1a advent

Idag är det första advent, 26 dagar kvar till julafton:)
vi ska åka ner till stan och försöka stalka idolerna som besöker uppsala i dag för att sjunga en trudelutt sen ska vi strosa runt och mysa. i kväll kommer jessica då blir det fläskfile och mys med glögg:) Trevligt Trevligt!!


smigge, årets tomte 2009


jul jul strålande jul...

Jag kunde inte hålla mig till i morgon, så u är julen uppe:) glöggen är handlad och ljusen är tända så nu snart borde jul-kännslan komma jag sitter och väntar.....
Ikväll blir det Robisson och tacos!mumma....

blev även i dag lite  shoppig, en ny skrivbok till skolan och lite jul pynt:)



Jennan och jag hade ett mycket begåvat samtal för några år sedan före jul.
jennan - varför har ni dalahästar på jul?
jag- va?!?!
jenana - ja varför har ni det?
jag - haha är du trög dom är ju inte på hjul?

hahaha ni som fattar fattar haha


Draft: Nov. 28, 2009

Vilken underbar dag att vakna upp till, jag hade slagit av mobilen igår för att få sova ut vilket jag gjorde vaknade för en kvartsedan alltså 10.15 å det har nog inte hänt sedan jag jobbade natt i sommras. det blev en ganska så sen kväll i går men hela gaden var full späckad av aktiviteter var med syrran på skolan , jag klippte och färgade hennes hår, eller jag la i en toning som ska minska på det gula tonerna hon hade i håret efter hon gjort en avfärging från brunt till blont. Hon blev super het. sen bar det av till stan där vi gick lös i alla affärer, som tanterna gör på ladies night ni vet:) Åh genom att det var löning så var man ju bara tvungen att sätta sprätt på lite pengar:)det blev en skit snygg väsra från Friis%company, underkläder, smycken m.m
sen bar det av hemmåt för att göra en make over på 20, innan det bar iväg till sommaro för att avnjuta en massa sushi:, efter så tog vi en snabbis förbi svärmor det det vankades taco och vin, trevligt tyckte rikard och ville stanna medans vi trampande i hallen för att hinna till bion där vi hade bokat biljetter för filmen 2012, den var bra dock lite för lång ,men bra!!










Dagens meny


Middag med gäst

Ännu en middag avnjuten, det belv kyckling ala jenny! så djävulsk gått de blev så nu sitter vi i soffan och kan knappt röra oss, men då vi ändå är på g så trycker jag både bilar,snickers glass och choklad:) man måste ju få festa till då man har besök från norr.



det ser fan ut som jag halft våldtar denna kyckling...haha


resultatet blev strålande...


åh nu efterrätt som ska svällas i framför tvn.

"up and go"

så sant upp och iväg, nu bär det av till skolan tre kunder 2 damer och en herr:) sen kommer sysster yster i dag från piteå på besök i stora staden uppsala wow! jag har gjort i ording så vi ska äta fiiin middag i dag:) up date ater! kisskiss



parodi:)




Lägenheten

i dag har vi haft en visning på lägenhete jag var i skola så det var rikard som fick fixa allt, å duktisg som ha är hade ha städat och gjort jätte fint till de kom, dom blev jätte intresserade och skulle tacka ja:) de var ett par i våran ålder så då kanske dom ite tycker sovrummet är så hämskt..haha jag har ju min svarta tapet som fod vägg och mörklila väggar,hade jag kunnat så hade jag tagit med mig det till nästa lägenhet, jag bara älskar de! kanske inte greta 66 skulle gjort de:) men det bästa av allt så ville dom flytta i tidigare så vi kanske slipper två månaders dubbla hyror och att dom ville köpa vårt barbord och barstolar:) ett bra flyt...låt det fortsätta.....snälla snällla....ja nån?!?!

Tips - shampoo och balsam




I dag köpte jag detta underbara shampoo och balsam förutom att det lugtar så jäkla gott så är det perfekt för mitt hår, det ger ett håret ett lyft med både en volym och glans. efter som jag har ganska tort och skadat hår och ka därför hälst inte avända volym shampoo då det inte innehåller så mycke näring, jag får jätte torrt hår och slitna frissiga toppar av volym shampoo.
Detta är matrix - curl life, ja för lockit hår jag vet men genom att jag har spikrakt så funkar detta utmärkt som volym shampoo för oss med skadat och tunnt hår!  awesum!!!






å så trött

Men alltså nu är jag så trött, jag kan inte fatta det och det har bara gått två dagar på denna vecka.
vi har haft lshårsutbildning i dag mycke kul och lärorikt, jag har ju ändå gjort några förlägningar förr men nu känns det som att jag fått mer kött på benen och är redo fr livet som hårförlängare.
hade en kund nu på eftermiddag och som vanligt ett långthår, en helform och ökadelängder.....nä inte har jag gjort de nån gång!!!haha
nu är jag i alla fall hemma och ska snart iväg igen, denna gång till ica maxi med svärmor och handla, så släng er i väggen med era kvitton på ullared här kommer jenny på ica maxi!!!!
see ya!

Dagens


smigge och jag


Det blev en myskväll i sängen liggandes under täcket med raggisar, smigge ligger och flåsar mig i ansiktet i hopp om att jag ska klia honom, medans jag njuter av lite humor/romantik av Bridget Jones:) nu ska jag även trycka en gammal macka men man ska ju inte vara kräsen skrapa bort möglet och lite härsket smör mumma, vilken underbar söndags buffe:) haha
Malin kom hit och skeda för fan!!!!!!!




gå med i smigges fan club på facebook, vi som älskar smigge:)


ny vecka


Höst rusk

Har just avslutet ett sånt underbart härligt pass med Linda. så skön tjej alltså å snart kommer vi ju bo grannar...typ. så ni kan gissa vad våran dag bestod 80% av...kanske prata min flytt och vårat kärleksliv som grannar, hur vi ska gå prommenader för att bränna fett till 2017 och dricka drinkar hos mig :) sen kom vi ju pa att vi tänker så lika... så tack för en bra dag:) du förgyllde den i detta höst rusk!!!
men men åter till mitt liv så vad händer som vanligt inte mycke så här i slutet av månaden då kontot i alla fall står på minus och i helgen är det inte bara det som stått på minus utan även mitt humör ...känner mig inte så peppad till livet just ...men bättre i dag:)
så i kväll blir det sanering av kropp och själ som vanligt på söndis sen spikmatta framför tvn och en massa mys med söndags middag.... hoppas på nått gott så jag kan äta mycke och gå upp mycke i vikt. Men nu ska jag byta om till min söndags dräckt och mysa på.

jobb i sikte

Nu drar jag till jobbet, ska käka godis och kramas med barnen;)


Glöm inte min kampanj att kramas mer.


sprit och fyllekäk

Ja det blev utgång i alla fall. vi satt och käkade middag med tända ljus och såg på kanske världensdåligaste film "moon" 30 min in i filmen stängde vi av och blev sugna på en drink, så fram med spiten på med maken och börja kolla vilka som skulle ut:) Louise och Robban nappade direkt de hade inte heller några planer så vi styrde ihop en date hos dom :)
vi tog en bar-runda och avslutade det hela på max:) kvällen blev jätte trevlig, sprit, gott sälskap och fyllekäk är receptet på en bra fredag kväll.

Ledig fredag

En ledig fredag och ingenting planerat, men det finns massor att göra som jag bara inte orkar att ta tag i... jag känner hur jag för varje dag blir mer och mer förslappad både här och där....haha.. nä. men jag måste stta här hela dgen och bara glö och förslappa mig själv?!
Vi packade någrea karonger i går och rensade mitt sängbord (bara de tog typ en timme) jag har ingen ordning enligt vissa men enligt mig så finns allt på sin plats då jag behöver det.  any whay så hittade jag en bunt med gamma kvitton ,så jag tog en näve för att kasta då jag för en gång skull använde min hjärna och tänkte ...-tänk om det var något viktigt kvitto som tex ett möbelkvitto el. nått, så jag tog upp högn igen och började kolla igen och insåg snabbt hur mycke pengar jag spenderar på mat, en snabb deprission han jagg innan jag öppnade det sissta kvittot  och där i hittade jag en tjuolapp, jag blev så lycklig:)det var bara en tjuga men i alla fall nått.... tänk att så lite kan göra mig så lycklig , lite roar små brukar man ju oxå säga:)



Detta är saker jag borde göra men är för tråkiga för att lägga ner tid på:

-Diska, vi har ett berg som snart petar gud i arslet
-Damsuga, men det känns som det inte spelar någon roll då man har en hund som verkar ha som hobby att lösa hår.
-Skura, måste först göra ovan...
-Rensa avloppet, det är så satans äkligt, å jag vet att det är min egen skit det är just därför hahah
-Ta en låååååång promenad, det regnar och är tråkit väder ute
-Läsa en bok, men finns det något tråkigare???
- Bädda, ingen ide ska snart sova lunch
-Åka och handla, har inga pengar ...i alla fall inte till mat;)
-ta ett bad, jag ska ju ändå inte gå ut å föresten kommer jag ändå vara tvungen att göra det om jag gör det ovanstående.

så jag tror jag lägger mig under täcket och tittr lite på "johan falk" nr3, nice!


Sökes


destination vårdcentral

jag som hade en sån säker plan för dagen. Jag skulle ta min röv till vårdecentralen för vaccinet men det var ju inte bara jag som hade tänkt att röra fläsket dit. så när jag kom kl.13 då dom öppnade ringlade sig kön runt cenrtum, rikard sa att det var ingen ide men jag tänkte att så tänker alla:) efter ett tag berättar en tant att de bara hade 30 st till ban och 20 st vuxna kvar...å det var en lååååååååång kö framför mig, så det var bara att kasta in handuken och gå hem. kanske lika bra, jag menar att allt händer av en orsak så det kanske var ment att jag trotts allt inte skulle ta den då jag har varit osäker så länge.... man ska ju se allt med lite ljust i livet:)



godmorgon

nyvaken, but still qute;)...eller så inte


middagen

lite rara bilder från i dag:)







visst ble han söt då jag klippte han:)

the past

haha hakade på malins trend att kolla tillbaka på gamla inlägg och för ett år sedan vid denna tid så löd min text så här:

Satans mobil.

idag är jag så satans sur förbannad och ledsen på samma gång. jag var i stockholm i går och hälsade på rosanna, jennica hade kommit dit oxå så vi hade en typ av tjej kväll med utgång det var riktigt kulk hela kvällen var på en massa olika ställen och träffade många sköna typer blev riktigt full oxå, hela bunten.hehe.... i alla fall så upptäcker jag vid fem tiden på morgonen då vi passerar ytterdörren att min mobil är borta så jag får panik och börjar leta och ringa men hör den inte ringer lönge och flera gånger tills jag verkligen försäkrat mig att den satans telefonen inte finns där. ringer till polisen och anmäler den stulen sen försöker jag få tag på satans parlino som bara har en jävla hemsida att vända sig till och inte nån riktig kundtjänst ...... hade just fyllt på den med 299 för att klara mig länge fan fan fan säger jag bara . och nu har jag inte ett enda nr kvar. jaja nu ska jag gå och gråta en skvätt... puss


kan nog inte annat än skratta en gnutta:)


SUSHI





Inklampad genom dörren, till både längden och bredden fylld av sushi, kom vi just hem.
Efter en lång dag i skolan och en eftermiddag med hjärtat som kund så åkte vi och unnade oss i dessa svåra tider en duder middag i sommar, där sverigest godaste sushi-hak ligger, å jag lovar att ni inte kan sätta emot!!! det är så super mysigt där lungt och skönt, inte så mycke folk heller på kvällen dvs! man sitter vid mysiga små bord på golvet,som på riktigt ni vet. sen är ju personalen helt awesum!!! men det goda maten dom gör klår alla rekord!!! å då vi ändå körde på japanskt så tänkte vi köra till 100 % så vi beställde in japansk läsk som var super god dock hade dom inte sake(japansk sprit) tur det annars hade vi nog inte kommit hem än.
men i alla fall nu väl hemma ska vi börja plocka lite....tråkit!!!


sushi.jpg sushi image by TheNamek

 

 

 sugen?;)


Onödigt vetande

några frågor som jag tänkte skulle vara kul att svara på.....

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i?
3 kanske 4

Vad tycker du om kärlek?
Så länge det går bra så är det underbart, jag älskar kärleken den gör livet värt att leva. att vara kär är det underbaraste som finns.

När kramade du någon sist?
Nyss å de var Rikard

Saknar du någon speciell person?
Inte bara en utan många personer, de flesta som jag har eller harft en plats i mitt liv har en speciell plats i mitt hjärta

Har du svårt för att bli kär?
föräskad nej men kär JA

När kysste/hånglade du med någon sist?
Nyss haha

Ångrar du det?
Absolut inte.

Är du singel?

Nej

När fick du senast en komplimang?
I dag, att jag luktade gott... (hade just tagit ett bad) jag svarade att han inte skulle göra det till en vana:)

hittade föresten frågorna på nadjas blogg:)

Drink tips

Detta är nog den godste drinken jag vet, inte för söt och inte för stark, prefekt stor och ser galant ut. är lite sugen på en nu.... vill du komma över på en?



 

Cosmopolitan


4 cl citronvodka
2 cl Cointreau
4-6 cl cranberryjuice
(pressad citron eller lime)

Röres eller skakas beroende på om du vill ha drinken klar eller grumlig. Servera i martiniglas med en citronskiva som garnering.




teater

Jag är sugen på att gå på teater nu i höst regnet, har ni nått förslag på nån teater eller något annat underhållande ?

 after dark
after daek kanske?...

rea-roligt elakt aktuellt
R.E.A  ....??





nytta med nöje

Hemma dag med båda nytta och nöjje, jag har hunnit vara så duktig att vika all tvätt, dammsugat och diskat allt. sen har jag myst i soffan, sett DH och GG ävn avnjutit en skit god kycklingsallad. varför jag inte har skolan i  dag är för att det var meningen att jag skulle vara på praktik i dag men jag har inte hittat nån för bara en dag så jag fick vara hemma och kanske ha praktik på fredag i stället:) så då passar jag på med lite nyttig göra här hemme:) nu blir det nysatre wallander filmen. Funderar på ett Johan Falk maraton....:)

veckans to do list


Veckans blogg:)

Johanna Breglund har utsett mig till veckans blogg, super kul! Har aldrig fått de priset förr så tack så jätte mycke:)


mys med kramkalas

Har just gett mig själv lite egen tid och den spenderade jag på spikmattan framför tvn, som visade Playa del sol, åh vad jag garvar åt det programmet.... helt sjukt...
Nu har vi dukat upp med ost och kex, ser på kvällens tv utbud. kl 21 ska jag se på tv3 de visar "Här med förklarar jag er Chuck och Larry" rolig film.



Jag tycker om Adam Sandler han är så sjukt duktig och rolig skådis,dock inte så het men man kan ju inte få allt haha för nån dag sedan såg jag en annan ny film med han och andra super sköna skådisar. funny people hette den!!! värt att se



som avslutning på denna dag ska jag bara medela att jag börjar se ut som en ost!!




Glöm inte att rösta!!!




full full full...

ja  jag kan ju knappast påstå att jag var nyker igår och knappast nu heller haha, först blev det en sittning Louise och robban sen bar det av till hennes komips lollo där det blev spelet Buzz (jävla skit spel) vi förlorade snacka att man inte är så allmännbildad, sen tog jag mitt ass till stan där Frida hade tjej partay, Nice!!! sen bar de av till Platina där det blev dans drink och mingel(bild). Åh mina vänner jag var så satans duktig igår och tog bussen hem. ni kan nog inte fatta så stolt jag är! så avslutningsvis vill jag säga att det var en bra kväll i helhet!






visst var jag rätt söt igår?

Brunch

måste bara få skryta om att min man, min älskade man står just nu och steker små plättar på löpande band åt mig ... åh det är så gott med keso till!! underbar lördags brunch!! fett mysigt oxå då det är lite dystert ute och man tänder lite ljus.


Lördag å inga direkta planer....

                                                                               ...... å så skönt!
                                 
Godmogon på er turteduvor äntligen denna efterlängtade lediga dagen har blivit mycke av både jobb och skola i veckan och det känns!
det blev ingen utgång för mig i går var så satans slut i kroppen så jag trodde jag skulle avlita jag var i säng före halv tio och somnade stax efter. SKÖNT!
i dag regnar det lite ute och ganska grått, inte så ovanligt då det har varit så det senaste veckorna man börjar ju snart undra om vi bytt plats med england som det tydligen alltid regnar i och har skit väder.
Vi ska åka ut i skogen i dag och titta på Rikards mammas nya stuga, ska bli trevligt att få smälla i sig lite fika och jag hoppas på varm chocklad eller nått, det är fan det bästa då det regnar varmchocklad och ostmackor!!!
sen i kväll så kanske jag ska umgås med Louise och Johanna, men det är fortfarande ett frågetecken på det.
Men nu ska jag käka lite frulla och hoppa i badet, jag har föresten inte duschat på två dagar så jävla äklig jag är ...haha jag har slut smör i kylen kanske kan skrapa från håret;)





Nov. 14, 2009



 På Johanna Berglund blogg är jag  nominerad till veckans blogg , skit kul va?!?!
men så klart behöver jag er hjälp, så tycker ni att jag är en värdig
 vinnare och allt vad det innebär så ta en minut och rösta på mig:) 
Genom att Rösta besöker du hennes Blogg och komenterar.

Hoppas ni får en underbar dag, glöm inte att kramas mer:)


Besök på väg

Nu har jag bokat resa för mamma och snart en för syrran oxå, så vis ka få fin besök här i uppsala. syrran kommer sissta helgen denna månad och mamma första veckan i januari, ska bli så kul!!!! då jossan kommer ska vi gå på bio shoppa äta go mat och bara mysa på, hon eju så go! sen då mamma kommer så blir det flytt,så då ska hon hjälpa med både städ och flytt vilket hon är en expert ;) sen så blir det ju an massa annat mysigt och kul då hon ska stanna en hel vecka, för de båda har jag bokat in en dag på salongen som jag ska skämma bort dem:)
jag tycker det är så¨sjukt kul att få besök ju längre dästo bättre det är nog en av anledningarna till varför jag är så fruktansvärt sällskaps-sjuk,jag får så lite besök. sen så älskar jag att kramas.... mer kälek till folket!!! det kramas och älskar aldeles för lite här... som italienarna kramar ju alltid varanda då dom ses och vissa ger varandra en puss på kinden varför kan inte vi svenaksr då bryta trenden vi har att vara kalla som sten och i stället hångla upp varandra av glädje då vi ses.... eller i alla fall kramas lite mer....:)

detta är min nya kampanj!




morn på er!

Godmorgon godmorgon...så här 15.02, vaknade för en liten stund sedan efter en lång natt på jobbet kom jag hem till 8 men somnade nog inte förens vid 9. i dag blir det inte mycke sitter fortfarande i pyamas och funderar lite över vad man ska göra av denna dag hade tänk att åka ner till slanongen ta en docka och kanske rulla lite spolar för att sedan kl.17 fixa mina naglar men nu avbokade jag det kännde att jag orkar inte stressa ner dit och sen hem för att sova, måste hinna ta det lungt i bland oxå. i morgon blir det först en heldag i skolan ca 9 - 15 sen åka till jobbet för att jobba kväll så jag måste spara lite energi för det:)
jag tror att denna dag ska jag unna mig själv en kemisk pealing,med alla tillbehör sen en riktig kur för håret kanske ta ett dopp i B.U.S oxå? för att få tillbaka lite lyster på utsidan.

lite kul...

Jag läste just en artikel om vilken frisyr killar tycker var sexigast, de frågade killar mellan 18-30 år å resultatet:

1. Långt och lockigt
2. Enkelt tex. hästsvans i girl-next-door-anda
3. Uppsatts i en knut

å så klart har jag inte detta, tur jag har mitt på det torra då haha... men jag känner mig sexig i alla fall;)

haha rolig bild...


plikten har kallat..

... så nu sitter man på jobbet, blev inringd. så jag packade min väska med dator,tidningar och spikmattan som ska roa mig i natt:) skönt att fåin lite extra dollars nu då de är fattiga tider ocm man ska försöka hålla sin stjärnglans. På tal om stjärnglans ska jag ut på fredag ska bli så sjukt kul jag och förhoppningsvis flickorna ska ut och svänga våra lurviga, men först blir det vin och snack hemma medans vi tar en make-over då jag ska dra på min nya blåsa så jag kan glänsa med min starquality! Annars blir det jag och angelica som delar en flaska vin och sen slår klackarna i taket..... å hoppar hon av så tar jag och myser med hjärtat... men jag hoppas förstås på det första;)


Aword Night

Nyligen hem kommen från Aword Night på Marykay, alltid lika kul. Trevligt sällskap, god mat och en massa utdelningar av priser och presenter för kvartalet som gått. Nu har ju inte jag varit så aktiv denna månad, elller ja de senaste månaderna, så jag hade inte förväntat mig så mycke, men nog tusan fick jag sringa fram fyra gånger och ta emot fina presenter:)
Jag fick två nya Pins, en PS och en star...nåt?! Även en super bra sminkväska, typ för make-up-artister, en ögonskugga,näsdukar m.m. super kul! fick så mycke insperation så jag ska ta och palla mig på nästa möte om två veckor.... å jag måste säga jag tog med mig lite minne från mingeskolan jag var på förra veckan och använde det i kväll, vilket resulterade till super!
I alla fall har dagen varit super bar men vädigt stressig har hunnit fixa Angelicas bryn och fransar, sen skola med lite förberedning inför gesällprovet smat klippa en herr-docka, även färga både mina och maddes bryn. sen efter skolan bar det av ner till stan för att skriva på kontraktet på den nya lägenheten, så nu finns det ingen återvändo...mohahaha. Men nu är i alla fall min dag fulländad och jag har prikat för allt jag skulle göra som stod i kaländern så nu gäller det att få lite sömn för att fortsätta leva lite i morgon oxå.... ska se om jag orkar till fredag för sen är jag ledig två hela dagar, å de ska firas!






Tillskillnad från min stressiga dag så kan jag berätta att smigge har haft en ganska vanlig dag, lungn och skön!
den började med att smigge fick en morgon promenad med både kiss och bajs vid nio sen var det frukost och morgontv med pappa i sängen, sen blev det lite tv-spel innan en prommis i naturen. sen blev det en låååång vila i sängen för smigge då både mamma och pappa var borta. då pappa kom hem blev det lite musik, så med hjälp av andra hundar på Youtube försökte smigge lära sig sjunga,resulterade till att de nog tog en promenad i stället vilket smigge aldrig säger nej till! Tor ibland att han har minne fisk och iq fiskmås, de enda ord han hör är "ut" varken så vi just kommit in eller om vi är ute blir han lika glad man såger något som innehåller ordet "ut" eller"ute",sjukt! men kvällen avslutades i soffan med en lek som smigge själv kallar för bollen;)



to do


söndag

det är inte alla dagar man säger att det är skönt med söndag men nu gör jag det
-FAN VAD JAG ÄR GLAD ATT HELGEN ÄR SLUT OCH ATT DET ÄR MÅNDAG IGEN I MORGON!
jag har precis kommit från jobbet och är helt slut i kroppen och knoppen.... det har varit en lååååång vecka med en låång helg utan något riktigt roligt. så jag uppdaterar lite senare ...

shopping,ost och vin!!!

Tjejkväll i går med Louise och snabbis på stan i dag med rikard, för att shoppa för cash man inte har:) mycket rogivande och trevligt . i kväll blir det att ta det lugnt framför tvn är så slut i knoppen , vi har köpt hem lite ostar som vi ska gnaga på tillsammans med en flaska vin, Rikard ligger just nu på våran nya spikmatta medans jag tar hand om den yttre skönheten med en ansiksmask av lera som är grön,mycket het pudding är jag!
Jag är föresten super lycklig jag har hittat mig en vinter jacka som jag kommer att bo i det närmaste månadern den är stor varm och skön, så nu kan jag sitta och vänta på bussen och inte frysa för en gång skull, då man annars koimmer in på skolan helt blå, andra måste ju tro att jag drabbats av likstelhet?!?
nä nu ska jag ta och njuta av min ledighet jag ska ju inte iväg förens i morgon igen, så i kväll blir det njut faktor till 110%, so long suckers!






spikmatta 199:- "EDEN"


149:- HM



199:- GINA


249:- skopunkten



 Jacka 699:- cubus


Lermask 209:- Marykay


mys kväll, ovärdeligt!


girls in the city

Har just kommit hem från skolan, hunnit vara ute med smigge... det ä alltid lika kul att komma hem då man vet att man har en bakom dörren hoppades av glädje att man kommer hem å då menar jag inte rikard!haha
nu klämmer jag en macka innan jag ska hoppa i ny outfit och make för kvällen, jag och Louise ska göra stan i kväll. jag har sikte på ny jacka och annat som kan värma mig i vinter. Vi ska även ta lite romantisk middag och om våra karar är nog snälla så får dom date oss mot en avgift om notan kanske ?? haha

Annars kan jag berätta att Rikard sår just nu i kö, på att få ta svin-sptutan, å vilket han oxå han stått i sedan halv tolv i dag, fick för en stund sedan ett sms där han berättade att han just kommit inomhus och det var bara ca100 kvar före honom.... själv hade jag nog gått därifrån innan jag stält mig i kön. jag vet då inte om jag ska ta den men om jag nu ska det så tror jag att jag väntar tills jag är den sissta som inte har den och vill ha den!!!


dagens middag

jaha nu måste man börja äta vanlig husmanskost då man valt att flytta dyrt, fy fan makaroner,köttbullar, morötter och vatten nä vet du, tacka fan vet jag oxfile potatisgratäng och svampsås......det är min slags husmans det... detta är smigge mat!... men lika bra att börja vänja!


NEWS!!!!

Har ju glömt att säga en sak.... jag har ju sett den nya "johan falk" filmen, det har ju kommit ytterligare två så nu är det ju alla 6 som är ute, det blir att se den sissta i dag. dock inte lik bra som de andra men stiil fucking good, ett plus var ju att man fick några minuter av "frank"... min andra man typ;) ... ja men i alla fall det jag ska komma till är att vi i dag har tackat ja till våran nya lägenhet i stenhagen så nu slopar vi gottsunda och förflyttar oss till ett annat getto, fast mycke bättre på alla sätt:)


en vanlig dag i mitt fantastiska liv

Vilken underbar dag det var igår... hade ett sånt trevligt möte på stan med Madde vi åt lunch, shoppade och snackade skit;) jag tycker det är så trevligt att umgås med henne hon är ju så underbar.
Sen åkte jag hem där Rikard och Emely satt och spelade tv-spel ...de var väll knske inte allt för kul men det var ungefär då vi bestämde oss för att ta det stora steget att ta den nya lägenheten som jag ska ringa och tacka ja på i dag:)
sen åkte jag på Mingel kurs med skolan, där fick vi lära oss proffsmingla och nätverka.... det var grymt bra det gav mig fullt av ideer och mycke energi. så nu planerar jag att ordna ett litet drink-och-mingel party före jul.....

Men nu är det ny dag och nya tag. jag ska snart rusa till bussen och åka till skolan ... i dag fick vi sovmorgon till 10.30 ,halleluia! 
En klippning på eftermiddagen ar jag och i kväll blir det vattengympa:)


´
 

Å ja jag  photoshoppar alla mina bilder haha


dagens

i dag känner jag mig trött,glad men framförallt som en stor säck pottis...fet ala fet!! jävla mens värk oxå.
dagsen outfit! En stor fet buragre med pommes och läsk.... het som fan är jag!



Finns det några snälla barn....??.....

                                                                                                ....... Här jag är super snäll!!!!!



Snart är det jul och jag älskar klappar, så nu släpper jag årets önskelista:)



morn morn!

Idag blir det stan med "natt madde", ska bli trevligt att träffa henne vi har inte setts sen före thailand bara hörts av på telefonen. så det blir en lunch med en liten shopping tur:)

i kväll ska jag på mingelskola, vilket jag inte alls riktigt fattar vad det innebär, så det är ingen ide att fråga hahha.... men man ska väll mingla antar jag å så har jag hört att det skulle bjuda på till tugg å det är ju alltid gott.
men i helhet ska jag försöka ta det rätt lungt i dag och vila upp mig då jag ska arbeta hårt i helgen:)


En sak som sitter i mitt huvud och gnager är dette med vaccinet mot svininfluensan, om jag ska ta det eller inte?!?
Jag är lite rädd för det , man vet ju så lite om det, tänk om de upptäcker(som med allt annat) att det innehåller något som kan bilda tex cancer. men verkar ju inte heller veta hur säkert det är... de flesta som har tagit den som jag vet har ju blivit jätte sjuka efter, inte dödligt! Rikard ska ta det, men jag är så tveksam. Hur ska ni göra, eller har ni tagit den...kanske som jag inte bestämt er??



(om detta var ett riktigt husdjur skulle jag vilja ha den, jag tycker fan den är söt!!:)


Lägenhets visning

I dag har jag och rikard varit och kollat på två lägenheter som vi blivit erbjudna, hur fina som hällst!!! en två och en trea ... men vi ser nog mer åt tvåan, som jag gjort en egen ritning på så ni oxå kan njuta:)
den var super fin golv-väme i hela lägenheten,allt är super frächst, byggdes typ 2005 så det är nytt det har hunnit bo två före oss i den. den har både torktumlare och tvätt maskin, sen även diskmaskin då alla vet hur mycke jag hatar att diska.... sen de bästa med allt är att det blir så mycke närmare till jobbet!!!!
så nu sitter jag och rikard och pratar om för och nackdelar...blir många för delar då vi nog båda vill ha den, två nackdelar är priset och att det är en lite dålig trapp upp....men de ska jag fixa med lite matta så man inte halkar och slår sig på vintern:) sen var det en super balle som var helt enorm ...där kommer jag sitta i sommar och dricka vin ..nån som vill vara med??:)


G= garderob
T= tvättmaskin
K/F= kyl/frys
D= diskmaskin

om vi tar den får vi flytta in 1a januari..... men det måste ju gå att diskus om?!?!
många frågor nu så jag återkommer med en update sen om hur det går.


helgens bilder

vi tog några bilder men fler kommer...

  







...fler kommer men ligger i agnetas kamera


Helloween

Jag har ju glömt att visa hur jag såg ut på helloween... se och njut!


Kalas dax

Nu är det kalas dax, nu inväntar vi lite folk över på smörgåstårta(som jag slitit med) kaffe och lite mys med tända ljus:) om nui har glömt så är det Rikard och smigge som fyllde år i fredags , rikke 27 och smigge 3 hela år...å de mäsks han går omkring och muttrar som en gammal bitter gubbe ... å vi bara skrattar...

sen väntar jag bara på att få lägga upp mina bilder från helgen så är jag nöjd för denna dag....

to do list- för i veckan


söndagsmys

helgen har nu passerat med skrämmande storm steg som vanligt, det har varit en super helg i stock-town, god mat och dryck, blev en sväng på varamuseumet,skansen  och gammal stan, men farmför allt mycke trevligt sälskap vi blev:) Vi tog lite biler men med den turen man har har det nu blivit nått fel så vi får inte in dem i datorn men Rikard har lovat att fixa de till i kväll så jag lovar att det kommer:)
Nu sitter jag, rikke och emely och ser den senaste Harry Potter... rätt okey ..jag är ju inget super fan ...men det är gott med chocklad och ostbågar:)





RSS 2.0