Bahamas

Vi åkte till bahamas i går, gud vilket underbart ställe. helt klar blått vatten vit slät sand nästan som siden , och världens lugnaste finaste lilla stad med massor av rasta folk.  
vi gick upp före fem på morgonen bussen till båten hämtade oss strax efter fem. det var kallt och det blåste jätte mycke, vi tänkte hur fan ska detta gå.
boten lämnade land vid 8 kanske.
ombord var det oxå dör typ minusgrader vilket man inte hade räknat med då man ska till bahamas och därför absolut uteslutat tanken på mössa och vantar. något jag ongrade.
vi fiock i alla fall frukost, vilket var tur för det var nog de enda som kunde göra mig glad just då, kanske för att jag älskar mat haha
det gick jätte mycke vågor ute på havet, glas åkte från borden nån ramlade lite här och där och många satt i hörn och på toaletten och spydde som grisar. men det var oxå en upplevelse . väl famme i bahamas var det så vakert så man på en gång glömde resan. skulle lött klunna åka dit på¨min nästa semester. 




 


BILDER





Lite bilder som tagist under denna trip,mer kommer......





Jag första kvällen


Riktigt god sushi


Shoppade lite på vickan..å det var nice mer ska det bli!:)


i dag blev det steka på stranden


In the big miami!!


Mer bilder lägger jag upp på: http://www.pixbox.se/usr_show_id48412_page0_order1.html




en höjdar dag

igår blev det en tripp till fastlandet, riktigt coolt! besökte även en del av gettot vilket gjorde att syrran nästan sket ner sig..hehe var rätt läskit det lös turist om oss. shoppade mig ett par svarta GUESS byxor skit snygga!!!! tog en lunch på en av kanske världens bästa resturanger enligt mig!!! HARD ROCK CAFE!!! sen har dom ju som ett museum med massa saker i cafet så vi tog en nostalgisk kultur tripp där inne. köpte även en tröjja med dersa logga på till pappa, han samlar nämligen på dem. från olika länder.
testade  åka lokalbuss till och med det var kul, man får se så mycke då man gör det, nästan som man kan kalla det för en 2 dollar sightseeing.


Utanför hard rock cafe.



Åt en kyckling fajitas



I morgon blir det en tripp till bahamas, vilket inte kommer att bli helt fel dom har lovat bra väder så då blir det sola och snorkla!!! 

I dag blir det bara att dega, hinna andas!!

vad ska ni göra i dag???

min pappa

Det är många som frågar om min pappa hur han mår och vad som har hänt. tänkte berätta vad som har hänt.

För 13 år sedan fick han diabetes och började åta medicin för det, sen för lite mer ön ett år sedan gick han in i vöggen och fick en deprission, kombinationerna av all medicin och hans dåliga vanor med stress alkohol och dålig kost m.m ja hela livstilen. gjorde så att han fick benröta i föttrena. tårna började alltå ruttna bort. med det gav lökarna honom bara mer medicin och han fick åka hem så höll det på länge tills han fick en överdos av morfin i sig som läkarna hade skrivit ut. han åt i det laget 21 olika tabletter under en dag sen tog han extra vid behov tex mofin då han hade ont. då han ko in upptöckte dom en blodförgiftning och att han då äntligen kunde läggas in, för tydligen ska man ju nästan vara död för att få hjälp. men det tog ändå en vecka innan dom upptäckte att han öven hade dubbelsidig lunginflamation då han slutade nästan andas. så han hamnade på IVA i resperator. i nästan en vecka .då dom väcker honom vaknar han upp och har hammant i en psykos och läkaren vet inte varför och hur, men de tror att det har med all medicin och hans kroppsliga tillstånd och kombinationen kan bli en psykos. han har nu fått amputera tårna för att inte det ska bli nån spridning av det viruset i kroppen..... det går sakta framåt, det får ta den tid det tar bara han blir bra igen.




 


victorias secret

gårdagens shopping var nice, vi åt sushi på ett av miamis godaste ställe kommer dock inte i håg vad det heter med det ligger på lincon roud. tog där en 8 bitars maki calofonien rolls. super gott!!! med dock såg vi inga könndisar, men ska jag vara ärlig så kollade jag inte mså mycke hade fullt upp att frossa i mig sushin som om det vore den sissta måltiden.

hur mycke affärer som hällst!!! men en som jag var i minst en timme victorias secret, har alltid varit så imponerad av deras årliga show på tv,och nu ärntigen fick jag besöka en av dersa affärer här i usa.
blev så förärskad i såp många saker så jag ska gå dit igen om några dagar. Men med mig hem i går blev en love pink -nattlkinne och ett par trosor. jag var så glad resten av kvällen, det lilla gjorde sitt i mitt liv för den stunden.


vet faktist inte hur dagen ser ut i dag mer än att värdet blir som i går mulet och blåst . rikard är på gymmet och tränar medasn jag kökar lite chips och tycker synd om mig själv hehe
Vi funderar på att åka till ett super stort outlet i dag med över 300 afförer ett av det största här i usa tydligen vilket kan bli kul eller åka på nån dags utflykt, har du nå förslag på vad man kan göra här??????

bye bye !


uppdatering på dagen

Blev just färdig för kvällen, planerna lyder: vi ska ut och äta sen blir det att springa på alla det möjliga affärerna som passerar mina ögon. ska förbi ett stort shopping ställe som heter lincon road mall, ett ställe som verkar vara väldigt populärt. och det har öppet till kl 23.00 i kväll¨.sen kanske det blir en drik på nån cool bar om att i hopp få span på nån super het kändis .uppdaterar mer om det sedan.


varför kan inte starbucks finnas i sverige....

denna dag började medatt vi tog en rejäl amerikanskfrukost,efter det tog vi en rejäl lång prommenad längst stranden det var rätt molnigt och det blåste rätt mycke för att kunna ligga och sola. vi gick så gott som in till stan där vi tog en kaffe på starbucks och strosade runt lite på affärer.
under dagen han solen komma fram så jag och rikard drog på oss badkläderna och tröningskläder då vi först besökte hotellets gym,super fint!!! jag blev less efter 20 min så jag gick och tog mig ett dopp i poolen sen tog jag och rikard en tur i bubbelpoolen.


nu ska jag dra !

7.10 AM I MIAMI BEACH

HAR JUST VAKNAT KL ÄR HÄR 7.10 PÅ MORGONEN OCH DET ÄR 25 GRADER VARMT UTE. UNDERBART!!!!Sitter nu och och väntar på att solen ska gå upp så man får ta på sig bekinen och hoppa ner i plurret .
sitter för övrigt med en ansiksmask nu har fått en sån där äcklig res hy flottig och helt okontrolerbar. men det ordanar jag med lite skönhetsprodrukter från oriflame.

Rikard ligger förövrigt hör brevid mig och ser så söt ut. han är lite sur över att han inte kunnat sova så gott i natt . för då vi klev in på rummet så upptöckte vi att vi hade varsin säng, i helvete tänckte jag och tvingade honom att sova med mig,
rummet ör förövrigt ok! men utsikten inte lika bra hahah ska ta ett kort på den och lägga upp sa ni får se. det var svinkallt på rummet i natt , rikard tycket vi skulle öppna ett fönster för att få in lite värme. hetl otrolig som jag är har jag ju tagit med mig ett par tjocksockar, jag vet vad du tänker vem fan tar med sig tjocksockar till miami....heheh... jo jag, och det behövdes i natt!!!

nä nu ska jag lägga mig och mysa med hjärtat om jag får krypa ner m,ed honom hehe .... men jag uppdaterar senare vad som hönder ... FÖR NU BÖRJAR SOLEN KOMMA


vårat hotell FOUR POINTS SHERATON.


Så här ser rummet ut men vi fick inte denna vackra utsikt vi fick nöjja oss med en byssarbetsplats.


här ska jag lata mig i solen och svalka mig med en cosmo kanske =)

kizz on ya!

snart bär det av!

Ännu en underbar dag att vakna upp till! Eller så inte kanske....
I morgon jag vi, flyget går vid två men vi ska åka ut på arlanda i tid föra att hinna texfreea lite och ricka en drink innan man stiger på planet till varmare breddgrader, MIAMI underbart!!!!!
känner verkligen att jag behöver komma bort nu efter allt som händer i mitt liv synd bara att alla inte kunde följa som det var tänkt från början.
Någon som kanske har några tips om vad man kan göra eller se ,åta ...ja, vad fan som hällst där== hahah har aldrig varit där förut så det ska bli så underbart. En liten romantisk tripp jag och hjärtat ,pluss syrran så så klart oxå.




igår operaredes pappa, könns skönt att det åntligen börjar hända saker och att dom tar tag i honom nu har han ju varit inlagd på sjukhuset i två månader typ . -vill att du ska bli frisk och komma ham ,saknar ju dig pappa lilla.
jag grät igår innan jag somnade då jag för första gången insåg att ingenting kommer att vara som förut ,det gjode mig rädd. jag orkar inte vara ledsen mer ,måste börja tänka framåt och att det faktist går bättre dag för dag, men väldigt sakta. mamma säger att hon ser ingen skillnad nu på honom ,att det inte verkar bli nå klarare för honom varje dag men jag vägrar sluta hoppas jag vill och det ska bli bättre. PAPPA FÖR FAN KÄMPA NU VI SKA KLARA DETTA!!!!!!

måste ju fan bara oxå säga att sjukvården i norrbotten suger fet-dase!!!!!!!!!

nä nu ska jag gå  och äta lite frukost sen blir det att börja packa.....jippi!

het kyss på er!

None


God morgon!!


Vaknade för en stund sedan. har just packat min väska ska bara klä mig och fixa håret sen bär det av hemmåt.
Längtar jätte mycke hem ,men det är svårt att lämna alla särskilt pappa. men jag måste .
planet går 11.25 så jag mamma och mormor ska ta en fika på flygplatsen.

väl hemma ska jag stänga av mobilen och bara mysa med hjärtat som jag inte sett på MÅNGA dagar. börjar om att jobba på tisdag så vi har några dagar på oss att ta igen förlorad tid;)

xoxo/  jenny

En slappar lördag

Det blev en mycket trevlig kväll i går. god mat, nära vänner och ett gått vin:) jag var riktigt städad dessutom!
Men i dag är det ny dag som kräver nya tag.
jag har varit på stan  med mamma hittade ett par leggins och en svamp till min täck kräm. sen tog vi en sväng förbi ett cafe.  blev en varm smörgås och en kopp te. I kväll blir det mys med mamma och kanske en tripp ner på stan och träffa några kompisar. 
Har även hunnit att boka min resa hem till uppsala, UNDERBART! jag längtar så mycke hem nu.

Tänker jätte mycke på er, pappa och mormor. skänker allt för er just nu. Jag älskar er.

kizz kizz


Utkast: Tack för ...



Tack för all uppvaktning till våran förlovning.

TIPS

Måste tipsa om en underbar affär jag var in på här om dagen i luleå "PASHION" heter den sälsjer allt för din kropp med underbara märken som "cute ass hell" och "Eyeko" . Köpte mig en boddy butter av märket "Hawaiian tropic" Lyxigt krämig formula som återfuktar under 12 timmar och ger näring och smidighet åt huden. Används dagligen för att underhålla solbrännan och har även en kylande effekt som efter-sol-produkt. perfekt till nu då jag och häratat åker till MIami;)



Besök deras hemsida www.pashion.nu och utforska alla deras andra mäsrken;)

10 oktober

 Mycke har hänt sedan sisst, jag har förlovat mig :) jag har även fått förlängt på mitt vikariat på jobbet. Men nu är jag uppe i pite för att stötta pappa tillbaka till livet, han ligger just nu på sjukhuset och har en väldigt svår sjukdom som han måste komma tillbaka från, men allt går framåt på den veckan jag varit här har det gått framåt super mycke och är överlycklig över det. älskar dej pappa.
Kommer att vara kvar här under helgen för att hinna umgås med goda vänner innan jag återgår till livet i uppsala på måndag.
Detta är dagens planer:

  •  springa ner på stan då det öppnar
  • hälsa på pappa på sjukhuset
  • luncha med en vän
  • följa syrran till flyget (hon ska hem)
  • Bjuden på middag hos en mycket nära killkompis.
  • DANSA!!!

Jag och Mamma


RSS 2.0