36 grader och full fartigår var det full fart hela dagen vi åkte vid 09.00 till mbk där det hela började vilket ställe, helt sjukt stort!! varför kan inte i ha sånna i sverige? i alla fall så var vi där fram till ca 12 sen åkte vi vidare på ett annat ställa som låg precis brevid. sen bar det av med taxi till kho san road, helt sjukt billigt där, för det som inte vet är kho san road en backpackers gata med massor av små affärer med billiga kopior, många bararer , hosels och en massa backpeckers. vi träffade ett par från nya zeland dom hade precis kommit så vi berättade lite om våran resa erfarenheter m.m sånt man gör på den gatan hahha ..... träffade även ett och kanske mitt enda fan!! haha ....de kom fram en tjej till mig ..

- åh jag såg dig boxades på kho phi phi!!!
- va?!? lite av ett frågatecken såg jag väll ut som ...
- ja du var på kho phi phi då jag och mina kopmisar var däroch då såg vi dig i ringen på den där baren
- hahaha ja just ja...kul
-det var jätte kul, vilken show
- det bjuder jag på, dock var jag väldigt full haha
- hahha var du ? det var i alla fall skit foligt att se.
- kul att höra, avslutade jag och satte mig i en taxi (som värsta donnan)
säger som kissies -jag är så KÄND!!!HAHA
..... till hotellet lämnade av alla saker och gick vidare ner på stora gatan vid oss och gick in på Emporium mall, troligen det mäst glamorösa jag varit med om där har vi alla stora märken som armani,gucci,chenel,prada,lv ja you name it!!! kul men lite för dyrt för min plånka...
sen bar det av till bakgatorna så vi tog sky train några stationer och hoppade av in tha hood!! hahah där kan man kalla nice shooping pruta tills du spyr jag tror jag fick två säljare sura på mig för att jag var så hård hahaha....
avslutade kvällen med pizza och filmen Bruno.


armani och chenel klocka och ett silver smband med en visselpipa med diamanter


MAC och BOBBI BROWN smink,gucci väska tony&guy hår produkter


rikard köpte nya kallingar ... haha sexiga som fan


kläninga


en ny skol väska av D&G

ses sen!:)

Bangkok -staden som aldrig tar en power nap

igår kom vi till bangkok vilken stad!!! VÄRKLIGEN EN STAD SOM SLDRIG SOVER. jag börjar förstå varför man kallar bangkok asiens huvudstad.
igår blev det inte mycke vi kom till hotellet ,bättre än förväntat:) President park heter det nära till det mästa av det bästa, och då menar jag shoppingen . på tal om den så ska vi börja i dag med MBK ett av det största shopping centrym .... efter samma gata ligger även de flästa andra malls oxå:) får se hur mycke vi hinner.
igentligen skulle vi ha gjort alla tursit saker i dag men det regnar för mycket och blixtrar ....oskar är arg i dag. haha


molnigt och blåsigt i kropp och själ

Vaknade i morse tidigt, jag mådde verkligen dåligt ville krypa in i mig själv och slita tag i det som finns för att kansta bort.
jag brukar inte må dåligt då jag är borta men detta är det stort bevis på att man aldrig kan fly sig själv eller några problem, de hinner alltid i kapp en.

vi ska i allafall byta hotel i dag till ett likadant fast billigare. hoppas på att de har internett där.

Vädret för övrigt i dag är mycket blåsigt och molnigt men det kan ju hinna ändras då kl än så länge bara är 10.känner att jag inte har så mycke att skriva så jag kanske skriver lite senare, annars åker vi till bangkok i morgon för att dra omkring där uppe lite innan shoopingen i stor stan börjar.

             

Blider från i går då vi var på moppe tur.

super middag för 60 pix

helloj på er!
skriver ett snasbbt litet inlagg nu ...
vi har kommit till lanta dock är det inte alls som jag trott det skulle vara här, det är inga turister nästan och dom få är så klart svenskar haha det kallas svenskarnas ö  i thailand . det flästa affärer, resturanger och hotell är stängda nu under lågsessong så nu får man verkligen se ett riktigt thaland haha vi bor på en fin resot vid stranden det är vi och kanske tre japanska familjer som bor här ,japaner verkar inte tycka om sol och bad i poolen så det var rätt fritt med yta  för oss i dag hahha i em har vi hyrt en m oppe som vi åkte ner till stan på v i hittade en söt resturang där det satt några fler svenskar ...måste ju bara säga att det är dett värt att åka hit på lågsesong då menar jag hela thaliand är ju så billigt. i dag betalade vi 300 bat för våran mat det är 60kr för vitlöksbröd, en nudel wook med kyckling, kyckling i cocos mjölk och ris och vårullar samt att vi darck varsin läsk. helt sjukt!!!
vi ska i väg nu igen jag var tvungen att gå på toa så rikard lämnade av mig hemma så åkte han på apoteket för att köpa lite medecin han har ett dåligt sår under foten och ont i ryggen, ocj jag har ont i nacken efter min lilla boxning.
nu kom han precis så nu ska vi på äventyr. haha vi är skit snygga har tvingat rikar att oxå ha hjälm och han får bara köra sakta!!!

tar lite kort som jag lägger upp sen

har ju internett på heltid i dag

puss hej

min fodelsedag

sa nu ar man 23 ar och still locking realy good.
min fodelsedag var helt otrolig den borjade dagen fore da rikard kom hem(efter  ca 4 tim, jag  lite sur) fran sin lilla shopping tripp da hade han kopt en flaska vin.\da vi sitter och dricker den sa drar han en liten karleksforklaring sa sot att man inte annat an attt sluta vara lite sma sur, da visar han vd han gjort de timmar han varit borta ...... han har tatuerat in mitt namn langst overamen, helt sjukt  snyggt. blev overlycklig var den basta present nagonsin. sen satt vi pa terassen och pratade och drack vin.
dagen efter alltsa min fodelsedag, igar! vaknar tidigt rikard ar fardig att dra till nasta hotell och lite trott och sliten drar mig upp vi gar ner for att ata frukost da personalen staller sig runt och sjnger happy birthday till mig och en tarta som jag far blasa ut ljusen ...... visst ar rikard sot som ordnade det. efter massa tarta begav vi oss till de nya hotellet, dar vi glassade badade och njot av livet med en pinacolada i handen.
da vi lessnade pa badet tog vi en tur ute pa byn at lite och fick for ss att tatuera oss .tillsammasn da vi aven firar tva ar i dag..... och de vi gjorde ,en bamboo tatooo:) ont som fan men fett vart de. satt och drack och rokte for att lindra smartan....
da dn slutligen var fardig ,full som en kasrull, gick vi till en bar med thai boxning. full och lite agressiv som man ar sa givetvis hoppade jag upp i ringen och korde mot nan tysk brud dock van hon da jag hela tiden fick minus poang for slag och sparkar dar man inte fick, hon fick in en jakla slag i min hals da blev jag lite arg och slet fast i hennes huvud hoppade ner med det pa marken ...har no sett for mycke resslig med rikard hahahhahah
rikard gick oxa upp och han forlorade oxa resten far han beratta....hahha
vi fick varsin hink med sprit (bucket) efter sa jag lover er att vi inte stod pa benen, sa da krop vi hem:)
avslutningsvis kan man saga att at det blev en lyckad fodelsedag och tva arsdag for oss ...hahaha


update på facebook

nu har jag lagt upp massa bilder på facebook:) kolla och komentera.
ska fixa in dom här oxå..

känns som man är ständigt nerkissad....

... det är ju så varmt!!

nu är kl19 här nere jag sitter sj i stugan, rikard är och köper/fixar för min födelsedag i morgon. spännande . jag är så nyfiken på vad det blir:)

i kväll har vi tagit en promenad längs stranden sen gått runt i stan/byn och sett vad man känner igen och mycke är omgjort det är mycke mer gator med affärer än sisst . kul!!
sen gick vi till en resturang som låg vid vattnet riktigt mysigt. där tog jag in en räck-coktail som förätt och en pepparstek som varmrätt, rikard sattsade på en simpel hamburgare som var torr som fnöske så det slutade med att vi delade på min mat men mätt blev vi båda:)
sen fick jag lite fickpengar för att roa mig med medans han skulle göra sitt. var sugen på att ta lite massage men jag gick och strosade på lite affärer köpte en billig klänning och massa godis sen blev jag så kissnödig så jag var tvungen att gå väldigt fört hem, å det var långt!!!väl hemma ,varm som en kopp kaffe, lättade jag på trycket och insåg att jag orkar fan inte göra nå så skönt att bara vara. tar nog lite masage i morgon i stället. vi ska till stranden där har dom ju alltid såna damer som tyck om att ta hand om andra ...hahha det lät ju lite konstigt men jag menar massage pedikyr maikyr ja ni vet.

det är väldigt mörkt ute så nu får han ta och palla sig hem börjar bli lite rädd.vårat hus ligger uppe på ett berg med massa djungel ,skit läskit !! dom har både elstänsel och taggtråd bakom huset undra vad som lurar bakom det?
dessutom är det typ tvåhundra meter i 90 graders uppförsbacke hit så ni kan ju fatta jag och min motion går inte många steg i onödan.
i morgon byter vi hotel vi har kostat på oss ett vlyx hotel i två nätter som kostar 1000  kronor natten, men smidig och rar som rikard är så fixade han en bra bokning på nätet för 1400 i stället för 2000.

nä nu ska jag nog ta och gömma mig tills han kommer hem.

farväl på er.


phi phi

nu har vi anlänt till phi phi dock inte lika trevligt som jag trodde då det regnar och blåser rätt mycke men ett plus är i alla fall att vi nu har internett på våran dator:)

igår var vi på thaiboxning rikard gick upp i ringen och körde lite på skojj mot en thailändare tog massa bilder men med våran ständiga otur med telefoner och allt annat så har nu rikard iphone gått sönder. han är helt förkrossad det är ju hans lilla älskling. så med andra ord har vi ingen kamera .

nu värkar det klarna upp och jag hoppas det håller i sig och att det är fint väder i morgon då jag fyller år:)

It's the destination

Vi har annu inte fatt tag pa natt internett till datorn sa det blir cafe som galler lite irriterande da man ska hela tiden tanka ... ja konstigt hur man skriver.

i gar var det en lugn kvall vi satt pa stranden och tittade pa solnedgangen och drack gott. sen lande vi en fil och gick hem.
medans rikard hade fylle hicka utan att vara full hm....... sa bestallde jag in room service det blev pasta med skaldjur och vitloksbrod med ost. efter att jag avnjutit det tog jag mig ett dopp i varan bubbelpool da jag lyxade till det med en ansiksbehandling och lite go dricka:) sen blev det film och.....
 
i dag har vi varit p[ Poda island och chiken island och snorklat helt underbart vackert vi hyrde en bat med chaffis tva timmar for inte ens 100 sek.
vi har aven kopt en upplevelse for 20 bat, ca 2 ca kronor.
vi kopte en pase bananer som vi matade ons alla sma sota apor ....det kommer bild pa det. dom var sa sota och snalla en hoppade upp pa rikard hahah  han blev radd da skrattade jag hahahah

i ,orgon bar det av till phi phi... sitter och bokar hotel nu... vi ska vara dar da jag fyller ar hoppas han ahr tankt ut natt speciellt da det aven ar varan tva ars dag....

nu ska jag dra
puss hej

thailand

sa nu har man kmmit och hunnit vara i snart tva dagar . det ar vart forjaklit varmt rent sakt i dag har vi haft 38 grader och jag  och rikard har brant oss riktigt mycke pa axlarna man kan saga att det var tur som fan att jag inhanldlade en sol hatt innan jag akte:)

i all fall sa har allt varit super d vi klev ombord flyget som skulle ta oss till bangkok sa var det bara 100 passagerare du kan ju tanka dig vilken space alla fick... jag sov pa fyra saten sjalv..... utvilad och matt efter alla smakex jag tryckt i mig sa landade vi i bangkok och gick till inrikes for att ta nesta plan till krabi  da vi blir forflyttade fran ekonomi till bissnis klass utan nan orsak och jag kan saga att det var nice.

vi har varit i krabi en natt , bi badade brande oss och varit pa thai massagedar massoren gjorde stallningar av mig somk jag aldrig sjalv har sett mig gora hahhaha\

i morse tog vi en long thail till realy dar vi ska bo i natt vi har ett eget hus med solterass och bubbelpool pa varan lilla gar kanns riktigt lyxit. kommer att bilder pa det nar vi far internett pa varan dator.

uppdaterar mer senare, kan inte pasta att jag saknar natt hemma an i alla fall hahah

puss hej

snart lyfter vi...

jag vaknade för 40 minuter sedan, och nu har jag precis duschat och packat klart . gen stress här inte.
känner mig lung som en filbunke:) rikard är och köper smör och mjölk med smigge . annette (våran taxi) kommer vid 9 så vi ska bjuda henne på lite frukost, innan vi drar till flyget. planet går kl. 14.20 så ingen stress nu jenny!!!

jag lägger in en bild på planet vi ska åka med:)


Äntligen får jag andas

jag har precis satt mig i soffan för att tillåta mig själv att andas.
nu är väskan packad,hunnit hets äta (som annette säger) lite blåbärspaj sen har jag gått igenom bäde lägenheten och smigge för lilla johanna som ska ta hand om bästen.
nu ska jag bara klippa rikard så är vi redo sen. 

jag hann på stan i dag och shoppa lite för att trösta mig i det dåliga vädret de blev.....


Ett par lackleggins!!:) snyggt i höst...


och en solhatt som jag ska ligga och se snygg ut med på stranden, dock inte denna men likt ....eller inte


och ett sött diadem med en rosett, super söt blev jag;)

nu ska jag tydligen ..heheh... hjälpa johanna att betala en räkning ...men oj om dom råka slinka in på mitt kontonummer:)

pusshej

En dag kvar

nu är det bara en dag kvar vilket gäller att vi åker i morgon på morgonen och det är fett mycke att göra.
men jag har nu lovat både mig själv och hjärtat att inte stressa så mycke det gör mig lite dålig........
så i dag ska jag åka ner på stan vid 12 möta louise för en lunch och lite snick snack! sen bär det av till jobbet för att jobba mitt sissta arbetspass på väldigt länge:)  sen ska söt johanna komma hem till mig för att ta hand om smigge under min semester vi ska äta blåbärs paj med grädde, men även blir det surr om ¨då hon ska bo här.

men nu måste jag kila i väg

puss hej

Hitler

Idag känner jag mig lika hatisk som hitler mot en person.
Jag kan inte fatta att du sover gott om natten, att du kan se dig själv i spegeln. Du är en så fruktansvärt elak och tar sån energi.

ojoj

ojoj nu har jag just vaknat känner stressen rusa som en pingisboll genon kroppen,fam och tillbaka.
här är lite saker som jag ska hinna göra i dag

- tvätta
- skrubba kroppen
- göra ett fot och hand spa
- hämta/få alla saker jag har utspritt i denna kommun
- tvätta (har extremt mycke, och lyckats använda allt som jag igentligen skulle ha packat ner)
- damsuga och skura ( till go johanna som sa bo här och ta hand om smigga medans familjen smuts är borta)
- klippa rikard
- PACKA!!

UPDATE LATER!!!

long time

Hello nu var det länge sedan dax att uppdatera lite kanske?!?
i alla fall sitter jag nu på jobbet sissta natten nu och har bara en kväll på tisdag kvar innan jag och rikard drar till varmare breddgrader:) thailand på onsdag.
Blir där i nästan tre veckor ska bli så jävla skönt och ännu bättre då man vet att hösten i sverige redan är här, för just nu är det inte många pluss ute!
jag kommer att blogga från utlandet som vanligt och uppdatera er om hur underbart liv jag har-.......mohaha


Lite bilder från då jag sisst var där.....

en annan nyhet att jag 7 september börjar jag skolan igen men denna gång blir jag frisör:)
ska bli så kul jag är så förväntansfull:)

puss hej

RSS 2.0