rykt upp mig

I dag fick jag en sån där kännsla av att ryka upp mig, så jag började dagen med en stor räksmörgås bestånde av te-kaka,sallad ägg avokado majonäs och en massa räkor till de en kopp te:) sen bar det av in i duchen, där det blev att raka både det ena och det andra för att hitta mig själv igen sen blev det ansiksmask och en hårinpackning av bästa slag. det var så skönt att det går inte att förklara. sen smörde jag in mig med den fetaste och bästa lotionen som jag har sen tog jag ett dopp i lite BUS, efter att ha varit sjuk så känner man ju inte sig så "fär pigg"  nej en alvedon såg ut som en leverfläck på mig, HETT! efter det kunde jag ju inte annat änn att gå på garderoben och prova lite kläder då jag för en gång skull känner mig rätt så snygg:) men efter att ha leget i mjukis byxor känns tom. leggings lite för tight...usch! så inga jeans blev det i alla fall ... men en massa fina gå ut party dressar:) me like!!
Funderar mycke över vad jag ska ha på mig nästa helg, då vi ska på Robbans 25ÅR fest, det kommer bli så jävla awesum!!!! slå klackarna i taket...:)

over and out!

kredit hit och kredit dit

Hela tiden utsätter man sig själv för denna festelser med kreditköp. i alla fall jag som handlar först och tänker sedan. har under året samlat på mig några krediter vissa bra å vissa helt i onödan. Men de har varit väl tillhands då jag har slut klirr i kassan och jag värkligen värkligen behöver något(enligt mig).
men i dag har jag tagit steget och klippt två kredit kort ett på 5 000 och ett på15 000, skönt. inte för att jag hade använt just dom på ett tag utan tvärt om dom var helt oanvända och jag bara stod och betalade ränta och kort avgift på dem. så nu har jag kvar det två viktigaste och de jag använder med hela hjärtat Ikea och Visa:) Men de ska gudarna veta att dom korten tar jag med mig i graven.


soon its ....friday!!!

snart är det helg igen och förhoppningsvis är jag frisk nog att gå ut och svira å i så fall drar jag mitt ass till sthlm och där ska de skutas skumpa korkar i taket med mina flickor. har ringt land och rike känns det som sessa dagar jag varit hemma, dock bra kunnat ta mig tid att lyssna och prata med alla vänner man inte hunnit prata mked så mycke på sissta .... men skit samma det blev i alla fall att jag styrde några dater i helgen om allt går som planerat så sitter jag redan på fredag på tåget mot sthlm och stannar där till på söndag. åh fi fan vad jag längtar ska bli så sjukt kul man vet aldrig var man hamnar eller vart man går ut det blir alltid spontant och kul och alldeles försent!


Så håller du din hy ung:

1. Dags att fimpa!!
Rökning gör att du har svårare att ta upp viktiga ämnen som i sin tur ger leder till ett åldrande utsende och rynkor. Din hud blir grov och grå och får mer orenheter.

2. Sola med måtta.
jag vet att man gillar att ha den där shysta brännan på försommaren för att se lite piggare ut, me like! men solen bryter ner spännsten i huden och gör den torr. Stor risk att porerna blir större och din ny ser mer oren ut. solning ger pigmentförendringar och får huden att åldras snabbare speciellt om man bränner sig. Om man nu ändå vill sola glöm inte solskydd fastän vi bara är i sverige!:)

3. Använd rätt produkter för din hudtyp.
Många gör misstaget att använda fel hudpoducter för deras hudtyp vilket resulter till oönskat resultat som i värsta fall acne. Det är viktigt att rengöra sig morgon och kväll för att underlätta cellförnylesen och orenheten i huden. Var noga med att välja krämer efter din ålder och behov:)

4. Gör en Snygg-peel
med åren misnkar cellförnyelsen och beöver då lite exta hjälp på vägen genom att peela ansiktet nån gång i veckan stimulerar du huden för att behålla lystern och slippa den gråa/trötta känslan i huden samtidigt som du masserar blodcirkulationen.

några tips på vägen som jag använder mig av:)
inte skulle jag heller tacka nej till att se så här ung ut då jag oxå är 48 år och fött två barn.....


Iphone

jag är så sugen på att införskaffa mig en iphone, ju fler jag ser har en och hur mer jag tänker på det så vill jag bara ha en nu nu NU!!  har tittat på telia men då är seken att jag måste gå över från refil till abonemang...hm.... man har ju blivit lite bekväm på det så det känns svårt för lill hjärtat och släppa lite av kontrollen.
men jag skulle värkligen behöva köpa en ny då min har gått sönder, men det går attt prata i men inget man visar upp som dagens teknik. Om den ringer blan offentligheten låsas jag att det inte är min för att slippa de pinsamma med att jag har nog kanske stans kanske älsta och tråkigaste och trasigaste och mäst tappade mobil, men som sagt den funkar ...än så länge.å tänk så kul att få bling blinga den lite....

titut

godmorgon!
status: inte frisk än! men jobbar starkt på det
är så less att vara sjuk nu så jag håller på att avlida helt! så pom jag mot all förhoppning är frisk på lördag ska jag ta mig en fet sup och förhoppningsvis ta mig från denna lägenhet . jag är så sugen på att dansa loss med vännerna dricka vin och sitta på alla stolar....Pappa har åkt in på sjukan igen, tur inte lika alvarligt som förra gången men ändå man blir ju rädd ,men läkarna säger att han ska nog få komma hem på onsdag om allt går som det ska. så vi håller tummarna nu på de och att du börjar sköta dig annars kommer jag och knövlar ihop dig:)Lycka till simon i dag!!!!


RSS 2.0