Uppsala på besök

I dag har man fått äran att få ha några fina Face från uppsala på besök:) blev lunch kalufs fix och upp date om grann staden. Mycket trevligt :)))

Nu ska man försöka hitta på må middag:)


FITTAD

Ja efter en lång dag är vi nu alla utslagna... Men inte Ella hon kämpar med att försöka reta gallfeber på mig, men med mitt psyke funkar det inte.... NOT! Irriterande då hon bara skrattar åt en då man ska ge hon flaskan hänger i håret och pratar/skriker/sjunger då man ska försöka se på gladiatorerna. Inte nog med de då blir jag så jävla irriterad för att alla är så fittade, muskel äckel!( rätt avis) Medans man själv ligger som en strandad val i sängen.... Nä men ja jär int bitter!!!!!;)

Btw.... Kul om ni ville lägger en komentar då ni ändå är här:)


Kallt

Satan i gatan vad det är kallt ute, så vi värmde oss med shopping i dag på stan:) rea is the shit!!! 2 tröjor och en mössa till Ella, Moe fick sig en ny pyjamas och en tröja:) smigge fick mat, Rikard kaffe och jag.... Ja som vanligt inget. Nu ligger alla i sängen under våra täcken och försöker Tina upp:)


Skön stund

Ja vad ska man säga.... Tack Astrid för att du gav oss föräldrar möjlighet till egen tid:)

Nu Rasmus på luffen:) .... Båda lika fast i tvn:))) haha


Lördag och mulet:(

Igår blev de pizza och mys, då ungarna hade somnat hade man hoppats på liten egentid med hjärtat men ikke det! Tv-spelet lockade mer... Så jag tog en simtur i godis påsen innan jag somnade....

I dag fick jag sovmorgon:))), då jag vaknade hade Rikard klätt och gett frukost till Ella och Moe:) i dag tar jag Ella och åker ner på stan en snabbis.


Bra dag i dag:)

Så här glad kan man ju oxå vara:)


Fick mig...

Så där ja fick mig frulle, rostade mackor och jouice.... Dock fick jag göra de själv, jaja godast så,annars hade jag inte fått aromat på dem.... De e så gott, rena salt bostern på morgonen!


God morgon!

Finns det nått finare än att vakna upp brevid sin älskade dotter och sin underbara sambo.... Nä de gör det inte! De e lycka det..... Då glömmer man att man fått vara upp tre gånger under natten, blivit irriterad att Rikard snarkat lugnt och skönt hela natten, att jag fått sova med röven utanför sängen och blivit klöst i ansiktet av Ella, att jag har typ kronisk huvud och rygg värk...... Men vad gör det då man får vakna så här?!?

I dag blir det en sväng på stan de e fredag man har fått stålar och de e slut rea:)
I eftermiddag kommer vårat foster barn, kul!!!:)) vi ska gå ut och käka sen ska vi mysa framför tvn :)

Nu ska jag tvinga min man att fixa frulle. Trevlig fredag alla:)


Long time.....

Fick för mig att ta upp denna blogg lite:) så jag började med att läsa de senaste.... Åh det var inte igår mycke har hänt!!!:)
Fått barn- Ella de vackraste som finns<3, flyttat till Sthlm, lagt på mig massa kilon, funnit mycke mer glädje i livet.... Ja vad ska man säga livet är fantastiskt bra:)

Men nu e nu och framtiden framför oss, ska ha detta som en liten utmaning till mig själv att hålla denna vid liv:) tror jag behöver tiden att skriva av mig lite:)
RSS 2.0