inte som man tänkt sig

jaha och inte blev denna dag som man hade tänkt. haft feber hela natten och hostat som om jag rökt världens holk. så både shopping och jobb uteslöts ganska så fort jag tog mig upp ur sägen. så i stället kantas min dag med att ligga i soffan och glo dålig söndags tv.
så jag är rätt less och förbannat sur och med det sätter jag punkt för detta inlägg.

en helt vanlig dag

nyss kommen från jobbet och i kväll blir det lugnt då jag fportfarande känner mig sjuk och ska ladda för shopping med linda i morgonj sen ska jag ju jobba kväll å då blir det bak som aldrig förr!
-Linda glöm inte formarana!!!

jag har inte så mycke mer att berätta men jag ska nog gå på ica maxi och se om jag kan få hem nått onödigt som vanligt;)

den ultimata kanalen

efter att jag nu har sippat sönder fjärjontrollen och insett att tv tablån suger ganska rejäl ...... så här på vardagar mitt på dagen, så jag började tänka på den ultimata kanalen för mig:)nu är det slut på veckan....

Friday morning och inte det minsta friskare , har sovit skit och hostan ger mig snart en hjärt attack!! ligger nu i sängen och dricker te medans the voice underhåller min morgon.

Igår hade jag fin främmande på kvällen, min arbetskompis madde var här och drack lite te och som vanligt blev det lite små prat, fick lite info om något som kan förändra min situation till något super bra!håll tummen för oss n:)

Han oxå gör en marykay beställing där jag bland annat klickad hem lite prylar till mig själv:)


Eye Primer är en produkt som både förlänger och intensifierar ögonfärger. den är vatten fast och gör att skuggan stannar på sin plats! awesum!! 175:-

concealer borste ca 100:-

 å det absolut bästa som marykay har!! microdermabration som är en kemisk peeling som gör din hud så mjuk och len. den minskar porer och rengör från ljupet, den minskar fina linier i ansiktet och stimulerar blodcirkulationen. och till detta ett serum med massor av vitaminer och hjälper till att återuppbygga huden. 780:-


så jag är nöjd ...undra om klickar hem nått i dag?:)


Troligen världens dåligaste låt


bästis

Har just haft ett super samtal, jag blev så lycklig jag bara älskar denna människa han får mig att må så bra tillsammans löser vi nog alla världsproblem;) haha vi pratade i nästan två¨timmar om allt mellan himmel och jord skrattade och nästan så man fälde en tår i vissa lägen, jag saknar dig så otroligt mycke men då jag kommer upp så ska vi ses!! Min bästaste bästaste kompis simon.
gammal bild från 2006....wow vad tiden går!


jag ska nog fråga om han vill dela ett sånt där "best Friends - hjärta" hjärta med mig, ni vet som man alltid delade då man var liten och hade typ en miljon runt halsen för man var ju bästis med alla , så man såg ut som en rikti getto-rappare...... kanske var det vi som satte tränden?? liten text på vägen...

Älska som om du aldrig blivit sårad,
jobba som om du inte behövde pengar
 och dansa som om ingen såg dig.

hittade den , läste den.....å bara gilla den

tips- sidahar du riktigt tråkit beller bara i behöv av ett gott skartt måste du beöka denna hemsida så sjukt rolig!!!hahahaha

kassapparat


Dagskassan går till föräldralösa barn och deras föräldrar i Södra Afrika


tips - löshår

Har du löshår eller bara allmännst taskit hårså är detta produkten för dig!
ett lev in balsam från loreal,gör ditt hår mjukt och lättskött tar bort spröda toppar och ger ett fint fall på ditt hår.
har använt det den senaste tiden då jag hade löshår vilket var super då jag gjorde tabben och stoppade in skit hår från Repunzel!!! nu blev det lite diss oxå.haha
Håret blir inte fett ... äh jag är bara sjukt nöjd med det.


tada!!

ja vad ska man säga jag är hopplös jag vet, efter en lång bloggtårka och mycke tjat av trogna läsare så kan jag ju inte annat uppdatera lite, jag okra inte dra allt gammalt men jag har haft så mycke nu den sissta tiden så jag har varit helt slut då jag väl varit hemma.

igår blev det super kväll hemma hos oss med favvo paret ,louise och robban sälvklart följde afons med så smigge belv över lycklig.Vi käkade sushi och kollade movie, 2012!! grym! tryckte en jävla massa chips och godis så jag rullar i dag, slipper köpa busskort till nästa månad jippi!!... det ska vi snart göra om!!! man blir ju så lycklig av att umgås med underbara människor.

men i dag är ju en annan dag dock kanske inte den roligaste då jag har tappat min röst och min hals gör så ont, igentligen började det redan i går morse men jag knatade till skolan allt gick bra men hela dagen kännde jag mig lite seg, sen gjorde inte saken bättre att då jag skulle gå hem för dagen var det ju värsta snöstormen ute, man viste ju inte vart det snöade i från det var bara överallt och jag ar sjö blöt då jag kom hem, jag frös som ett djur så jag satt hela kvällen under en filt resultatet blev feber och en ännu ondare hals. så i dag sitter jag nu här ser lite the voice , äter några bitar sushi som blev kvar från i går , och har lite ångest för att jag missar en sån rolig dag i skolan.
jag ska göra allt som står iu min makt för att kunna gå på skolan i morgon känner värkligen att inte vill missa nått, så det är vila som står på schemat.
åh i kväll får jag fin besök då Madde från jobbet kommer hit!! hon är ju så sjukt bra männsika!

ska nog skicka ett sms till marie och fråga om vi ska sjuka oss tillsammans då vi ändå bor grannar och vi båda är hemma i dag?!?!


ett glas vin...

...är något jag verkligen skulle vilja ha just nu!
i alla fall har vi just fyllt en lastbil med saker som är på väg till nya läggan , rikard emely och david är me jag fick stanna hemma av två anledningar 1. jag fick inte plats i bilen 2. jag var den svagaste länken. kan ju inte mer än säga att jag hade tur så jag sitter nu i en tom lägenhet på en stol och skriver lite medans jag sväller i mig lite gammalt hårdbröd med delikatess ost jag hittade i kylen. men vågar dock inte kolla på datumet men jag drömmer att det är typ ett green- mål från max!:)
men jag är väl förtjänt av denna vila då jag slitit sen 8 i morse. tänk att man kan ha hunnit samla på sig så mycket skit under mina 23 år som levande!!! helt sjukt å ändå har vi kastat sååååååå mycket. Rikard kallar mig för hamster då jag har svårt att göra mig av med saker , på ett sätt förstår jag vad han menar men jag har lite svårt att skiljas med saker som jag betalt för eller som jag fått av någon. jag äår ju även en sån som har en massa projekt påbörjade som ligger lite här och där ,som jag innerst inne vet att jag inte kommer att uppta men jag tvingast ändå av mig själv att ha det kvar sen blir det nått litet ångest som ligger på hyllan som man stöter på då och då......jobbigt!
ska bli så skönt då vi kommit i ordning i de nya hemmet, känns som att få ett nytt liv eller nått:) det blir ju jag och rikkes första egna lägenhet tillsammans då jag nu flyttade in till honom och det är hans mamma som har den egentligen den vi bott i nu alltså. det känns verkligen som vi kommit varandra ännu närmare. Jag tror på ett evigt lyckligt förhållande, att det var ment att det skulle vara jag och han, det tog dock bara 7 år innan vi kom på det men som man säger bättre sent än aldrig! ahhah
den så är jag ju så lycklig i dag att min mor kommer på besök, hon landar på arlanda i kväll kl.21 då ska hon få en fet hug! hon är ju flytt kungen kan allt och vet allt om hur man ska flytta bra lätt och smart, efter alla gånger som hon flyttat har jag utsett henne som expert, så vi har äran att ha en flytt-expert med oss under våran flytt..... å knasigt nog tycker hon det är kul att flytta... å då menar jag inte som vi andra dödliga att flytta till nytt och göra fint ..nej hon gillar även detta med att packa och städa ni vet som alla andra HATAR!
nä nu ska jag ta och göra nå nytta, funderar på att slå in de sista porslinet.... de andra kämpar just nu för fullt att bära upp möblerna till den andra lyan.... kalla mig lat för det är nog det jag är!;)

i dag är det dax

just nu springer jag för fulla galopp med kartonger ner för trapporna och lökar som aldrig förr ,grabbarna dår sköta möblerna!! det enda jag tänker då jag springer i trapporna är: JAG BRÄNNER FETT!!!!!!

Flytt-feber

Mitt uppe i alla flytt stress så har man blivit sjuk nu har jag legat sängbunden sedan nyårsafton,tänk så kul jag hade då haha... har sjukanmält mig i dag då jag hade feber igår innan jag somnade så jag missar storhelgs Ob inte så glad jag blir över det men i morgon ska jag dit för nu har jag ingen feber!!!
Men på tisdag flyttar vi, allt är som klart vi har packat det mesta men fortfarande mycke kvar,hyrt bil fixat folk som kan hjälpa att bära, sen kommer mamma som ska hjälpa med städ och uppackning, åh gud vad jag saknar henne:)t
Men jag tror att detta är flytt-feber, ni vet som res-feber som man får då man ska resa bort;)
Ekonomiskt sett ser det inte så ljust ut här .... som jag vet så ligger jag minst 2500 back nu efter allt, det är dyrt att flytta och stå på topp:) men jag har min lilla plan så i mars ska detta ha ordnat sig och stabiliserat sig så då ska jag ta åka upp till pite och hälsa på:)
har lov nu till den 7 januari det har gått så fort och inte har jag fått vila upp mig heller utöver att jag har jobbat mina 80% så har jag snappat åt min nästan 40 timmars fyllnadstid, 8 timmars kval och 16.5 timmars storhelgs ob.... så det är väll det som gör min lite lycklig nu hahah men sissta passet i morgon sen "ledig" till den 7. dock ska vi flytta men det är ju kul:)

2009

ja nu har vi lämnat 2009 med många minnen, här kommer lite minnen i bilder från 2009:)
Midsommar i boden
Festival med goda vänner:)
Picknick i stadsparken
Båttur med pappa och hans kompisar
Thailand
party
Egypten
Jag fick mig en tatuering av hjärtat i present
jag skaffade en tatuering
jag blev 23 år
jag testade thai boxning på phi phi:)
detta år har jag unnat min mycke och det är faktist ett av mina nyårslöften för detta år , att fortsätta unna mig saker som jag mår bra av.
men nu är det dax att starta 2010!! gott nytt år på er alla

RSS 2.0