snål jävel

vad är egentligen höjden av snålhet? sitter och tittar på the voice då de börjar prata om lösvikts godis då Paul säger att då om han inte fyller upp till kanten då plockar lösviktgodis i påse river han av det överblivna av papperspåswen för att han inte vill betala för det. enligt mig är fan det höjden av snålhet....kostar väll typ inte ens 20 öre hahhaha

i alla fall så är det födelsedag i dag för båda rikard och smigge jag översakade med sång och frukost på sängen det var uppskattat:)så nu är vi i full gång att packa då vi snart ska åka till stockholm och ha en underbar helg, med museum shopping, god mat och trevligt folk... see ya!!

bloggtorka

Nu kör jag en bloggvila för två dagar då jag åker på mini semester, men då jag kommer tillbaka så kommer jag tillbaka på stort!


NY DESIGN

nu har jag fått en ny design på sidan, eller vad tusan det ser ni ju ...visst är den fin!! är super nöjd, johanna är en super snäll,trevlig och farmför allt duktig tjej! kolla gärna in henne http://jojjodesign.blogg.se/ en super stor puss på dig!!


dagens outfit

alla bloggare har ju en såndär dagen outfit, så jag måste ju bara hänga på den trenden och göra likadant som ALLA ANDRA


HELLOWEEN

ja till helgen är det helloween och jag har smigge har legat i soffan och funderat  på utklädnad, vi kom fram till att han skulle vara......
.

Kissie....haha:) visst skulle han passa fint?


party pix

hittade lite fler bilder från min fördelsedags fest.....

 



  

 


Hemma dag

har just stigt upp är trött som tusan har varit vaken till och från sedan tre i natt.jag fryser , är snuvig och har ont i höften jag tro jag sträkt den eller nått....om det går?
i alla fall var jag tvunden att sjukanmäla mig i dag pga av detta inte kul då vi skulle ha kundpass och jag hade fixat en kund som jag redan bokat om en gång och nu en gång till. men jag ska försöka styra upp det bra.
i adg blir det ligga i sängen och bli frisk för jag ska banne mig på skolan i morgon om det så det sissta jag gör... för sen är det FREDAGS MYS!!!! .. dagen efter det alltså.... men jag ska passa på att kanske tvätta i dag då jag ändå bara ska vara hemma....

men oj så glad man kan vara....



.... å full:)


Jag har fått en uppenbarelse....

                                                                                                                 .......jag kan se

I Dag då jag vaknade känndes det som jag ville skjuta någon som att jag viste att det var inte en sån bra dag. Lite smått trött och med svart-säckar under ögonen lunkade jag till bussen då jag plötsligt ser bussen komma så jag börjar kuta, som jag aldrig kutat förr. hann i alla fall med den men då jag väl satte mig fick jag så ont i höften och har nu hatt det hela dagen .... jag är 23 och har höftproblem, enda i denna kommun som kommer får det innan 24 eller vad tror ni??
I alla fall väl framme så skulle vi på förmiddagen klippa herr-docker, medans andra inte ens förbrukade en docka hann jag med tre.... å det ser jag inte som något bra, då det nte nån av gångerna blev helt korrekt rätt!!!
men sen då äntligen kom lunchen jag åt gammal kebab rulle, som jag snörde in i micron med sallad och allt (jag var super hungrig!) sen gick jag till spacsavers och hämtade mina nya goggels, direkt jag tog på mig dom blev det som ett ljus i mitt liv,JAG KUNDE SE! att under alla dessa år har jag sett så dåligt och pga min lathet har jag aldrig tagit mig för att kolla synen utan använt de som jag köpte då jag typ gick 8an. sen blev dagen bara bättre det var så kul att gå ut från affären då jag såg vad de stod på bussen,reg nr på bilarna,gatu skyltar... ja allt! awesume!!
Sen hade jag kundpass som jag blev super nöjd med, å kunden blev det oxå hon sa tom att hon aldrig blivit så nöjd hos en frisör som nu i dag. det är bra betyg:)
I kväll ska jag grov skrubba kroppen fixka naglar och ansikte ...ta en sim tur i brun-utan-sol, för jag bojkottar fortfarande solarium då jag är rädd för canser. sen ska jag se Ashberg på kanal 8 kl.21 gör det du med.... i kväll ska några av sverigest
störats bloggare fjortisar vara med och diskutare ...ska bli kul att se vad de har att säga. 


romantik

I dag kännde jag mig lite romantisk, efter skolan gick jag och köte en ros till Rikard som en liten tidig present:) jag är nog den bästa flickvännen som finns...haha eller som Emely säger - du skämmer ju bort han för fan! men det gillar jag, att skämma bort och bli bortskämd!
Och nu är det min tur att skämma bort han så i dag har det ju börjat med en vacker röd ros, på fredag blir det frukost på sängen och öppna paket sen tidigt åka till stockholm , smigge blir hemma med faster Emely. jag har bokat rum på hotel Rica på hötorget,brukar bo där tycker bra om de hotellet då jag även samlar bonus:)
vi ska gå på museum och sitta på mysiga caffeer kanske shoppa lite. ska träffa pappa och Agneta som är på besök i storstaden. alla vi och jessica ska gå ut och äta middag på kvällen ...var vet jag inte men jag håller tummarna på att syrran bokar bord nån stans:) sen är ju resten öppet för förslag.....
jag ser verkligen fram emot till helgen det ska bli så kul!!!!!!
Men självklart har jag inte glömt bort mig själv.... jag menar nu då rikard ska få så mycke så har jag ordnat en pressent till mig själv:) på torsdag ska jag både klippa och färga mitt hår på salongen, Super!! ska vara skit snygg på fredag:)


super kväll ala nettan

Jag har hunnit kasta i mig en skål med spagetti och kött-sås sedan jag kom hem från en trevlig kväll med annette, efter jobbet åkte vi hem till henne för att rasta tha dogs men mest för att jag skulle få beskåda hennes nya stjärna thea....så jäkla söt dvärgspets, blev helt kär:) sen åkte vi och hennes tre hundar ut i skogen, till pernilla för att hälsa på hennes familj och två hundar ,två katter, tre salamadlar och säkert ett dussin fiskar i deras stora hus, det var mysigt det. det blev huse syn,hund lek och lite mys i vardagsrummet:) sen bar det av hemmåt blev en hel del killprat som vanligt hahha
En av pernillas hundar,Shiva , kanske jag ska bli fodervärd till:) men det är fortfarande många frågeteckan som tid, min allergi och en diskuss med min käraste:)



To Do

Nu har helgen gått snabbt som en blixt i skyn! skönt! nu har man en härlig skolvecka framför sig:) sen en hel ledig helg!!!! med en massa kul:)

veckan to do!:

- två klipppass
- stockholmsresa
- fixa de sissta presenterna
- rikard fyller år på fredag
- beställa mary kay
-vattengympa

Tips

jag vet inte om det bara är jag men jag har inte varit på Gina länge sen var jag där i dag en sanbbis och insåg hur mycke nytt och snyggt det hade fått in..... så många nya toppar och tunikor till super pris!!! ska dit igen den 27 som alla andra som jobbar för kommunen i gess. men i dag blev det en klännin/tunika för endast 149 pix lägger upp en bild sen..... men själva tipset var att i denna lågkonjuktur kan du hitta snygga kläder för små pengar på gina
:)


leverpastej-smörgås

kul att vara på jobbet i dag man missar ju så mycke snack då man bara är där varannan helg:) trevlig sen kom min arbetskamrat pernilla och frågade om en liten sak som jag blev helt till mig av:) hekt sjukt kul ska berätta mer sen... om det blir av:) just nu i alla fall sitte jag med familjen och njuter av familjelivet framör tvn med en leverpastej smörgås i handen:) mums! ett annat tips som jag har och jag älskar är hårt bröd i micron .... en husmans lite smör och lite ost på, krydda valfritt och in i micron tills osten är smält å wholla du har en super god hårdmacka som blivit lite mjuk:) sjukt gott men folk tror mig inte om de inte smackat...så prova innan ni säger nått:)
i morgon blir det bad på fyrishov jag och barnen ska ligga soim strandade sälar i bubbelpoolen..... fan va gött jobb man har.
nu ska jag försöka hångla upp min man:)
hejdå!

Lördag

Igår blev de pizza och en massa skit på tv, en tidig kväll som ledde till att få vakna upp och jobba. bittert!
i lla fall är det jobb i dag och i morgon hoppas det går fort och effektift så jag kan komma tillbaka till skolbänken snabbt.
Jag känner mig lite små sur på en person som börjat irritera mig lite. Hon är en riktigt konstig människa den senaste veckan har hon kläckt ut sig så konstiga kommentarer ...äh usch så vilka människor det finns. jag funderar på att ta ett snack med henne men igentligen bryr jag mig inte för jag vet att det är inte så länge kvar innan jag slipper henne. tycker bra det är lite ruttet att ha åsikter efter en sån kort tid.....å då man heller inte tar reda på fakta innan man yttrar sig. men är inte det typiskt kvinnor i en viss older som inte har något eget liv?
jaja nog om henne... jag funderar på att ta en tur på stan köpa lite nya kläder för pengar jag inte har....hm...klart värt att fundera på. Men i kväll blir det mys med god mat, tv och förhoppningsvis godis!!!!!

Vilket baby-boom år det varit och det verkar bara fortsätta:) trevligt tycker jag.... grattis Katrin och Bingo som väntar sin första knodd tillsammans:)

Katrin Zytomierska tror att det blir pojkvänn



en liten hemlis som bara jag vet:)

så nu har ännu en dag i mitt liv snart passerat med storm. jag har hunnit med två "herr klippningar" som blev super nice sen hade jag en kund på eftermiddagen som jag verkligen gjorde en extrem makeover och hon blev så jävla snygg, jag blev så nöjd, hon blev så nöjd och jag trr fan anna min lärare oxå blev nöjd...eller i alla fall vad hon sa! awesome!
sen bar det av på stan med min kära svägerska haha( jag tycke det låter skitgammalt att säga så) Emely ,de blev nya underkläder och present till till hjärtatä:) men vad säger jag inte.
sen bar det av till willys för att handla , allt ska ju vara så krongligt då man har middags gäster som kräver så mycke;)
Men nu har vi i alla fall käkat klax och massa gott till, så proppad från tå till knopp slappar vi alla i soffan och ska väll se lite tv..... who knows..

tips - present

ja jag vet att det är jag som ska ge tips här, men nu kanske ni kan vara så söta och hjälpa mig?!:)

Mitt hjärta fyller år nu på helloween, hela 27 år. Har helt fått hjärn släpp på vad jag ska hitta på. Å jag som alltid är förberedd på saker som sånna här. I alla fall så kanske ni har nått bra förslag. å nej jag tänker inte bara ge nått strunt som nya sockar för va fan han gav en tatuering till mig vad i h-vete kan man då ge tillbaka??




To Buy list

Ska på shopping tur efter skolan.... å jag är ute efter:

- Nya underkläder
- Toppar
- Nya leggins
- Tränings kläder
- Present åt Hjärtat!!!!!


Bloggtorka

I dag eller nu i några dagar känns det som jag har en riktigt blogg torka och inget vettingt att skriva...bara sånt som ingen bryr sig om hahah ...jo mamma då i så fall.

i dag har vi i alla fall börjat klippa med kniv och klippa kill frisyrer så snart boys ska ni få bli heta... jag har ju louise kille robban som jag ska få gå lös på:) kul!!

sen hr jag varit så duktig och tagit tag och ringt ett samtal till en gammal vän som jag inte haft så bra öga till de senaste halv året, nu har vi pratat och det känns skönt fått lätta lite på hjärtat och höra den andras tankar är ju alltid väldigt bra oxå.Jag hoppas detta samtal leder någonstans och att det inte bara "rinner ut" för det skulle vara jätte tråkit. tack i alla fall för pratstunden, den var uppskattad och jag hoppas allt blir bra med allt.

nu blir det lite tv...och ett bad om ni nu vill veta:)


åh gud vad jag vill tillbaka till thailand... saknar solen...vattnet...maten...friheten..ja allt!

BURN BURN!!!!

Snart är det dax att även i dag börja rulla till skolan.
på tal om skolan så hade vi kundpass i går och då jag skulle styla min kund, som vi slkulle göra lockar på, så skulle super kvinnan jenny försöka rädda locktongen då den håller på att falla på golvet och givetvis tar jag inte tag i skaftetetnej jenny tar tag i den 200 gradiga tång-delen, å satan vad det gjorde on och det gorde det hela dagen. snakca om att ska man vara fin får man lida pin...fast det inte ens var jag som blev fin...
Men proffs som man är höll jag minen genom tiden ovch gjorde n super cool lockig frisyr på min kund Louise:)
Men nu ska jag dra till skolan och i kväll blir det vattengympa!!!

MaryKay - oktober nyheter

Nu är det tid för en beställing. Du eller kanske någon du vet behöver fylla på eller prova något nytt av Mary Kays produkter.
Jag kommer att lägga "Oktober order" den 28 Oktober, så maila in eller ring in din beställing till mig:)
Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta mig:)





Man blir alldrig full lärd

man säger att man lär sig något nytt varje dag och det stämmer fan, jag har i alla fall märkt det sedan jag började skolan och det är så kul, jag känner mig nästan begåvad för en gång skull:)
i dag tex så har vi lärt oss om frans och bry färgning, super kul. jag fick vara en provdocka som Helena i klassen fick färga på så i morgon ska jag få testa färga, sen ska jag utsätta mina vänner för att vara prov ex för mig:)
Men det roligste inom detta slags yrke är att det hela tiden går att "fylla på" och man kan aldrig bli full lärd.
Jag vet att jag har hamnat rätt!

Dagens to do

Ikväll så ska jag:

- Göra  " jennys kassler gratäng" den är super god!
- Tvätta, 4 fulla ikea påsar
- Läsa på boken
- Bestämma mig för två par glasögon
- Se grannfejden på tv3


Lägenhets sökande

vi söker just nu en ny lägenhet här i uppsala och som på så många andra platser i sverige är det bostadsbrist och det suger ganska fett att man alltid lyckats bosätta sig i en kommun med så dåligt med boende ....hm .... men  i dag så gick solen upp för mig :) genom min vän marie fick jag ett nr till en snubbe som har ett företag med massa läggisar, åh tydligen så verkar det inte vara någon som vet om denn snubbe,SUPER! så i dag har jag pratat med han och ställt mig i kö... det verkade inte vara några problem och skulle inte ta allt för länge. så nu jävlar ska jag vara som en blodigel på honom:)
Så tack vara marie så är jag nu ett steg närmare en ny lya. tacka fan för de!

Bilder från afterworken:)











 

TACK ALLA FLICKOR FÖR EN SUPER KVÄLL!!



morning star

uppe med tuppen känns det som ... i alla fall kan man ju inte påstå att gottsunda har vaknat med tanke på hur lugnt här ute om man jämför med i natt då det var nått slags jippo.
Vi var ju på ikea i går belv som vanligt en massa skit;) men nu har jag fått min vilja igenom och börjt min förvandling i bad rummet, åh det blev så satans fint! sen inhandlade vi även glas en  ny servis tvättkorg leksak till smigge osv. vi var nog där i 2-3 timmar.



ja då var det söndag då...de blir en söndag fyllt av roligheter som tvätta städa och planera inför veckan.
Jag hoppas att det finns krafter kvar att kanske gå och träna, skulle vara skönt! Men nu blir det frulle, ska köra på en buffe här hemma:)

fylle svinet har vaknat

Nu har jag äntligen pallat mig upp ur sängen, hade ett ryck vid nio i morse då jag gick ut med hunden och käkade frulle men sen bar det av till sängen igen. nu har jag stigit upp och för kanske första gången i mitt liv är jag inte bakis känner knappt att jag var ut i går lite ont i tassarna efter ett hårt tryck på dansgolvet:)
Men kvällen i går var asum! super kul med afterwork ,verkligen! vi var en massa flickor som bokat bord så vi hade första parket till bandet som spelade, till middag bjöds det på medelhavstema, måste ju bara säga att dom serverar riktigt bra och god mat för att vara gratis. sen blev det ju oxå en och annan öl, men inget vin!! å det märks ju att det var super för mig, för då skulle jag nog med all säkerhet ha vaknat med en rejäl sement-basker och rök hosta! men jag var en duktig flicka som åkte hem vid tolv som jag hade sakt till min familj som så sött sov då jag klampade in som en elefant:)

idag en ny dag med nya tag som sakt är jag ju inte bakis så jag måste slå på stort och supa igen..haha nä jag bara skojja vi ska faktist vara som en riktig svennsson och åka på i ikea och handla nytt till sovrummet.... å som vanligt blir det säkert massa mer jag har ju så svårt att motstå all frestelse av vakra ting.
Sen i kväll ska jag dressa upp mig i min 15 000 kronors blåsa låta make-up-store fixa maken och sen en kunglig uppsättning så jag ser riktigt rik ut, för to night is the night! bloggaword ska jag på, ja eller i alla fall ska jag sitta i mitt tv rum och se det på tv.... eller helt ärligt så om jag kommer ihåg så sappar jag över om det inte finns nått annat att se och då ikädd det mysigaste jag har och dippa nått gått.



Föresten skriv gärna en kommentar, det är ju så kul att se vilka som läsar och inte bara en statistik mätare:)

after work

nu bär det av på after work med flickorna hörs sen puss

hur fel kan man ha ?

Jag brukar använda ordet PÖMSIG som ett ord då man är lite trött i ögonen men tydligen så betyder det även sexuellt utmattad hahah så säger jag det nån gång lägg då märket till i vilket sammanhang jag säger det;)


glamour+tårta= belöning

Gud så vad jag älskar detta med belönings system, det funkar inte bara på autister utan på mig med!!!
nu har jag varit så duktig hela veckan motstått ett flertal gånger att köpa nått på fiket brevid skolan och bara ätit sallad till lunch dock bara tränat en gång men det är i alla fall en gång!!! hallå!!! så i kväll är bara min kvöll och ingen jävel kan störa,mobben på ljud lös och rikard och smigge sitter med munkavle och ber om att få vara till min tjänst (det sissta var i min dröm), så nu blir det först ett bad med ansiks och kroppsbehndling sen ska jag ta en simtur i brun-utan-sol å sen blir det mys dräckten på, ner i söffan frossa i chocklad-tårta och läsa glamour, sen blir det lyx fällan på tv3!


To Do LIST

Inför och i helgen helgen!!

- Prova,bestämma och beställa goggels.
- IKEA!!!!!
- ansiks och kropps- behandling
- After Work i morgon!!
- Plugga
- Läsa en bok till måndag

å jag måste skryta om min förra lista!! jag var duktig och har nu ätit bara sallad varje lunch och tagit mig på gymmet!


hur ska jag kunna välja?



Idag var jag hos optikern och som jag redan innan visste var jag tvungen att köpa ett par starkare goggels. fick hem ett gäng för att prova men ärligt så var det bara ett par som faktist fastnade på en gång, men jag ska dit i morgon igen och lämna tillbaka de jag inte vill ha och kanske låna hem ytterligare några läckerheter.
jag lät flickorna på salongen se mig pöva och ge deras åsikt ... det var bra, de valde ut två som jag tykte om men sen då jag kom hem fick jag helt andra åsikter om vilka jag skulle passa i hahha...nä snart ger jag upp och skaffar mig harry potter goggels!


Nyheter!!!!!

Nu har jag skapat två nya kategorier som jag kommer att fylla med ljuvliga härligheter!

To Do List              
                     Det bästa jag vet är att göra en To do list men det absolut bästa är då man får stryka saker man har gjort eller uppnått från den. Jag brukar skriva en sån då jag känner att det är mycke eller då jag kommit på nått vettigt hahaha

Tips
                   Här kommer jag att tipsa om allt mellan himmel och jord som jag anser att ni bara måste få ta del av mina fab. friends!:)


Börjar fylla de i morgon:)


Hi bitches!


Till att börja med så vill jag be alla om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande om mitt intressanta liv;)

I dag då jag kom hem från skolan så stod där en liten ask inslagen i silver papper och ett fint lila band runt, det hade Rikard köpt åt mig. Glad som jag blev rev jag upp paketet och i låg ett super fint halsband med matchande örhängen. hur gullit är inte det ??...att få presenter utan anledning ..åh gud så vad jag älskar min man!





I dag blev de även en shopping tur på skoltid, me like!
Vi åkte till ett frösr lager som finns här i uppsala där vi kunde inhandla frisör shampoo, styling produkter etc.
för mig blev det lite vård och volym styling ....sen köpte jag en super nyhet, en mini volym tång,SUPER!!!!



... så till helgen kommer jag vara så snygg.
- tjejer!, håll i era karar!! haha


Som ni vet har jag varit och fixat mina naglar hos söt:)

Jag är så super nöjd!!! (som alltid då jag känner mig fin)


JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA!!! jag tog mina badkläder och gick i dag till badhuset och hade vattengympa, det var så grymt kul så ni kommer att se mig nästa onsdag där igen, nu känner jag att jag är på G! hejja hejja!!!!


Nu blir det mys framför tvn, iklädd min rosa mjukis, ska jag svälla med familjen.

 TTYL



middag ala jenny

sånu har jag lagat middag det blev pasta ala jenny, betstod av strimlad lövbit,kantareller och lök i gräddsås på en bädd av färsk pasta. Mums som fan! det njöts i vardagsrummet med tända ljus och en ny film med Johnny Depp, Public enemies.



Utspelar sig under den legendariska förbudstiden i USA och handlar om den karismatiske John Dillinger, vars uppseendeväckande rånarraider gör honom till FBIs mest efterspanade brottsling. Edgar J Hoovers polisorganisation sätter toppagenten Melvin Purvis på fallet, samtidigt som Dillingers populäritet växer hos den amerikanska allmänheten.
Ingen kan stoppa Dillinger och hans gäng. Inget fängelse kan hålla honom inlåst. Hans charm och fräcka rymningar från statens fängelser har gjort honom till allas favorit - från hans flickvän Billie Frechette till hela den amerikanska allmänheten, som sympatiserar med att Dillinger som ger sig på bankerna, ett korrupt system många anser tvingat landet in i en djup depression.
Men samtidigt som Dillingers gäng skapar spänning för många, bestämmer sig Edgar J Hoover att utnyttja rånarnas framfart för att få resurser att förvandla sin organisationBureau of Investigation till en landsomfattande polisstyrka under namnet FBI. Han utropar Dillinger till Amerikas Fiende nr 1 och gör toppagent Melvin Purvis till FBIs egen Clark Gable.
När Dillingers gäng i det närmaste utraderar FBI-agenten Purvis och hans mannar, genom vilda skottlossningar på Chicagos gator, inser Purvis att han måste hämta hjälp från oväntat håll. Han kontrakterar ett gäng av f.d. vilda västern sheriffer och iscensätter ett gigantiskt svek mot Dillinger genom att liera sig med maffiabossen Frank Nitti och den ökända Lady in Red.


morgon stund...

....har gröt i mun.
Nu har man i alla fall kommit ut ur duschen och väntar på att my love gör gröt till mig. jag är så trött morgon är inte riktigt min grejj det tar alltid fram till lunch innan jag har vaknat till ordentligt. så nu blir det att trycka lite frulla sen bär det av till skolan.... sen då fan ska jag hem ,ta på mig min nya mjukdress mysa och se en massa tv!!! fy fan vad jag längtar hem i eftermiddag.


jag känner mig en gnutta stressad nu i livet, dax att ta det lugnt och andas. då på fedag har jag fixat kort dag så jag får en lååång helg av ledighet och plugg, nått som jag verkligen behöver:)

hemma

efter en lång och rolig dag har jag nu kommit hem och hunnit äta middag... ja jag vet vad kl är och man ska inte äta efter 20 men va fan lövbit klyftpotatis och bea tackar man ´ju inte nej till!
har varit i skolan och som vanligt haft trevligt med mina klass homisar vi har ju klippt och lockat lite hår:9 sen bar det av hem till min söt johanna där vi slog på stort och drack oboy och ´åt ost mackor!! de kallar jag lycka ... sen så har vi gjort nya naglar och exprimenterat lite ...hon är så duktig det blev jätte bra jag är super nöjd! bilder ska fixas lovar. så i morgon ska jag bjuda söt på lunch, medvärka i skolan och test frisörkunskaper på andra salonger.......thats it! go natt

PIXBOX

Sitter och kollar in min pixbox, för er som inte vet vad de är så är det en sda man laddar upp sina bilderoch sparar andra kan kommenterar m.m., så jag kollade i det riktigt gammla albumena då jag flyttde till sthlm turkey pite äventyr osv fy fan vad kul vi hade förr, jag saknar den tiden och alla männsikor som man umgicks med.... vad var det som hände egentligen?
jaja det är i alla fall historia men roligt som fan hade vi och ingen kan ta ifrån oss de minnen vi hade då...

http://www.pixbox.se/usr_show_id48412_page1_order1.html





haha hittade denna bild tagen för ca 3 år sedan, så liten man va....


Malin kommer du ihåg denna kväll?hahha


Godmorgon

Sovmorgon? nej inte här vaknade strax efter 8 och ville absolut inte sova mer men låg kvar i nsängen och som vanligt börjar ju kugghjulen att spinna.
i bland får jag kännslor att jag längtar tillbka till stockholm, jag har ju alltid älskat stockholm och miljön där. Mycke folk det händer saker det finns alltid saker att göra, har ju så underbara vänner där oxå.
klart jag tycker om uppsala oxå men det känns nästan som att jag snart är färdig med denna stad, det känns som att jag börjar stå still och stampa, å ni som vet är jag absolut ingen sån! jag gillar då det händer saker och vill utvecklas som människa. jag är less på att bo ute i helvetet, jag är less på att det så sällan händer något och då det väl gör det så är de typ att gå ut och festa, jag är less på att åka buss fan.... det är mycke jag är less som gör att jag känner så här.
Nu ska jag inte säga att allt är skit vissa dagar trivs jag skit bra och känner mig hemma här jag har ju min älskling och många underbara vänner här, det finns en liten trygghet här oxå...... men jag vill något mer, vad vet jag inte men  det är något jag ska komma på.
Men redan då jag flyttade hit så hade jag nog en kännsla att jag inte skulle bo här förevigt, det tror jag både jag och rikard är ganska eniga om. Men sen vart de blir vet man aldrig. Jag har ju mina framtidsplaner som jag hoppas på att följa så långt det går på vägen dit blir det säkert några ändringar men målet kommer fortfarande vara de samma.


mys i Arbetshelg

ja då har man just kommit från ett stenhårt arbetspass haha
skönt att vara ledig en lördagkväll ... vi ska på bio:) så underbart kul att man kan i alla fall hitta på och göra nått fast man jobbar:)
det bli "flickan som lekte med elden" den första var ju super så förhoppningsvis är denna lika bra... nån som sett den?
ja jag ska i alla fall trycka en massa popcorn och loka:) me like! sen får jag ju gå med hjärtat på bio, det är väll ändå hur mysigt som hällst att gå med käraste på bio en lördagkväll sen ska vi även käka go mat:)


To Do List

Det bästa jag vet är att göra en To do list men det absolut bästa är då man får stryka saker man har gjort eller uppnått från den. Jag brukar skriva en sån då jag känner att det är mycke eller då jag kommit på nått vettigt hahaha


                                                 To Do List
- Träna minst 3 gånger i veckan varav vattengympa på onsdagar
- Äta sallad till lunch
- 10 minuter varje kväll på att repetera teori från skolan
- Minska på mitt dagliga stress
- Börja reflektera över mitt liv
- plocka undan efter mig, men det är vad rikard tycker ska stå med här....varför fattar jag inte:)



FREDAG

JA DÅ VAR DET FREDAG I GEN ,TIDEN GÅR SÅ RUSKIT FORT!
Men fredag betyder inte helg för mig i alla fall det betyder bara miljö byte dvs jag ska inte vara på skolan utan jobba. det var ett tagsedan jag jobbade sisst jag skulle jobba låg jag ju sjuk i flera dagar men nu är jag frisk eller i alla fall nästan. Ska bli trevligt att åka till jobbet och träffa alla snärtor och göra lite nytta som snacka gojja haha

I dag då jag kollade i min kaländer insåg jag själv att jag hade gått tillbaka till ett gammalt mönster, jag har en kaländer som inprensip är bokad nästan varje timme i mitt liv i alla fall står det något varje dag som jag ska göra eller ska på, fixa och ordna. Jävla stress!! inte bra jenny..... ska i alla fall försöka tänka på då jag planerar saker ...är ju inte så bra om man ska bli sjukskriven igen. så skärpning!

Sen har jag lagt till en sak till på min "to do" att jag ska äta en sallad till luch varje dag, kanske kan hjälpa på traven... jag tänkte lägga upp hela min "to do list" lite senare



film kväll

Igår kväll var det mys och film som stod på dagorningen... å den gillar vi. dock byter ut godiset till en banan:) duktigt jenny!
jag och rikard har blivit fast i de nya ´Johan Falk -filmerna de två första är så as grymma, nu ser vi 3an och snart 4an.....men mest av allt så är ju Joel kinnaman med i filmen å han är ju inte bara så bra han är ju typ sveriges snyggaste skådis oxå....synd bara att han bara är med i tre av filmerna... jag tycker de ska göra en serie bara om han och hans liv från filmerna, men nu får vi ju snart se honom i snabba cash å den boken har jag läst å den var grate:) så nog fan kommer filmen bli super med han i.




spa kväll blev...

å det som skulle bli min spa kväll.... ja ni ser ju vem det blev för..



jaja snäll som man är så gick min man före och fick sig ett fot spa med scrubb och massage men det är han ju värd då han är min hemma man som både vättar städar och fixar allt i hemmet... så i kväll får jag komma på andra plats men det är absolut bara för denna gång:)

Nu blir det ett fot spa för mig medans rikard gör ungs grillade mackor med färska kantareller på till oss :)

snacka om ett ge och ta förhållade , super! så ska det vara

fläsket brinner!!!

I dag har jag varit i skolan och som vanligt jätte kul. vi har klippt klipp och klippt, shit jag kommer att drömma snart om alla klippsätt och vinklar haha
jag har ju glömt visa mina nya saxar, så nu har jag ett hemma och ett på skolan:)


De nya...


de gammla

Vilket tycker ni är finast?
jag tycker det den nya väskan är mycke finare men min "gammla" riosa sax med hjärtan är ju varmt om hjärtat:)



annars i dag har jag varit och gått bort lite fläsk på löpbandet...skönt man känne´r sig ju så förbannat duktig då man går dörifrån:) blor nog i morgon med:)
Nu blir det den dusch men lite spa :) me like!! sen de nyaste avsnittet av GG

see ya!


Paul Mitchell



I går var jag på Paul Mitchell visning i västerås, det var fab!!!´
Team Paul Mitchell visade de senaste klipp- och färgteknikerna. även kläder från Linda P.
Det bjöds på skumpa och snittar medans man minglade runt, jag hann säkert trycka 5 snittar en och jäkla massa frukt å gott var det,gartis är gott!
i ett av salongens hörn stod en sköterska och erbjöd botox och läppförstoring ....även andra ingrepp. det var en piffig dam som lockades att göra... fösrt lite sprut i pannan ..fick dock inte nog och kom tillbaka för att fylla läpparna med, kul att se:)
Då showen skulle börja var det givetvis i en anna sal, ni vet en trappa upplite finare och lite bättre:)
då vi hittat våra platser så fick jag syn på en Goddiebag.... shit vad glad jag blev.
showen var super bra dock väldigt lång den allt började sju men jag var inte hemma förens 00.15 men de var värt de,man fick super mycke insperation, kul att se hur proffs jobbar:) för va fan en dag ska ni ju se mig stå där så lika bra att vänja er med tanken;)







jag hade ju en skit kamera men min vän marie har lovat skicka hennes bilder till mig:)



gamma skolkort

kollade igenom mina gamma skolkort .... hhaha...tänkte dela med mig av min underbara tid som ung snygg skönhet....


1966


1968


1978


.......... jag måste säga att jag tycker nästan jag ser yngre ut nu än då? vad tycker ni? hahha

i alla fall så har jag och rikard suttit och skrattat röven av oss testa ni med:) http://www.yearbookyourself.com/

MIN MAMMA ÄR SÅ SÖT


                                                                                                 ... DET ÄR SÄKERT DIN OXÅ MEN....




Hon, kvinnan som gett dig livet.
Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om alls våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.








                                               
   







mitt första klipp

i dag hade jag min fösrta kund i salongen det var asum!! hur kul som hällst trodde först jag skulle släppa en i brallan men då vi väl började klippa gick allt som på rälls. Längtar redan till nästa kundpass vi har men det vlir inte förens om tre veckor typ... glömde att ta före och efter bild men jag kan lova att det vart grymt bra jag vart super nöjd och angelicka med ...vad hon sa i alla fall haha ... tack för att du ställde upp:)

i helgen klippte jag även min mamma hon vart super fin med ...men för henne blev det lite omställning då det vart en lite annan fresyr än var hon brukar men efter många prov med fönen så lyckas hon super nu:)


FÖRE...


EFTER... DOCK GLÖMDE JAG TA FRAM I FRÅN.


dagen efter

så nu dagen efter.. ganska bakis tröt oh har fett ont i mina naglar då jag på något sätt späkte ala nagarutom två som hela tippen bröts av på.
De var väll en trevlg kvää som började hos pappa vi skulle sitta jag engström och vickan men det blev betydligt na fler.. några vinglas senare bar det av ut på kalles och som vanlit så sög det så jag oc MG gick på adana för lite fyllekäk .. å resten är nu historia.
i dag, upp kl 9 gick till pappa sen blev det grill med mamma nu mys med jossan och pappa med film,glas och chips. NJUTA!!
peac out!

på väg...



du drar jag ut med mammis:) see ya!

Tävlingen är avslutat

Nu är tävlingen avslutat och Goddie-bagen ska få ett nytt hem redan i dag.

And the winner is....
                                   Hon är the star of the stars och en liten "kapten" säger hon inte nej till. 
                                   Hon är norrköpings skönhet ...hon heter Malin Engström!!

                                                         Profile picture
                                              WWW.youareunasshole.blogg.se


Grattis Malin hoppas du blir glad, jag skickar den redan i dag.
Och till er andra ni var nog inte lika bra som henne..... men håll utkik till nästa tävling då de kanske är er tur:)

                                                        
                                                                                                             Puss hej!


min mamma har slutat sola solarium!!

nu har jag äntligen kommit fram hunnit göra lite saker som myst med mamma ätit god middag med henne och varit på stan en snabbis i går kväll, hunnit sova och nu vaknat känns som jag kan åka hem nu...hahha nääääääää.... i dag har jag ett fullt schema på tapeten.

- Hälsa på Anders och takida
- Luncha med mamma
- schoppa/kolla in stan lite
- sola?
- en tripp till grönan
- möta upp jossan
- käka middag
- till pappa för att ordna för min lilla fest som ska vara i kväll
- Party!!!

Jag tror nog jag hinner detta , men solningen skippar jag nog ... jag frågade mamma om hon skulle med men hon sa nej ,hon har slutat sola.VA?!?! nu efter 20 av soling har hon kommit på att solning är dåligt, mamma som varit en given slav och den som försörjer stadens solarium har nu insett att hon vid 48 års ålder ska sluta detta är en sensation som jag ska fira med att gå och köpa spray-on-ten i stället.

Nu blir det frulle mannagryns gröt,rostat och ägg:) fan va skönt att vara hos mamma och bli lite bortskämd:)

my day on arlanda

så nu siire man här på arladnda och har väll gjort det sedan 14.15 typ kan man ju som säga att jag nu "känner  " arlanda inrikes haha ... nä jag har unnit med en fin måltid på max, all by my self... sen en mysig litet biobesök på min lilla 12t dator även 2 svängar på toaletten, och tryckt en gott och  blandat så jag är hög och yr av socker ...mår illa oxå.
Men nu är det bara 25 minuter kvar innan dom öppnar så vi får gå omgord och då är det ju bara ytteligare 20-30 minuter innan vi lyfter och sen är det ju bara 1timme och 20 minuter innan jag landar så man kan väll säga att det är fan länge innan jag får krama mamma, med som att jag ska göra det då jag ser hon:)


RSS 2.0