soffan har blivit mitt nya hem

efter en hård vår med både psykiska och fysiksa påfrästningar så har man nu kunnat andas ut lite och då kommer ju kroppens egna briljanat ide att nu kan man vara sjuk så vi passar på innan det är försent för inte ska man kunna bara få  vara nej icke de..... så nu ligger jag här för andra dagen på soffan, fryser har ont i huudet och är ständigt trött. så nu liggern jag med två täcken och smigge utbredd över mig åh de e så varmt och skönt.

har under dessa två dagar blivit en riktig FB nörd,snokar runt och hittar roliga sidor att "gilla"
Microsofts rasistiska korrigering utav bild! Måste ses.,
 Varje gång jag går förbi en spegel tänker jag "Fan vilken snygg tavla!",
The 3 Biggest Photoshop DISASTERS!,
jag älskar rykten, dom berättar saker om mig själv som jag aldrig vetat!,
Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker !,
 HAHAHAHAHA.....Oj, hur gick det?
Vi som är som vi är, när vi inte blev som vi skulle:D,
 TOP 10 bästa bortförklaringar för sen ankomst!,
Skit i mitt liv. Du har väl ett eget?,
Jag hatar när man råkar spänna sig så tröjan går sönder...
Golv? Jag kallar det horisontell garderob!,

ja det finns mycke roliga:)

morn morn

06.00 var jenny uppe och satteigång med diskmaskinen sedan tvätten, nu har jag renbäddat dammtorkat och dammsugat. ska snart hoppa in i duchen för att sedan dra ner till staden för att hämta ut biljetterna till SATC premiären nästa torsdag, de blir jag johanna louise och elli som kör en riktig tjej dag med shopping mat och bio!!:)
sen ska jag avsulta dagen med att jobba i hop lite extra pengar för i sommar då jag insett att jag har fullt upp hela sommaren men vette fan om jag har råd.
jag hoppas det blir soooool hela dagen i dag så jag kan få lite färg:)


Fy fan vad jag är bra, hipphipp hurra:) en...

img_0099 (MMS)

Fy fan vad jag är bra, hipphipp hurra:) en månad kvar till jag springer ut med frisör intyget i handen, underbart!!!!!


I dag är en bra dag, en rikti kanon dag:)

img_0089 (MMS)

I dag är en bra dag, en rikti kanon dag:)


dagen P (provdag!)

Nu börjar det bli lite nervös om 30 minuter går bussen mot skolan där jag ska skriva slutprovet så att jag den 18 juni kan springa ut och vara en godkänd frisör.
så nu har man ägnat den största delan av sitt liv till att plugga plugga och åter plugga som min mamma sa - jenny du har nog aldrig pluggat så här mycke.....( jag var rätt slö i skolan ) så jag och mina inlärningsvårigheter har kämpat oss igen. så önska mig lycka till och jag håller tummen på att allt ska gå vägen.
det r två teoriprov del a ocb b... sen är det en dam-klipp och en herr - klipp:)
rikard var så söt i morse han var så go och snäll pussade och kramde mig gjorde frukost, manna-gröt!:) och sa att han visste att det skulle gå bra...visst var han rätt söt:))tidsfördriv:)

Lycklighets-testet

[x] Du har en pojkvän.
[] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[x ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x ] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[ x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

———————————
totalt:21

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.

10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

bra tisfördriv:)


jag vill oxå....

.... sitte ute i solen och dricka drikar men fina vänner.
.... dansa i en vacker klänning med skorna jag hittade igår
.... ha bokat en resa
.... vara brun och fin
.... ha redan gjort slutprovet och gjort mvg på det...
.... ha en fet fest på min balkong
.... åka båt i skärgrden
.... vara lite mer tät ... så att jag i alla fall kan göra nått av det.... men vad är en bal på slottet.?


Min sötaste läsare läser just nu min blogg...

img_0096 (MMS)

Min sötaste läsare läser just nu min blogg medans jag är djupt insjunken i alla skolböcker de är som att hjärnan har sagt stop, de finns inget mer utrymme kan de värkligen stämma vid24 års ålder. Tydligen för nått mer går då fan inte in i pallet;)


måndag morgon

uppe före fan .... eller i alla fall uppe före smigge för en gång skull haha...
i dag är det skola som gäller cattis kommer efter lunch så¨ska vi fixa hennes hår inför sommaren har världens bild som kommer bli så snyggt i sommar.

Ja nu är det ju så att om 6 veckor är skolan slut , då är jag klar frisör! känns super spännannde ... lite pirrigt men satan vad fort detta år har gått, men det går fort när man har roligt:)
skönt oxå att allt har löst sig efter skolan, jag går tillbaka på mitt gammla jobb en månad innan jag hoppar på ett liten natttjänst från 1 augusti och samma datum börjar jag även arbeta på skolan som frisör. det är skönt att att allt är upplagd då kan man ju lixom slappna av och njuta av sommaren.


v.29


tids fördriv

Börjar bli utråkad

Nu känner jag lite små irri på detta sur väder ,en ledig dag men inget att göra har gjort allt som jag har varit sugen på vart och kollat på ica maxi, läst nya Glamour, planerat sommaren sett DH , plappat smigge fösrökt antasta min kar ätit de godis som jag lovat mig själv att inte röra inte för att det bara är några veckor gammalt men jag föröker ju hålla igen.... ni tror lixom de e lätt att göra det då det inte finns nått annat att göra som är roligt förutom att äta?! så nu funderar jag starkt på att dra på en shopping tur på nätet, drar alla gränser och nyttjar krediten som finns på mitt glänsade visa som ligger som ett litet nyföttbran och skriker på mig:)

är det värt det? klar som fan hade en shopaholic sagt.

Se hela bilden

Sommaren är räddad

Nu är sommaren räddad nu har jag styrt upp min kaländer så jag kan känna mig trygg och fortsätta leva även denna sommar:) det blir en sväng till boden, besök i pite under PDOL, sen en tripp med girlsen till ullared, ett måste nu då alla surrar om de. sen bär det va till thailand i sensommaren i tre veckor som avslutning .... låter inte detta fantastiskt ?ska även underhålla min vän rosanna i sommar medans hon väntar på sin kar ska vi ut i sthlms natten och svira. nu har jag bara ett litet begär till attsynka mitt schema med fröken engström så jag kan åka dit eller hon ska komma till mig!!!:) Nu välkommnar jag sommaren desto mer!!!  Ska bara göra slutprovet i skolan så kan jag börja "living the dream" mohahhahaFredagsmys med hemma gjod pizza och mys fr...

img_0094 (MMS)

Fredagsmys med hemma gjod pizza och mys framför tvn. Underbart efter en lång dag på salongen men satan vad nöjd jag är med mina skapelser i dag ja jag är en fantastisk människa som är svår att uppnå;)


T.G.I friday

då var det redag igen tiden går så ort i alla all denna vecka, skönt är ledig halva helgen så blir ett litet jobbpass på söndag bara. ska försöka hitta på något i helgen men vad vet jag inte skulle behöva plugga lite då jag har slutprov den 17 tror jag?!?!

måste bara säga att keso och avokado på husmans är riktigt gott!

nu måste jag iväg, ull fart som vanligt igår åkte jag nio på morgonen och kom hem halv tio, de e tur jag har min sämre hält som nästan alltid ställer upp:)

ha en bra dag

Ny frisyr och ny färg på en ny dag i mängd...

img_0084 (MMS)

Ny frisyr och ny färg på en ny dag i mängden av hela livet. Ha en bra dag snyggfan


go kväll

lååång dag de blev i dag men mycke givande jag och madde stannade kvar efter skolan och fixade våra hår lite hon klippte och färgade mitt hår :) weeeeeeeee vad snygg jag blev... åh jag färgade henne åh så snygg hin blev:) tog en tur till jobbet sedan för att hämta mitt nya schema för sommaren och mitt natt- schema för i höst sen kom jag hem där rikard hade både städat och maten färdig:))) nu ligger jag på soffan,mätt som få och bara tar det lungt.... känner ingen stress bara lugn...åh det var längesedan.....
har hunnit börja kolla lite inför det stora slutprovet nästa måndag som vi ska ha i skolan, de e ju inte bara en sida att läsa.... men har nu fixat modeller för klipp-provet. i morgon är det möte med ewa, kvinnan som äger salongen om hur vi ska lägga upp i höst ska bli så  spännande...... nä nu ska jag nog gå och försöka få mig en kram av nån av mina karar här i kåken ...om inte dom ställer upp tar jag en trappa ner till mina lesbiska-grannar, de är i alla fall vad rikard tror att dom är......haha

godmorgon

Som alla andra mornar kollar jag min FB typ det fösra jag gör och ser att jag har blivit inbjuden till en grupp som heter stoppa hundslynan.blogspot.se, självklar gick jag in för att klla vad det var för grupp, åh shit va sjuka människor det finns här i sverige denna blogg handlar om en tjej som har sex med sin hund blev så sjukt upprörd att nästan började gråta. jag gick inte med i gruppen då jag fick veta att hälften av alla som är med är för tidelag i sverige och använder den gruppen för att dela typ "erfarenheter" då de framkommer att det finns tydligen jätte många sådanna svesnka bloggar, hur sjukt som hällst ..... detta är värkligen något som gör mig riktigt förbannad.
Människor som gör så ska inte få ha djur och kastreras med den slöaste bordskniv man hittar!!!!!Nu e de jobb som gäller med gull Linda:) v...

img_0082 (MMS)

Nu e de jobb som gäller med gull Linda:) vi glider runt med kommunbussen och gör massa ärenden och planerar lite sommar fest:) vaknade för övrigt halv 5 i morse så få se hur lång denna dag blir


söndags mys

söndag hela dagen:) underbart söndag och inte bakis bara en hel dag av glädje sol och mys. jag och rikke mötte upp christina för att gå en sväng på loppis vi fyndade lite skit, ett sommarspel för fian soliga dagar och en tomatplanta, de e tur man har en kar som har gröna fingrar;) jenny gose ECO:)

nu är det grillning som gäller rikard fixar grillningen och och jag fixar allt inne, de blir grillad lax med grönsakspett potatis sallad och stkt fårost rulle:) åh det bara kurrar i magen!!

Bakis mys med smigge Rikard sover,tråk fan...

img_0081 (MMS)

Bakis mys med smigge Rikard sover,tråk fan men mer till mig:)


1 maj frulle:))

img_0080 (MMS)

1 maj frulle:))


Resume

ja valborg vad ska man säga, den kom den var den gick.... typ...
det var super bra dag värkligenvar nere på stan hade picknick och mötte sedan upp syrran på stationen för att ta en öl på uteservering i det vackra vädret....blev dock några fel så då vi väl skulle bege oss hem så var det nån som var rätt så rund under tassarna..... väl hemma satte det igång för fixning inför kvällen partay,tidsoptimist som man är så trodde jag att super kvinnan jenny kan fixa allt ink. mig själv på 20 minuter hahah vilket skämt tur jag har rikard som styr upp mitt liv....

sen kom  alla gäster 9st hungriga själar grillade på våran balle i det vackra vädret, super trevligt men god mat och alkoholen flödade, jag var som en svamp igår tur jag bara drack öl.... i alla fall tills vi kom på flurran då jag lyckades hälla i mig säkert 4 redbull vodka,åh vad det är gott med massa is! jag gick ut för dagen att jag skulle bli kanon i arsle och det ska jag göra hädanefter för jag var lagom och pyttelite till KANON!!!
dessa människor ska jag nog snart bjuda in igen det var så trevligt.

kan även tillägga att jag provade ett x antal av mina gammla klänningar igår och insåg att jag absolut inte är redo för beach 2010!

RSS 2.0