JÄKLA SKIT FAN

åååååååå ... vad jag saknar mitt hjärta har inte hört nå från han på fyra dagar, först var jag arg nu är jag mer ledsen då han lovade att höra av sig varje dag minst en gång genom att jag igentligen inte ens ville att han skulle åka. å jäkla skit fan !!!!! å fryser gör jag oxå balkongen har stått uppe hela dagen ...ont i både ryggen och bena har jag oxå ...(.har sovit på soffan sedan han åkte för att sängen känns så omm utan honom.)....åå jäkla skit dag!!! å på allt detta ska jag jobba i helgen så jag kan inte åka på fest whit my girls på lördag ......inte min dag i alla fall.
GE MIG SYRKA,GE MIG LIV!

NI MÅSTE SE!!!


grönan igår,planering i dag

igår var jag på jobbet hela dagen vi tog barnen på gröna lund, det var jätte kul. blev några varv i tekopparna men jag testade köra radiobilarna och jag kunde inte sluta tur var att en av barnen gillade dom lika mycke som jag så då hade jag ju en anledning att köra dem:)
Idag har vi haft planeringsdag på jobbet, kunde varit roligare om man kännde sig frisk. jag tror att jag börjar bli sjuk. jag fryser hela tiden ,skit jobbigt!och känner mig nere. Men det som håller humöret uppe nu är mina midsommar planer:) jag och jennan ska dra en sissta minuten då hon kommer ner hit:) vi ska lämna kararna hemma så drar vi girls på en riktig sol och shopping resa vilket jag vet rikard har inget emot... tror nog han tycker det är skönt att få vara hemma en ecka bara han och hunden plus att han vet hur ycke jag vill de här så han är någ bara glad för mig ,sen är han ju nu i hongkong utan mig så det finns så många anledningar till varför jag ska få fara hahah:)...på tal om han ahr jag inte hört nå från honom eller pappa sen jag pratade med honom på msn i går morse kl.06.00..... lite orolig är jag......

dag 9

den dagen gick riktigt bra!! jag vaknade kl.05.30 och åkte till jobbet slutade två så jag mötte memme i stan jag slösade ännu mer av det pengar som jag igentligen inte har, bekini ocj mysbyxor blev det. vi åkte hem och grillade , det blev skit gott måste jag säga!!!!!!!!!!!!vi tog ett glas vin till maten känndes riktigt skönt efter en låg dag.
Men helt plötsligt så pligar det på dörren,vem stiger på?!? jo memmes kompisar, så då blev det lite fest ,in i dimman! så vi satt hos mig och festade innan i gick vidare till memme där det kom lite mer folk. sen avslutade vi hemma hos mig igen, de åkte ut och jag stannade hemma och spydde i chips skålen. mycket trevlig kväll det blev.SKÅL!!!:)

ps.nu har jag i alla fall pratat med mitt hjärta på msn:)d.s

krokodiltårar (dag10)


 
Nu har man älskling åkt, igår följde jag honom till flygplatsen och sa hejdå. Nu ska man sitta här själv med hunden i tio dagar och vara orolig att något händer. redan då jag lämnade flygplatsen kännde jag att detta skulle bli svårt jag tror igår eftermiddag var den längsta dagen i mitt liv. innan jag somnade blev det några krokodil tårar för mig.
kännde verkligen av ensamheten då och insåg hur mycke jag verkligen älskar min Rikard. hur man kan börja sakna en människa innan den knappt har lämnat sverige och veta att man nu ska vara ensam i hela tio dagar . det kommer att kännas som att jag är ensam på ett öde o och ingen att prata med . vi kommer ju fan inte ens att kunna prata och höra varandras röster . hela tiden vara som igår då vette fan om jag inte köper en biljett och flyger över till honom....och på allt detta inget sex på dom här dagarna heller. jag gav faktist förslget på vägen till flygplatesn att vi skulle hinna en sissta gång på arlanda,han bara skrattade och frågade om vi kulle göra det på mcdonals medans vi åt. Men allt drog ut på tiden så det blev inte i alla fall. synd det tycker jag !!!
men nu har jag i alla fall gjort en räkna ner kaländer , idag böjar det på dag 10.

men dagen är ju inte slut än så jag ska försöka fylla dagen nu så den  blir snabb och smärt fri!
jag ska börja med att öra mig iordning, klä mig och lägga på lite spackel. sen ska jag ta en bajs tur i skogen med hunden. alltid lika kul.
sen blir det en tripp till grannen Emely och ser om hon har stigit upp eller om jag ska dra henne upp och ut till bilen , för vi ska till IKEA!!!! och shoppa för det penag man inte har, men jag tar för IKEA hndla kortet med fiiina krediter:) nice-bajs!
ska köpa en ny upplaga kastruller, stek och wokpanna burkar och annat skit till köket.så där lär jag slå ihjäl lite tid.
sen ska jag å jobba jobbar kväll så lär ju inte komma hem före tio ... sen blir det natti natti för mig. hoppas det går bättre än igår.
RSS 2.0