Sissta december

I kväll ska vi fira in de nya året, Jag och Rikard kommer att åka till Malin som har en nyårsfest hemma hos henne , där blir det middag och skumpa:)
Smigge blir hemma med mormor och morfar dom skulle äta gott och sedan åka och msälla raketer.
Jag har inte hittat nått bra nyårs löfte men jag har lovat mig själv att jag ska ha ett, för förra året gick det så bra med mitt löfte...det var att sluta röka och vilket jag oxå gjort ...nu tar jag bara en cigg vid festliga stunder;)
Men jag kommer nog på något bra.... tråkit bara att det just nu verkar blåsa upp till storm här i piteå.
Ni får inte glömma ge någon nyårspussen , det ska jag ge till alla jag känner i kväll ska få en på kinden och mitt hjärta Rikard kommer att få en jätte stor på munnen, tihi!
Nu hoppas jag ni alla får en underbar Nyårsafton, och glöm inte nyårslöftet!.... så ses vi nästa år.




En varm kram på er alla !!

Ögon-TIPS

Här lyder några enkla tips i vardagen för snygga och frächa ögon!

-Om dina ögon känns svullna och påsiga, placera en kall använd kamomilltepåse på ögonlocken i tio minuter.


-Undvik rökning och drick mängder med vatten för att hålla området kring ögonen fritt från rynkor!


-På sommaren när det är varmt ute och vi svettas mer än vanligt, se då till att använda en vattenfast mascara. Det är också behändigt om du vill ta ett dopp i havet!


-Applicera makeup i naturligt ljus eftersom det är i det ljuset de flesta kommer att se dig.


-Applicera puder ovanpå din ögonskugga så sitter det bättre.


-Om du brukar böja dina ögonfransar, gör det då innan du applicerar mascara, annars riskerar du att skada dina fransar.

Bra verktyg är a och o när du applicerar makeup, riktigt bra borstar och pennor är väl investerade pengar.


-Håll alla dina makeupredskap rena för att undvika få allergiska reaktioner.


-Byt ut din mascara åtminstone var tredje månad för att undvika risken för allergiska reaktioner.


PITE PALT

I dag var det stort pådrag i köket då jag kom hem från stan farmor och pappa stod och gjorde PITE PALT!!! mer kult kan det ju inte bli .... och mums var det!...jag fick paltschwimen så jag gick och la mig på soffan i en timme efter vi hade ätit.
(Palt har även, då det är rätt tung mat, givit namn åt den dåsighet som kan inträffa efter väl tilltagen måltid, kallas paltkoma men i Piteå benämns detta paltschwimen).





Uppdatering

ojojoj...vilken underbar jul det har varit.....
fick många fina klappar,TACK!






-lite bilder från julaftons frukost


juldagen blev det knytparty hos malin,skit kul att träffa alla vissa hade man ju inte sett på flera år. å full blev jag:)

har även hiunnit med en tripp till stugan i långsträsk. jag och hjärtat vart så less på all julstress i stan så vi packade en väska och tog med oss hunden åkte till pappas stuga där vi grillade,körde skoter,badade bastu och bara mös. Vi pratade mycke oxå om framtid ... det var underbart att få komma bort och ha tid för oss själva ... Å gud vad jag älskar honom!







väl tillbaka i samhället blev det mellandags REA ....dock har jag inte handlat så mycke men tillsammans med rikard har vi nog kommit upp till en hel del:)




- Blev en kofta, massa trosor, nagelack m.m.

nyår har jag börjat planera smått.... vet att det blir hos Bou i alla fall:) middag med fin kläder.....hehe

tack och hej!

Doppardagen


Jag hoppas att ni alla får en underbar dag med god mat, klappar och framför allt med de nära och kära!

Norrland

Nu har vi alla kommit fram till piteå, hela familjen har jsut ätit lite julmat och nu myser vi tillsammans framför tvn . det är jätte mysigt alla är glada och mätta sen så har man ju trykt lite godis oxå. den enda som fattas är syrran som är md hennes mamma i kväll men hon kommer i morgon.
i dag har jag hunnit med en date med engström vilket var super kul skrattade mycke, har saknat henne så vi har för nästan alltid riktigt kul och har vi inte det har vi i alla fall kul. haha

Men nu ska jag snart sova ...eller fösröka för i morgon är det julafton, jag och rikard ska ta en promenad genom stan efter julfrkosten sen på eftermiddagen ska vi till min moster där hela släketn kommer att vara. har en bild av en super underbar jul, vilket det kommer att bli:)

Så sov gott ni nu! god jul och hejsväjs



Han kommer i natt så håll utkik!:)


LÄPPSTIFT-TIPS

Här kommer lite heta läppstift tips från mig till er nu då det ör dags för stora härliga partyn som tex nyår då man brukar vilja vara lite extra fin:)

Dina läppar är mer mottagliga för läppstift om du återfuktar dem i förväg.

För att få läppstiftet att hålla längre, använd en läppenna och fyll i hela läppkonturen innan du målar på läppstiftet.

Ett annat trick för att få ditt läppstift att hålla längre är att göra så här: måla på läppstiftet som vanligt, lägg på ett lager löst puder på läpparna och avsluta med ännu ett lager läppstift.

Applicera gärna ditt läppstift med en pensel, dels för att det är mer hygieniskt och dels för att det är enklare att få det vackert.

Om du vill får din mun att skimra – måla ett lager läppglans ovanpå ditt läppstift!

För att undvika läppstift på tänderna, torka av ditt pekfinger i en näsduk, slut munnen runt fingret och dra snabbt ut fingret ur munnen.

 

 

http://www.webnik.se/image/newsite_02.jpg

TACK OCH HEJ:)

 


tips på bra jul filmer

Nu under julen visas det massvis med film på tv mest julfilmer vilket är jätte kul tycker jag:) ÄNNU MER JUL STÄMNING!!!!!!!
här kommer några tips på bra julfilmer:)

POLAR EXPRESS:
Kliv upp, hoppa på och förbered dig på den häftigaste resan i ditt liv! Det är julafton, och du kommer snart att åka berg- och dalbana uppför och nerför berg, kana över isfält, balansera på skyhöga broar och bli serverad varm choklad av de häftigaste servitörer du någonsin sett.

Du åker med Polarexpressen! Tom Hanks har huvudrollen och Robert Zemeckis regisserar den här redan klassiska julfilmen med bländande Performance Capture-animeringar som ger varje ögonblick ett magiskt skimmer. "Att se är att tro", säger en mystisk luffare som är med dig på tåget. Du kommer att se under. Och du kommer att tro. Taaaaag plats!

http://www.juanvfx.com/images/polar.jpg




BAD SANTA:
Billy Bob Thornton är Willie T. Stokes, en varuhustomte som är mer elak, korrumperad och svinaktig än någon tomte du sett. Det kan möjligtvis ha något att göra med att han i själva verket är en tjuv som varje år firar julafton i dubbel bemärkelse genom att slå till mot olika köpcentras penningstinna kassaskåp.
Bad Santa



FRED CLAUS:

En saga du aldrig hört förut! En rolig och varm komedi om Fred Claus, jultomtens bror, och totala motsats. Efter att ha vuxit upp i helgonlika Nicks skugga har Fred blivit en surpuppa som tappat tron på julen. En magisk decemberdag flyger Fred norrut (förstaklass med ren) och upptäcker att Nick är i knipa: en beräknande effektivitetsexpert har bestämt sig för att lägga ner julen för gott! Räkna med slädvis av skratt när Fred försöker rädda julen och samtidigt blir påmind om värdet av sin familj.

Fred Claus







TOMTEN ÄR FAR TILL ALLA BARNEN:

Sara bjuder in sina tre tidigare män, deras nya fruar och deras nya barn att fira julafton tillsammans med sin nye man Janne. Allt för att alla barn ska få uppleva en äkta jul tillsammans med alla sina föräldrar. Med en del sprit innanför västen råkar Janne av misstag avslöja för en av gästerna att han låtit sterilisera sig utan att berätta det för Sara, som i sin tur inget högre önskar än att få barn med Janne.

Det tar inte lång tid innan alla på festen känner till Jannes lilla anatomiska ingrepp. Alla utom Sara. Vid middagen avslöjar Sara strålande den glada nyheten: hon är gravid! Janne ska äntligen bli pappa! En stjärnspäckad komedi av Kjell Sundvall som tidigare gett oss komedier som "Lorry" och "Vi hade i alla fall tur med vädret" och thrillers som "Jägarna" och "Sista kontraktet".

Tomten är far till alla barnen



Har du nått tips till mig??
god jul!


UPPMANING TILL ALLA

 





Röda korset gör nu in insamling före jul för det människor som är sjävla under jul, denna inslamling kallas för KRAM .

- jag tycker ingen människa förtjänar att sitta själv under jul , jul ska man fira med sina nära och kära och många mäsnniskor har inte valt att vara själva .

gå in och läs mer på: http://www.redcross.se/kram

om du vill bidra skickar du ett sms med text KRAM till  72900

När gav du någon en kram senast? - Stor enkätundersökning pågår just nu




GOD JUL önskar jenny

 


snart drar vi....

http://www.vondewall.com/bilder/Image/Nissen_NickDiggory.jpg

Nu är det bara några få dagar kvar innan jag rikard och smigge drar till norrland för att fira jul med familjen.koemmr att bli så underbart längtar som fan att få tröffa alla..... de flästa av dom jag känner är redan på väg upp eller har redan anlänt så det lär vara fullt ös i piteå nu... men vörre blir det då vi kommer hahaah
ska bli så fantastiskt att få tröffa alla som engström micka och therese har inte tröffa dom på ÅR.....de är fuckt up!!
Men så här ser i all fall planerna ut.

23 dec: kommer upp på förmiddagen ,träffa enström för lite mys på stan. sen mot kvällen möta upp smigge och rikard i skelefteå sen hem och köra lite uppesittar kväll hela familjen Öhlund,karlsson,bergdahl.:)

24 dec : JULAFTON!!! kommer vi att fira hos min moster där ALLA kommer att vara och då menar jag verkligen hela tjocka släkten.

25dec: blir de en lång sovmorgon och bara mys och mat hela dagen , på kvällen ska jag och rikard i väg å¨hemvändar fest hos malin engström kommer att bli så kul att vi alla ska samlas och ha en riktigt fet fest innan vi drar ut! jag längtar nog mes till denna dag:)haha..... undra varför??

26 dec: BIO BIO BIO!! mamma och pappa ska bjuda familjen på bio :) vi ska se vi hade i alla fall tur med vädret igen.

27 dec: ska hitta på nått med jennan och johannes:)

men sen står resten öppet för förslag:) har ni oxå planer för jul???

http://i290.photobucket.com/albums/ll245/pupulophpopo/xoxo.gif

Parfymtips

Använd dofter på dina pulspunkter eftersom värmen då lockar fram doftens karaktär.

Undvik att använda dofter direkt på huden när du är i solen eftersom det kan orsaka hudirritation och pigmentfläckar.

För att dofta gott över hela kroppen, spraya i luften och gå igenom dimman.

När du sprayar direkt på kläderna finns det risk för att det kan uppstå fläckar, spraya därför istället på insidan av kläderna.

Dofter förstärker din personlighet och ditt humör. Skapa en garderob med dofter som speglar vem du är – en doft för varje känsla!

Om du vill att doften ska sitta kvar längre, välj en doft med en hög koncentration av doftämnen; eau de perfume innehåller cirka 6 procent, eau de toilette cirka 3 procent medan eau de cologne enbart innehåller cirka 2 procent. Ren parfym är den mest koncentrerade och exklusiva av dem alla, den innehåller så mycket som 20 procent doftämnen.


Dessa parfymer är några av mina favoriter och dom jag använder just nu.

http://www.parfum-shoponline.nl/contents/media/t_armani-diamonds.jpghttp://www.giftstoindia24x7.com/ASP_Img/GTI0401.jpghttp://img.kelkoo.com/se/medium/440/314/005962491757011937799093857173807314440.jpghttp://www.scentiments.com/scentiments/assets/product_images/5456.jpghttp://resources.parfym.se/productImages/DOD005.jpg




ps. ni har blivit dåliga på att komentera mina söta läsare:) ......d.s

Nu är man sjuk igen

Redan igår på jobbet bar jag små sjuk könnde mig mer och mer hängig under kvällen , då jag kom hem drack jag en stor kopp te och gick och la mig , sen vaknade jag mitt i natten frös och skakade , har sovit med lång byxor och långtröjja duntofflor ett tjockt töcke och smigge(hunden) med mig. då jag skulle gå på toa var jag så yr så jag var tvungen att sitta på söngkanten ett tag......shit har nog inte varit så hör sjuk på länge. så i dag och i morgon ska jag vara hemma måste bli frisk ska jobba i helgen plus att jag vill absolut inte vara sjuk då det är jul. emely har åkt på apoteket och köpt in ett stort lager av en massa gojja man ska ha då man är sjuk så nu jöklar ska jag bli frisk!!!


http://msp275.photobucket.com/albums/jj316/jammib/sick.jpg


update LÖRDAG

Vilekn underbar kväll vi hade i lördags jag hade jätte kul tyvär så glömde vi ju spela BUZZ men det får bli näsat gång hade så trevligt i alla fall...... vi åt och drack.....mycke! haha sen så gjorde vi oss heta för dansgolvet.... vi gick ut på BJ ett ställe här i uppsala det var rå kul jag vet inte hur många gånger jag halka eller blev knuffad på dansgolvet en gång ramlade jag i alla fall raklång på golvet hahahahah fan va vi skratta men det är ju tur man kan bjuda på sig själv.....kom i alla fall hem hel och ganska ren i alla fall fick några drikar över mig men det var det nästan värt sov gott sen hela natten brevid mitt hjärta:)

 - det ska vi göra om flickor små:)

dagen efter var dock inte lika rolig tog mig till i går och börja städa och kan lova att jag inte än är färdig med all disk.......

http://hem.passagen.se/godmorgonbakis/bakis.gif
undra om dom här funkar???




lördag som aldrig förr

Underbar dag detta sitter i soffan och myser med smigge och lyssnar på didos nya cd,underbar! har just pratat med angelica i luren dom kommer kl 18 då sätter vi igång med middag alla ska ha med sig en rätt var som knytkalas. egensprit oxå så klar men jag står för välkomist drinken det kommer att bli en.... vad passar inte bättre än en cosmo på en tjej fest???
till en börjag blir det jag angelica johanna och emma ...sen förhoppnings vis kommer emely oxå för ett glas med oss ...louise jobbar men vi håller tummarna på att hon kommer då hon slutar skulle vara trevligt.
vi ska spela buzz oxå satt i går och tränade lite allmännbildning med rikard och emely vilket visade att jag nästan helt är iq befriad..... så den lilla iqn jag har kommer jag troligt vis supa bort i kväll hahhaah......kanske man ska slå på stort då och gå ut i kväll oxå vi får se.... kommer i alla fall bli mycket trevligt.'

http://www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/3360233/2/istockphoto_3360233_cocktails_on_white_cosmopolitan.jpg

2 cl Cointreau
2 cl vodka
1 cl färskpressad lime
2 cl tranbärsjuice
Blandas och serveras i Martiniglas. Garnera med en limeklyfta.


snart är det jul

snart är det jul tänkte visa lite coola jul prylar som jag själv skulle vilja ha.....



-Lådvinsfodral

Ängelspel med tomtar
Pepparkaks formar

ALESSI - Christmas cowboy, porslinstomte på ren


Snow Angels  - Fram tills nu har ljusens lågor alltjämt varit gula - men inte längre! Snow Angels är en helt ny typ av ljus som ser ut som de vore av snö och som dessutom bildar vackra, färgglada lågor, i detta fallet gröna, lila eller röda! (Önskad färg väljes nedan).

Isskarpa

alla dom här coola prylarna plus massa mer hittar du på www.Blubox.se dom har riktigt roliga saker. 




TIPS - BUZZ

Vi köpte ett PS3 då vi var i USA, jag hatar att spela tv-spel bortsett då från supermario på nintendo. Men nu har jag provat det ultimata förfest grejjen hur kul som hällst är det !! BUZZ kan ärligt säga att det är för alla man kan spla själv eller mot upp till fyra spelare i lag eller själv mot någon annan i sverige ....5000 frågor finns redan i spelat men man kan hur lätt som hällst ladda ner fler frågor kategorier m.m. .... det kan jag verkligen rekomendera för en kul kväll......går på ca 699 pix i affären.


....ortoligt underbart.....

Fredag så otroligt underbart att det är helg och jag är ledig kommer faktist inte ihåg sisst jag hade en helg som denna framför mig . jag har inga speciella planer för helgen jag ska bara ta det lungt och sova sen vara med nära vänner på lördag. en helt kravfri helg utan att behöva åka nån stans om jag inte vill jag ska fan bara ligga i soffan i kväll i mjukis kläder käka nått gott och tända massa ljus och njuta av tillvaron . 
Det har förövrigt inte hänt så mycke i livet hos mig lite små irritationer på en viss människa men ingen jag orkar lägga ner min energi på just nu ...men annars känns livet rätt okey.

Vill oxå ta och ge en stor gigantisk pöss till mina STARS Johanna, Angelica och Louise .... bara för att jag tycker om er såååååååååååååå mycke!:)


Se hela bilden.

Aloe vera party igår

jag var på aloe vera party i går rätt kul faktist, de bästa med kvällen tycker jag att vi tjejer träffas och umgås.
vi fick göra hand spa och testa olika drycker gjort på aloe vera, den jag tyckte var godast var en som smakade lite tranbär och äpple , det fanns även persika som var jätte god att blanda i välkomsdriken som vi fick då vi kom . bestod även av äppelcider och loka naturell. sen testade vi olika krämer för olika bruk jag fastnade för en heat lotion , super bra ! fick lättare att andast då jag smörjde det på bröst korgen ,jag är förkyld kanske jag ska tillägga.men den blev det i alla fall...
Sen bokade jag ett eget party om smink den 2 fabruari:)


http://www.jank.se/aloe/bilder/64.jpg   Aloe Heat Lotion
 Liniment med mjukgörande och avslappnande verkan. Innehåller bl a Aloe Vera Gel, mentol samt eukalyptus-, sesam-, jojoba- och aprikoskärneolja. 118 ml.


Har för övrigt börjat styra upp lite nyårs planer, inte en dag förtidigt!! jag och hjärtat funderar på en sissta minuten till värmen under nyår kanske egypten eller tunisien, egypten har ju i alla fall bra snorkel vatten jag som är så sugen på att löra mig dyka på riktigt...... vad ska ni hitta på nyår???


Ledig!

Måndag förmiddag, jag har jobbat helgen s¨äntligen är jag belönad med en sovmorgon på en ledig dag. Underbart! längesedan jag sov så gott en natt och så lönge gick upp vid nio och känner mig väldigt utvilad.
Min dag har jag inte n¨gra planer för ska ta den lite som den kommer men jag skulle vilja gå och sola men vi får se, dom har öppnat ett nytt ställe nere i stan halva priset före 15.oo . Me like!

i morgon vet jag i alla fall att jag är bjuden på ännu ett hemma party, jag måste ju bara säga att fan va jag tycker det är kul med sånna, var ju på MaryKay förra veckan och nu i morgon ska jag på Aloe vera party, blir kanske ett party light party i januari skulle oxå behöva gå på ett tupperwere det var löngesedan.......... är sugen att gå på nått nytt nu oxå vet du nått??? snälla ge mig tips om det :)






att ta ett andetag

Nu har jag tadigt ett djupt andetag och känner syret gå upp i hjärnan ,nu är det dax att fortsätta leva.
Efter allt som har hänt mår jag nu tro det eller ej men rätt okey. Mycke har hänt sedan sisst men inget jag orkar eller har lust att dra upp nu ska bara tänka framåt har jag lärt mig.

Så i alla fall så längtar jag mer än någonsin till jul då jag får åka upp (igen) till släkt och vänner. Rikard kommer kanske att åka upp tidigare med smigge och hälsa på pappa, jag kommer den 23 jobber tills dess. hoppas vi kan stanna över nyår oxå.....





sen så har jag varit på Mary Kay party hos angelica, fan va kul och handlade lite produkter dom verkar vara riktigt nice för mitt ansikte det blev en 3 i 1 rengöring,Moisturizer,1 Moisture Rich Mask,Oil-Free Eye Makeup Remover....
det var jätte trevligt att samla tjejerna på en kväll som den, det blev jag angelica louise och johanna ...synd att inte ellie kunde komma ....men kanske nästa gång. Vi ska ju ha mary Kay SPA nästa gång , det blir i januari.








måste ju även berätta att jag är färdig med julklapps handeln för i år ....SKÖNT!!!!

Vill ge ett bamse kram till alla som har brytt sig och skrivit så fint till mig under denna tid ni har hjälpt mig vara stark ,TACK!!!




RSS 2.0