ett steg fram....

Efter gårdagen har en sten fallit från mitt hjärta kan verkligen säga att mycke har blivit bättre ....
operationen på mormor gick bra, blev vissa kompilikationer så det tog 10 timmar men slutet gick jätte bra och hon mår bra.
Pappa fick några tråkiga besked oxå vilket gjorde han väldigt ledsen och vi alla med honom , vi har nu smällt de och måste tänka framåt. hans syn försämras mycke under korttid så läkarna säger att ett av ögonen är på väg att bli blint, men dom ska göra allt för att stoppa det så nu är det laseroperation som gäller en gång i veckan fram till jul, tycker det är skönt att han har en som han går och pratar med om allt som hänt.
Jag har även bokat min resa hem nu, känns som det är dax för mig att resa hemåt , jag behövs där nu ......
-Hjärat vi ska fixa detta , jag kommer att göra ALLT för att det ska bli bra igen. jag Älskar dej så otroligt mycke.

Jag vill även tacka min familj och mina underbara vänner för att ni ställt upp så mycke de senste månaderna. Är evigt tacksam för att jag har så många nära som bryr sig så mycke.

en dag som denna...

Denna dag är inte som andra dagar. just nu är det fruktansvärt jobbigt i mitt liv mår skit dåligt helt enkelt! allt som händer runt mig och har hänt den sensta tiden gör mig så trasig. det värsta är nog att jag inte kan påverka så mycke , att jag bara kan sitta här och vänta i hopp om att allt kommer att bli bra igen.
fan jag orkar inte mer nu, vet inte vad jag ska göra. tänker hela tiden på dig, det går inte en sekund utan dig i mitt härta, du är ju mitt hjärta det är du som får det att slå. Utan dig vet jag inte vad som händer..........
Idag opereras även Mormor en operation som inmgen vet hur det kommer gå, dom har percis börjat skulle vara klara runt ett i dag. Vi alla håller tummarna för dig mormor.
..... och pappa nu är han ju mycke bättre, men inte helt återställd, man har ju ångest för hur det kunde ha gått.
jag skriver mer senare..... orkar inte nu.

KÄRLEKEN

Ge kärleken en ny chans, kom ihåg vart den kom ifrån och hur den en gång var.......



-vakert skrivet!

super trött eller....

Jag är super trött eller så för utvilad att det slår om till trötthet. jag har inte sovit på flera dagar. mycke att tänka på! så igår efter jag slutade jobbet bestämde jag mig för att fly storstan till lugna norrland för att resna mina tankar så nu sitter jag här på uddemansgatan i pite, och ser ut från fönstret över piteå stad. det är mycke snö det syns att det är kallt ute kl. är 12,55 och det är som att affärerna fortfarande inte har öppnat, de är dött! nån kärring med rullator på väg till ica , ett par är ute på promenad med hunden,en över stylad tjej har brottom in på nån butik, några få sitter i fönstret på ett cafe. detta är lugnet själv, även några få själar syns till.......
men jag själv har då inte ens klätt på mig känner att jag har inte brottom till nått i dag, jag har sovit hela natten, min kropp gör inte ont längre och jag känner mig lugn och har kännslan att allt kommer nu bli bra igen.

/Jenny


snö och kallat

Godmorgon på er alla underbara läsare.
nu har man vaknat upp till ännu en dag i helvetet ..... nä jag bara skojja men det har kommit snö i natt och det är kallt. funderar starkt på att packa en resväska och fly till andra breddgrader. det är så mörkrt och kallt sen är man ju förkyld 24-7 under denna del av året. men nu bor man ju i denna del av världen så lönge så det är bara leva med det.....

har föresten bokat resa nu upp till pite över jul, vi kommer hela familjen den 23 december.... i år blir det att fira med min familj könns jätte bra nu efter allt som min familj varit med om de sensate ¨året kan man säga. sen så var kvar här i uppsala förra jul med rikards sida så det är min sidas tur att ha oss heehh....
ska bli kul att komma upp och träffa alla könns som att tiden inte kommer att räcka till om man ska hinna träffa alla som man vill och lovat men jag får väll stanna några dagar extra så att jag hinner, genom att det inte blir allt för ofta man är upp.
NYÅR!!!! vad händer??? har så mycke i huvudet nu om vad som man kan göra för att få en bra nyårs kväll frågan är bara om vi ska vara kvar i pite vilket jag hoppas. men det blir en annan fråga.....

i dag händer inte så mycke ska jobba i kväll, det ska falktist bli kul ska jobba med massa otroligt goa vänner!!
men nu ska jag ut och leka med smigge i snön. .... vad ska du göra i dag??

puss hej!


Jag och Rikard i miami
-åh gud vad jag längtar tillbaka, där var det varmt och skönt!




tips ang. ansiktsmask

Under denna årstid har jag alltid poblem med hy. nått som hjälper mig jätte mycke är ansiktsmask.  här kommer lite tips på anisktsmasker som du själv kan göra:)

¨'

Lugnande:
  •  1 msk honung
  • 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera sedan på ansiktet. Låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.


                                                                                                Återfuktande:

  • 1 Avocado

Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Utmärkt också för torra armbågar.

                                                                                          Mot acne och finnar:

  • 1 klyfta citron
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl vatten.

Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor.  Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du  både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.

                                                                                  Djuprengörande asiktsmask:

  • 1 avokado, 
  • ½ msk vetekli
  • 1 tsk flingsalt 

Blanda ihop och applicera på rengjord hy. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats!


TIPS!
Du kan använda olika sorters frukter och mosa dem och ha som ansiktsmask för att rengöra och fräsha upp din hy.
Till exempel:

Till torr,bland och åldrig hy:
aprikos,äpple,banan,persika,papaya,avokado

Till fet hy:
jordgubbar,annanas,citron,päron



Hur du använder ansiktsmasker:
1. Tvätta ansikte och hals
2. Applicera en skyddande kräm runt dina ögon och mun
3. Applicera en mask på ditt ansikte och halsen men behåll den inte på i längre än 20 minuter.
4. Ta sedan bort ansiktsmasken med varmt vatten eller mineralvatten
5. Applicera sedan en mjukgörande kräm

Lycka till där hemma!:)


lite om min dag

Just kommit från jobbet, måste ju bara säga hur underbart de var att komma hem i kväll det var rent och städat tvätten var klar och inte nå disk, mannen i mitt liv ahde fixat allt innan jag kom hem ,hur underbart som hällst att bara sitta och dega framför tvn nu resten av kvällen.
jag var på stan i dag före jobbet inhandlade nya täckbyxor för vinter sessongen nu då det har blivit så satans kallt här i sverige.
har nu även börjat planera att åka till fjällen och köra skoter kanske ta mig en titt på en snowboard. jag rikard och ett annat par ska nog hyra en stuga och spendera en vecka i naturen, ska bli skit kul.

dom här blev det.....


har haft mederabetar samtal med min chef idag det var kul, fick säga vad jag tycker och hon berättade vad hon tyckte om mig som hennes personal. sen fick jag veta lite mer..........tihi;)

SOV GOTT LOVELY!


















Tips

Då jag var i usa utsatte jag mitt hår för mycke sol och saltvatten, sen tvättade jag mitt hår minst en gång om dagen  allt detta ledde till att mitt hår tillslut blev jätte risigt, jätte torrt och kluvna toppar, tugummi kännsla då det var blött osv.
i alla fll var jag och klippte mig i går resultatet blev riktigt bra klippte igenom håret bara tog bort allt nötta och nu ska jag börja spara ut de igen.
 men hör kommer i alla fall lite tips på hur du kan undvika att vara elak mot ditt hår :)

Tvätta håret varsamt, använd sparsamt med schampo and skölj generöst! Avsluta med att skölja huvudet i kallt vatten, det stänger porerna och friskar upp hårbotten.

Skydda ditt hår med en hatt eller en scarf när du är utomhus under sommarmånaderna för att undvika matt och blek hårfärg eller torrt hår.

Klipp håret var sjätte till var åttonde vecka för att behålla frisyren och undvika kluvna hårtoppar.

Låt ditt balsam verka ordentligt - att långsamt rabbla alfabetet är ett bra mått.

Behandla ditt hår med en hårmask en gång i månaden för att behålla det mjukt och glansigt.


Borsta håret varje kväll för att få det riktigt vackert, 100 tag med borsten är en god tumregel! Genom att samtidigt böja dig framåt stimulerar du även blodcirkulationen.


Ditt hår är väldigt ömtåligt i vått tillstånd, välj gärna en gles borste och kamma vått hår väldigt försiktigt. Använd din vanliga borste så snart håret är torrt igen.


Jag kan verkligen rekomendera loreal absolut repair


satans mobil!

idag är jag så satans sur förbannad och ledsen på samma gång. jag var i stockholm i går och hälsade på rosanna, jennica hade kommit dit oxå så vi hade en typ av tjej kväll med utgång det var riktigt kulk hela kvällen var på en massa olika ställen och träffade många sköna typer blev riktigt full oxå, hela bunten.hehe.... i alla fall så upptäcker jag vid fem tiden på morgonen då vi passerar ytterdörren att min mobil är borta så jag får panik och börjar leta och ringa men hör den inte ringer lönge och flera gånger tills jag verkligen försäkrat mig att den satans telefonen inte finns där. ringer till polisen och anmäler den stulen sen försöker jag få tag på satans parlino som bara har en jävla hemsida att vända sig till och inte nån riktig kundtjänst ...... hade just fyllt på den med 299 för att klara mig länge fan fan fan säger jag bara . och nu har jag inte ett enda nr kvar. jaja nu ska jag gå och gråta en skvätt... puss

tips!

Festtips!
För höstens och vinterns alla tillställningar är det skimrande guld som är accentfärgen framför andra! Lys upp årstidens mörker med en varm och lyxig ton som andas glamour och låter dig bli medelpunkten på varje fest!

Pigment MAC har en ögonskugga som heter old gold som jag tycker är snygg.

slimma käket

NU har jag bestämmt mig för att börja äta lite nyttigare så därför ska jag dela med mig av några enkla sätt att slimma ditt käk!!

1.
Ett gott och smalt alternativ till till såser m.m är att byta ut grädden till cream fraiche. 

2. Ett enkelt sätt att få i sig mer grönsaker är röra ner frysta eller färska i pastasåser och grytor.

3. Fint tärnad frukt är jättegott i sallad.Bra att ha när man bara behöver lite åt gången.

4. Wokad mat är bra. Mycket grönsaker och lite fett. Och stekpanna går lika bra som en wokpanna. rekomenderar wok-grönsaks mix på konservburk mycke godare än fryst!

5. Keso är super när man vill äta magert men inte avstå från ost. Använd som pålägg med frukt eller grönsaker eller som fyllning i paj med mycket grönsaker.

6. Gör dressing och sås på fil, yoghurt eller minifraiche i stället för på majonnäs, creme fraiche och vispgrädde.



7. Pajskal blir smalare om du byter ut en del av margarinet mot 3/4 deciliter mager kesella eller 1 kokt kall potatis.

8. En klassisk bechamelsås innehåller en hel del fett. Du kan minska på fettet genom att blanda ut mjölet med mjölken, låta det koka under omrörning i 5 minuter och därefter tillsätta en mindre mängd margarin.

9. Experimentera med gräddmängden. Ofta tillsätter man grädde/fett av gammal vana. Testa en magrare variant, eller minska mängden.

10. Tallriksmodellen är en klassiker som håller än. Halva tallriken ska fyllas med grönsaker. En fjärdedel med protein och en fjärdedel med kolhydrater.

har du nått tips att ge mig???


jag har fått ett badkar:)

efter mycke tjat och diskutioner mellan mig och rikard om att jag vill ha ett badkar har jag nu äntligen fått min vilja igenom. han har i hemlkighet beställt ett badkar till mig som en överaskning. hur gulligt är inte det??  han vet att jag älskar att ta långa sköna bad i bland. detv är ju så underbart att lägga en ansiksmask tända lite ljus och sätta på nån avslappningsmusik då man ligger i ett varmt skönt bad en kylig höstkväll eller kanske en jobbig dag på jobbet. så i kväll då jag kommer från jobbet kommer det efterlöngatde badkaret att stå färdigt i badrummet. tack älskling!!


test

hittade detta test hos izzah.blogg.se tyckte det såg roligt ut så jag ville testa....gör det du oxå !!


Du har.... 
(ja) Mascara över 100 kr 
(ja ) En plattång 
(ja) En locktång 
(ja) Designparfym 
(ja) Foundation över 200 kr 
(ja) Ögonfransböjare 
(ja) Olika borttagningsmedel 
(ja) Speciell hårbalsam i en sprayflaska 
(ja) Läppglans över 100 kr 
(ja) Hårinpackning 
(   ) Bodybutter 
(ja) Bodylotion 
(ja) Parfym över 300 kr 
Summa = 11

Du ... 
(   ) Använder locktång/plattång varje dag 
(   ) Använder fondation varje dag 
(ja ) Använder mascara varje dag 
(   ) Använder kajal varje dag 
(   ) Använder läppglans varje dag 
(   ) Använder bodybutter varje dag 
(ja ) Använder bodylotion varje dag 
(ja) Använder ansiktsrengöring varje dag 
(   ) Använder hårinpackning varje dag 
(ja typ ) Använder hårspray varje dag 
(   ) Tränar på gym 
(nja ) Klipper dig varannan/varje månad 
Summa = 4

Du har... 
(  ) Tonat håret 
(ja) Färgat håret 
(  ) Hårförlängning 
(ja) Piercat dig 
(ja) Tatuerat dig 
(ja) Tagit hål i öronen 
Summa = 4

>>> Totalt: 19 <<<

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


haha jag är en kanariefågel fan va coolt! eller vad är de??? ....okey får googla det

sov gott  pöss


TIPS!

Enkla tips till en bättre hy!

Tvätta alltid händerna innan du rör ditt ansikte.

Om du har problem att bestämma vilken hudtyp du har, var uppmärksam på hur hyn känns när du har tvättat dig. Om huden känns stram är din hudtyp antagligen torr eller blandad. De flesta tror att de har en fet hy, men en blank panna betyder inte automatiskt att huden är fet!

Huden i ansiktet är mer mottaglig för varma substanser, så arbeta gärna runt produkterna i din handflata några sekunder innan du smörjer in dem.

Om du känner att du inte har tid att lägga en ansiktsmask passa på att göra det på kvällen medan du borstar tänderna eller framför tvn!


Att äta färsk frukt och grönsaker är bra för din hy.

Använd produkter med solskyddsfaktor året runt för att inte utsätta huden för de skadliga ultravioletta solstrålar som når oss även molniga dagar.

Om du har fet hy som ibland ger dig finnar och blemmor, var då noga med att tvätta ditt ansikte på kvällen eftersom ren hy läker snabbare.


- jag kan verkligen rekomendera oriflames ansiksmasker, dom är super sköna och man känner sig riktigt fräch efter. Jag kommer att använda denna i kväll!

Lycka till alla vackra människor!
 


dagens schema

sissta dagen på ledigheten i dag, har varit ledig i snart tre veckor,börjar jobba i morgon. Längtar faktist till jobbet att få träffa alla och sen så har vi ju så kul varje gång vi jobbar.
men i dag är i dag har ett fullspäckat schema framför mig i dag:

- vika all ren tvätt, tre ikea påsar!!!
- gå ner till willys och handla, dom har billig lax nu så ni vet...
- sola!!! måste ju hålla förgen nu!
- dammsuga och skura, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
- damm torka
- göra en ansiksbehandling.
- lång promenad med smigge, vilket vi båda latkorvarna behöver!!.
- måste ju se nyaste avsnittet av gissip girl nu, det var ju så spännande förra tisdagen.
- göra mysmiddag till hjärtat då han kommer från jobbet
sen ska jag tillägna restan av kvällen framför tv eller nått annat lugnt och skönt för att ladda för det kommande veckorna på jobbet.

vad ska du göra i dag?





kärlek åt folket

I dag känner jag att jag älskar alla människor. så jag ger er alla ute i världen en underbart varm ochj stor kram!


jag skulle vilja sitta och mysa på denna bänk, du kanske vill va med???



Dianasblogg har just nu en tävling om årets blogg där ni gärna får gå in och rösta på min blogg, då skulle jag bli super glad om ni gjorde de..... http://dianasblogg.blogg.se/

tack tack

TIPS: makemebabies.com

ni måste besöka makemebabies.com . det är riktigt kul!
igår kväll hade jag jätte mycke jetleg så jag kunde inte sova satt uppe i några timmar och kollade runt då jag ranmlade in på en annan bloggare som själv hade varit in och gjort sina egna blivande barn.
det gjorde jag oxå satt säkert i en timme och skrattade lite för mig själv.




såhär skulle jag och rikards lilla tjej se ut ....... testa själv och se hur du och din partners barn kommer att se ut. ....

kramelikram.


Äntligen sol

Nu är det snart dax att åka hem varit här i snart 15 dagar så i morgon bär det av hemåt. Vill absolut inte åka hem jag trivs och mår så jäkla bra här!!! men nu är det så....
jag får i alla fall glädja mig ¨t att det sissta dagarna har vi haft ganska så okey väder så jag har fått lite färg i alla fall under dessa veckor.
Här är några saker jag har hunnit med sedan sisst förutom att sola och badat förståss hehe....

besökt miami ink, tråkit bara att det inte finns längre att de har flyttat till annan lokal bytt namn och ägare.och det som abetade där under tv inspelningen arbetar inte kvar. men det var kul att se ändå.... nu säljer de tröjor där i stället.

jag och syrran tog en tur till träsket och åkte svävare såg krokodiler

jag och rikard var igår bakset skit kul miami heat VS philadelphia 76ers, miami vannn!!

och självklart lite shopping, tråkit nog inte så mycke som jag vill men jag ska åka tillbaka hit.

trotts det dåliga vädret så är detta en av det bättre resorna kanske det bästa resan jag har gjort. kan varmt rekomendera andra att åka hit,speciellt jennan som bara behöver en one way ticket hit hon skulle nog aldrig åka hem igen hehe...... här finns nå för alla stor lite ung eller gammal det finns så mycke att se och göra det tar aldrig slut jag har bara hunnit några få saker av allt som finns här.

uppdaterar lite senare .

kyss på er.
sov gott
......snart hemma i sverige igen,kan ju inte påstå att jag längtar

regn regn och åter regn

nu har vi varit här i över en vecka och solen har inte varit våran vönn denna resa kunnat sola två dagar hitills. suck!
som i dag då jag var då jag skulle springa ivög och köpa frukost började de det att regna det tar bara några minuter att gå dit men det såg ut som att jag hade badat i havet .....
men dom har lovat böttre vöder i morgon och resten av tiden vi är här.

var på helloween fest i stan i fredags det var skit kul!!! shit vad det ör möktigt här med helloween, önskar att vi oxå kunde ha det lika stort i sverige det skulle ju vara super kul!!!






fler bilder kommer!
jag har även lagt upp fler från bahams nu på min pixbox.

http://www.pixbox.se/usr_show_id48412_page0_order1.html

ses snart! puss

RSS 2.0