att så lite kan göra en så lycklig

hae i flera dagar n u varit nere pga mitt hår, det låter löjligt jag vet men jag har mått så dåligt över hur det sett ut så vad som hälls skulle kunna gjort det bättre hade nästan funderingar över att göra en brittan...
så kom ljuset i dag , Ranja! toligen världens bästa Ranja (en tjej på min skola) hon hade en tid kl.15 ledig, för då hade jag tjatat och gnatat på anna rätt mycke men hon kunde inte förens nästa vecka,visst jag hade varit super glad om jag hade gjort det då med men nu då jag ska åka "hem" vill man ju vara lite fin med. så ranja den fina har klippt mig i dag ... å jag ska säga det att jag har nog aldrig blivit så  nöjd hos en frisör som i dag, så jag vet att jag går på en bra skola:)

så nu är jag såååååååååååå lycklig... å rikard tyckte om det med vilket var ett plus haha 

Dagens schema

sorry my loves för dålig up date, men har haft så otroligt mycke att göra ... då man blir sjuk stannar hela livet upp och allt skjuts fram så allt som jag skulle ha gjort under fem dagar måste man ju nu ta tag i .

Så i dag bli det:
- skola, men ska även stanna över och träna lite tvätt/och styling
- sola var ju ett tag sedan, en alvedon ser ut som en leverfläck på min kropp!
- packa!!! för i morgon åker jag:)
- Boka flyg
- Ringa mor
- ha hjärte tid mid rikke

Men nu blir det vakna med the voice och lite frulla.... satan vad pigg jag är i dag:)

snör in en liten vinter bild på pite, det hade ju snöat där för nån dag sedan....



 

GLOM INTE TÄVLINGEN!!!!!

Denna tävling kommer jag att lotta ut en Goddiebag med skönhetsprodukter. Den kommer att innehålla märken som MAKE UP STORE,

MARY KAY, L`OREAL, LUCH M.F

För att vinna denna exklusiva goddiebag ska du:

1. Skicka ett mail till mig ( [email protected])  med din adress dit jag ska skicka priset men även din blogg/hemsida.

2. Länka min Blogg



tjingelinga

Då var man snart på väg upp ...jag åker på torsdag och tillbaka ner på sndag å jag tror aldrig jag har längtat så mycket att få åka upp ska bli så trevligt att få umgås med familjen och alla vänner, ser värkligen fram emot det.
jag och mamma ska hänga och kramas blir nog lite stan :), sen ska jag träffa pappa oxå sen så vill jag hinna hitta på något med sysster jossan oxå.... ( www.missjosse.blogg.se) hon ska få hjälpa mig med lite saker som jag vet hon är grymm på!:)



Nu har rikard blivit dålig igen så just nu ligger vi båda si soffan skafötters och kollar nätet, jag försöker hitta mig lite nya höst läder nån som har nå bra tips på vart man kan slösa pengar på nätet??
puss hej... eller som jossan säger LICKIE LICKIE


the project

Pratade just med pappa, min lilla samårnare i affärsvärlden hahha... han ska nu prata med några av sina kontakter och boka möte ang. min lilla plan att starta eget:)

Jag har en sån insperation i kroppen, jag har så stora planer som jag verkligen tror på. Nu hoppas jag bara att jag kan övertyga ett gäng gubbar oxå det gäller att lägga på fin smilet och visa att pappas lilla flicka är väldigt smart.
Jag har mailat en tjej ang. mitt projekt som jag bara 10 min efter fick var på, hon tyckte jag var intessant och ville jag skulle ringa henne, men ska vänta för jag ska kolla runt lite mer.

just nu har jag verkligen den kännslan att jag kan gå hur långt som hällst och inget kan stoppa mig. Nu är det min tid och fan den som tar den:)

still in

måndag morgon och ligger fortfarande jag som kännde mig mycke bättre i går men v aknade upp i dag och inte alls känner mig sämre än i går nästan så jag tror jag har lite feber oxå....fan jag som verkligen vill vara i skolan och inte missa något, nu blir jag så förbannat stressad!!
 jag nu i alla fall så sattsar jag stort på att snabbt b li frisk fixa skolan denna vecka och dra till Piteå på torsdag:)


När katten är bort dansar råttorna på bordet

Rikard och smigge är och plockar svamp med svärmor i dag, jag är sjuk så jag fick stanna hemma. då passar jag på att äta blodpudding sylt och smör, mums! det som ändå inte rikard gillar.....varför gillar ingen det??





...sen har jag varit så duktig att jag gjort en entrcote-gryta oxå som ska njutas till middag...





slopa tv!!

jag har en förmåga att balltid missa allt  jag vill sepå tv, ibland kallar jobbet ibland kommer min demens och som som alltid då jag har tv tid har inte tvn nått bra att visa .... så med detta vill jag utbringa en skål för tv på datorn alla kanaler visar serier och program på deras hemsida när du vill och vart du vill... jag kan säga då jag var less på thai-tvn så satt jag och såg på svt.se och tv3,och nu en söndagmorgon sjuk i sängen och det bara är dålig teknat på kanalerna så är det super!
jag räcker upp en hand för den nya sortens tv -när du vill och vart du vill!! helt gratis... jag tror jag ska framföra detta till rikard oxå så behöver vi ingen boxer...katjing i kassan:)



morn morn

känner mig mycke bättre i dag i alla fall det 14 min jag har varit vaken har jag kännt så, ingen feber och inte lika snorig ...bara lite  och ont i halsen. så jag är på bättringsvägar:)
i dag ska jag tvätt lite och förbereda till morgondagen då det är vardag igen. Känns som att det var jätte längesedan jag var i skolan och som att jag har jätte mycke att ta igen trotts att jag bara varit borta en halv dag. vilket gör mig lite stressad, men jag håller skenet uppe om att det ska gå bra.
Annars i dag gäller det att drcika mycke varmt hålla mig varm och sattsa på att bli helt frisk till i morgon.
ska nog oxå göra en lasagne oxå......


GLOM INTE TÄVLINGEN!!!!!

Denna tävling kommer jag att lotta ut en Goddiebag med skönhetsprodukter. Den kommer att innehålla märken som MAKE UP STORE,

MARY KAY, L`OREAL, LUCH M.F

För att vinna denna exklusiva goddiebag ska du:

1. Skicka ett mail till mig ( [email protected])  med din adress dit jag ska skicka priset men även din blogg/hemsida.

2. Länka min Blogg



Vinnaren utses fredagen den 2 oktober.
Lycka till babes!!!


1700 spänn fattigare

Ja nu är man 1700 spänn fattigare , jag och hjärtat har varit och månadshandlat i dag , man få ju som lixom passa på då man får skjuts då ingen av oss har körkort. så med näsdukar i ena fickan och handlings listan i den andra drog vi till ICA maxi och handlade mat. jag älskar att slösa pengar men 1700 spänn på mat tycker jag inte är så kul.....

TÄVLING

Jag tänkte börja ha lite små tävlingar här på bloggen, så håll utkik.här kommer den första!




Denna tävling kommer jag att lotta ut en Goddiebag med skönhetsprodukter. Den kommer att innehålla märken som MAKE UP STORE, MARY KAY, L`OREAL, LUCH M.F

För att vinna denna exklusiva goddiebag ska du:

1. Skicka ett mail till mig ( [email protected])  med din adress dit jag ska skicka priset men även din blogg/hemsida.

2. Länka min Blogg



Vinnaren utses fredagen den 2 oktober.
Lycka till babes!!!

kisskiss

valio

nu har jag precis ätit klart min frukost jag och mackor med en ny yoghart som vi tesdae köpa då den skulle vara bra mot kännsliga magar som min är.... å tro det eller ej men den funkade super har ätit säkert två dl minst och mår inte ett dugg illa ... å den var super god enda nackdelen var att det var 2,5 % fett men jag ska kolla i dag om det finns nå minde.



Valio Vanilj är en utsökt och lyxig smakupplevelse som för tankarna till mormors hembakta pajer. Mjuk och krämig vaniljyoghurt har smaksatts med bär och frukter, precis som det smakade i bersån när vi var små. Valio Vanilj innehåller bara 2 % fett och innehåller dessutom Acidophilus och Bifidus. Smaka själv - Valio Vanilj sätter minnena i rörelse.


Rise up

08.00 solen skiner som en perfekt höstdag, jag ligger snorig och jävlig i sängen och äter frukost medan hag bloggar. Känner mig inte ett dugg bättre i dag ,jag har haft jätte vsårt att sova i natt så då tog jag fram och gjode en egen dunder´kur. alovera-heat-lotion smörje jag på bröstkorg och hals,2 alvedon, astma spray, haltablettre och ett gäng näsdukar sen smörjde jag in mina röda näsa och mun med vasselin. Sen somnade jag äntligen som en prinsessa på mitt berg av kuddag.

beroende på hur jag känner mig så ska jag kanske gå utanför dörren i dag...... jag ska kanske handla mat:)



 Jag ger den ++++ av 5 möjliga.

pizza!

mellan allt snor och hosta så tänkte vi i alla fall försöka ha en trevlig kväll så nu har vi gjort pizza som vi ska avnjuta till filmen gladiator som jag tycker är riktigt bra.

kolla så duktiga vi var ...


klara.....


...färdiga.....


.....ÄT!!!!!!

just nu


Ligger i soffan med raggisar , dricker te och äter godis/torkade plommon.
tv rullar med jarry springer. shit vad det finns konstiga människor i usa.
men det känns som mycke är upp gjort?!?


fredag och skit arg

Idag är det fredag och jag är skit arg inte för att jag hade några planer mer än att jobba i dag, men då man sitter och kollar vad som ska vara på tv i kväll så är det ju bara S:K:I:T filmer sedan jag var liten som man har rullat på tv i minst 7 år. Producera mer film för fan!! så vad göra? 
i alla fall har jag skickat Rikard till stan för att inhandla mig lite fina lönings presenter då jag själv inte kan medvärka på denna otroligt underbara dag, nere med uppsalas alla tjejer i butikerna.
så nu har jag lust läst det kataloger vi har hemma och hittat en hårtrimmer, klippkappa och haltabletter som jag vill ha:)
så vi får väll se vad hjärtat kommer hem med?!?!..... jag tycker ju om överaskningar oxå:)

Mammas nya kisse

Mamma och jossan har flyttat till en ny lägenhet, en mycket fin sådan, som alla vet vill man ju alltid inhandla lite nytt då man flyttar det hör ju som till haha...men efter alla flyttar dom nu har gjort de senaste åren så finns det nu inget mer att köpa så det fick bli en kisse unge, super söt!! den heter Takida och jag ska få träffa den kanske nästa helg då jag åker upp:)



Takida och jossan

god morgon på er

vaknade vid 6 i morse varken jag eller rikard vaknade och kunde inte somna om, vi har sovit dåligt hela natten. Jag är sjukare i dag än vad jag var igår vilket gör mig riktigt ledsen då min tid inte är till för att ligga hemma och ha feber och snuva ner allt vi äger i textil väg. Men ack även den bästa kan tydligen bli drabbad.
Så nu står rikard och gör frukost till mig jag vill ha gröt och mackor med ost och kyckling på.
dock är han inne n u i nån pms period då han går omkring och är små bitter hela tiden .... men det går nog över.


- jag vill inte vara sjuk, men rätt mysigt att springa omkring med myskläder hela dagarna och bli till viss del uppassad:)


- Rikard kokar gröt, visst är han för söt!

jag är sjuk

Jag är så sjuk, satan vad det är synd om mig haha
jag vaknade i morse kännd mig lite krasslig men tjej som man är känner man inte efter så mycke, så jag hoppade i ducshen för att vakna lite, och som vanligt hade jag lite stress så allt gick fort så helt plötsligt var jag i skolan och satte mig ner ... då kom det... det som jag hade förträngt hele morgonen, jag blev super snuvig ch började nysa, kan nog inte räkna på en hand hur många nysningar det var. Jag såg att nån blev nog lite smått irriterad på mig..sorry men jag ville så mycke vara kvar på teorin genom att det är den som är svårast för mig.
Jag stannade till kl.12 då jag gav upp, åkte hem. nu sitter jag här i soffan med myskläder och ragg-sockar tre täcken och min feta hund som ligger på mig och snarkar. Rikard är min lilla bitch så han får sprina efter de jag vill ha medans jag ligger här och ser på ny tankade filmer och bloggar.
Jag hoppas verkligen jag blir bättre då jag ska jobba i helgen..... å då menar jag inte att jag vill jobba utan att jag behöver pengarna rakt av !!! hahah



Igår hade jag date men min angelica, hon fixar mina naglar. så vi satt och tjattrade i fyra timmar fast det var nog mest jag som alltid hahha hon var så konsentrerad hahahah... men det var trevligt . det var så länge sedan vi umgicks men nu hoppas jag de blir bättre med det ....de sa vi i alla fall att vi skulle..... men de säger man ju ofta men som en person sa att tanken är de vi kan ändra typ....å detta är ju en tanke som man måste ändra sen utföra....el?

Naglarna blev i allafall super snygga, hon är grymm och noggran, sen har hon ju så härlig själ som man bara vill äta upp. blev lite bilder därigrån.










En dag i skolan

vi har tydligen bara haft 8 lektioner med duttans vad man har lärt sig saker på dessa dagar. helt sjukt bra!
tog med mig kameran så de blev lite papparatsi varning över mig... tänkte dela med mig av så jävla supergrymma vi är.


här har jag klippt en snygg frilla på min kund gjort av plast och ingen kropp eller hjärna men mycket snäll och går alltid med på de jag vill!


Mina super heta klass kompisar i action.


super Anna som lär oss allt hon kan, så ser upp för snart är vi världens bästa frisörer


Idag fick vi även göra uppsättningar, skit kul. Jag kan väll få säga att det vart väll ganska bra för att vara första uppsättningen?!?

det kommer mer sen.....


gadens agenda

Nu bär det av till skolan slutar kl.15 då ska jag springa iväh till hår kompaniet där Angelica ska fixa snygga naglar på mig, ska bli så trevligt!!! sen blir det hem och plugga lite ...de blev ju lite dåligt med de igår haha

jag har tagit tummen ur röven

Nu har jag fan tagit tummen ur röven!
Jag tog med mig Rikard och köåte ett träningskort som vi sedan gick och motions simmade sen blev det en skön avslutning i ångbastun.
Dette ger jag mig själv veckans stjärna!!!

GRATTIS!!,skriker jag
- tack, svarar jag

Nu blir det nytt avsnitt av gossip girl och en stor skål med olika frukter!



Borta bra hemma bäst

Nästan just hem kommen, maten stod på bordet, köttfärsås och pasta, bara att hugga in. blev även en matlåda för i morgon:) nice!

Vad händer i kväll då?? är lite sugen på att bara bröd.... Men jag kanske borde kolla igenom lite skolmaterial...
det är så himla skönt nu då man är ledig varje kväll. jag känner verkligen inte för att jobba kvällar och helger längre. Måndag till fredag hela dagar verkar passa mig bra nu. Dcok blir det att jobba natt till helgen av allt hahah

                                       



Är det nån som vet vart jag kan köpa en mjukis dress??

tror jag behöver mer tid i mitt liv

upp-duscha-klä sig- hår/smink-packa väskan-blogga-och nu springa till bussen!

en mys kväll

Nu har min mys/tv -kväll börjat, har redan sett två avsnitt av 2½ män, nu är det färgan 3 ( som jag i vanliga fall inte följer, sen blir det svenska hollywoodfruar, och som avslutning lite Roast på Berns. har tänt lite ljus och gjort goda mackor och dricker isvatten som ska vara såååååååååååå bra mot huden:)

  

måste ju bara säga att karaoke låter bara bra i mina öron då jag har förtärt alkohol, insåg jag nu då de var en finsk kärring som sjöng "my heart will go on" på Färjan.


spa kväll

Så då har man avnjutit en timme i badkaret med både ansiksmask fot spa och kropps peeling:) det var nice kan jag lova. jag känner mig inte på humör i dag..är lite nere , så då jag kom hem så tog jag på mig myskläderna och kommer snart att börja min kväll med en massa skön tv från sängen och avsluta denna dag på samma sätt.
Nått som jag glädjer mig åt kan jag lova att på onsdag så ska jag fixa naglarna, på torsdag ska jag på föreläsning om hur man startar företag sen mingel på det! och troligen denna vecka så kommer jag att ändra mitt hår nått mer säger jag inte, men en liter make over på skolan:) fan vad jag älskar min utbildning den är allt!


Morgon stund

Dagens schema är vädigt luddigt det finns många saker som jag skulle kunna göra i dag som gå och simma, sola sen vill jag gå på bio tre filmer som jag vill se går nu. sen skulle jag behöva städa..... men det finns bara två saker som jag måste göra. Åka till skolan och en hemlig sak.
Så vi får se om det blir något mer.....




mitt matintag

Jag vet inte men då jag är bakis så kan man ju tro att jag är botten lös så som jag äter, har ätit pizza chips ost och kex godis sen har man ju hunnit med några miljoner tittar i kylen i hopp om att den själv har handlat upp sig:) och nu har jag på en stor kastrull med palt!!! som jag ska avnjuta med smör aromat och hemmagjord lingonsylt som jag fick av svärmor ... snäll va:)




Men i morgon är det slut med detta ätande då är det måndag och som vanligt ska jag börja banta så önska mig lycka till.....


Tips - Blogg

Idag hittade jag troligtvis kanske världens roligaste/bästa blogg. så mycke skvaller och skit på samma ställe.
 me like!!

http://classe-kinzakenza.blogspot.com/

där finns allt från nakenbilder/hemma porr på Bingo Remer till Kissie 14 år och rå ful el inte för att hon ser så bra ut nu heller....samt massa annat skit




Party pix


Här kommer lite bilder från gårdagen, men pga av min super dåliga kamera var vi tvungen att radera många kort  för att dom blev så dåliga ..å nej det var inte vi snyggingar som förstörde dom.
Men söt Elli hade oxå kamera så jag ska ta del av dom:)


Min lilla buffe som jag bjöd på, hade även en sprit buffe men varför jag inte tog kort på den vet jag inte......
men jag måste säga att jag tror jag ska bli festfixare på sidan av...
 fick oxå bra beröm för maten och spc. sushin som jag själv gjort:)


Jessica Louise Anna Elli


Robban och Rikke


Emma Angelica Emely Rikard Elli


Emma på ett hörna:) Angelica och het fan!


En del av gänget och het jag i mitten:)
Måste oxå tillägga att jag var riktigt het igår lack-leggings och min lila tunika med en "fuckande"- tjej på ...
jag var cooooooooooool hahah


Erik Emma ...å vad gör Emely och Angelica där bak?? ..:)

å sen glömde jag att kameran fans



bakis-mys-pakt

fy fan vilken kväll det blev igår....super kul alltså!:)
och nu ligger vi tre halv döda varelser i soffan och ser på monster vs. alien och har just tryckt en pizza och en massa loka citron!!!
I morse kom Anna hit och assisterade som stora skeden till mig och som vanligt fick hon försöka låta som Rikard geom att han själv inte kunde medvärka i min bakis-säng mys-pakt för att han var så gullig och klev upp tidigt i morse och städade bort hela kalaset så jag kunde vakna upp till ett rent och skönt hem, sen tvingade jag och anna honom att hämta pizza åt oss efter han hade varit på gymmet. Visst är han rätt underbar ?!?!

Laddar upp bilder från festen lite senare:)

 +++= MIN SÖNDAG

nu laddas de

så nu är allt klart maten ligger i kylen redo att ätas jag är klädd och klar huden är rastad och musiken är vald nu väntas bara på folket.
Rikard har tagit sig en drink i det vackra vädret vi har här.Underbart!..... kan nu inte kl. gå lite fortare.....

jag vill oxå önska min vän madde en skön resa till Turkiet, som hon åker till i dag:)

ska ta kort i kväll så mamma får se vilken party-dotter hon har hahah

morgon stund

i kväll bär det av...
står nu i högsta hugg i köket och förbereder inför kvällen och har gjort det sedan 07.30 mycke folk betyder mycke mat= blir mycke stök!! så rikard sitter i tv-rummat för att slippa se allt i köket ...
Men det är lungt jag springer runt i mina hellokitty-toffller, nattsärken och donar :)
fundserar över om jag ska hinna gå och sola/sova 20 min som en lite power nap för i kväll:)

Vakna

ny dag nya tag,,,, jag bara älskar att vakna till the voice!!, sitter alltid och ser det medans jag äter frukost och hunden sitter brevid och tigger som om han aldrig fått mat förr.
ska nart åka till skolan i klädd mjukisbyxor!! troligen förtsa och sissta gången hahah men skönt

Ellie ringde för några minuter sedan och bekräftade att hon kommer på lördag...jag blev så lycklig!!:)
nu blir vi ganska många ..men ju fler detso bättre :) me love...just nu är vi 12st


puss hej 

tralalalalaaaaaaaaaaaa

jaha då hgar man avklarat denna dag med skola hela dagen sen hem börjat städa och rensat allt mitt smink och andra produktet och ni som vet ...ni vet att jag har ju som inte lite... haha jag är nog en smikoholic...typ hahah
sen blev det ju även lite idol och nu kändisdjungeln som jag igentligen vet jag inte vad jag tycker om det.

imorgon blir det helig utflykt med skolan, kul!! det enda vi fått veta är lätta kläder ingen lunch 5 mil från staden ... vad kan det vara!??

nu blir det dusch och sen lite läx-coching till sängs:)

go natt


NY FRISYR

Jaha då har man skaffat sig en ny frisyr....mini våg ....beck to 70s!:)



...å på fredag blir det troligen nya naglar:)

jag är så bra...hoppas jag

kl. är 07.53 och jag har redan hunnit få 2 sms och ett samtal av samma person som är så nöjd och tacksam att jag fixade en sak åt denna person, kul!! E är skit nöjd och tycke allt var bra och trevligt så får se vad A tycker... jag håller tummarna att jag gjort en bra gärning för dem båda.

svenska hollywood fruar

Sitter och ser svenska hollywood fruar nu och kan inte annat än att bli lite avis på deras lyx liv fan en dag ska jag oxå ha det så bra hahha.... men fruarna verkar lite smått blåsta om jag ska vara ärlig, men det är kul att se :)



Vill även önska min vän lycka till i dag på blind-daten som jag satt upp åt henne, håller tummarna att det går super bra!!!


planering

nu sitter jag och rikard och planerar festen vi ska ha till helgen, vad ska man bjuda på ?? hm.... det är så svårt ska tyckas om av många munnar.... nått förslag.

Jag har fått klarteckan på ganska många stjärnor som kommer ,kul!! vissa väntar jag fortfarande på men håller mina tummar blå på att de kommer oxå:)
vi ska ju ha så kul sen blir det ju utgång ...å som det ser ut blir det platina har ju aldrig vart där men det ser rätt nice ut med uteserveringen vid ån:) me like it!!


kroppens egen klocka

jaha söndagmorgon och kl är 08.08 hade detta varitför bara några veckor sedan så hade jag skrikit rakt ut. men nu är det ju så att så otrolig som kroppen är så har jag ställt om mig :)

I dag ska jag än en gång göra ett tappert försök att börja tappa några av det kilona jag lyckats äta upp mig sen jag flyttade hit. I fredags var jag och hämtade ut lite medecin (hjälp på vägen) på apoteket,550 pix dyrt som fan så nu jäklar ska det funka ...nått som är strålande att jag nu kommit över en gräs som gör jag jag får sen rabatt på medeciner, grate!!! så önska mig lycka till för nu ska fläsket brinna....

ska även och jobba i kväll men är sugen på att göra något före .... förslag??

puss hej

Vill ha långt hår igen


åh i dag har jag haft en sån där dag då jag verkligen verkligen vill ha långt hår igen jag har nu varit så duktig att inte haft nått i satt på över ett år så jag känner att jag nästan är värd att sätta in igen hahha... har suttit på tradera och spanat lite, la ett bud på 100 slingor men vi får se ......


veckans coach-läxa

jag har ju startat på en skola som ni vet hoppas jag och där ingår det en personlig coach,kul för jag har aldrig haft nån tidigare:)'
så i fredags hade vi vårat första samtal, vi hade det över telefonen.
efter avslutat samtal så var jag både peppad till 100 och jätte glad ....
så nu har jag fått en läxa till nästa fredag då vi ska ha möte igen.
läxan är att varje kväll skriva ner tre saker jag är NÖJD över varje dag, skit kul och jag hoppas verkligen det kommer att hjälpa mig. då jag har problem med att jag ställer vädigt höga krav på mig själv och jag blir aldrig nöjd över det saker jag presterar å det kan jag lova framkallar nått som heter HERR ÅNGEST!!

så här jävlar ska det jobbas så det brinner hahah

to drink ore not to drink

jaha då var det lördag, vi har snart varit hemma en vecka men det känns som mycke mer.
i dag ringde kl.0530 då var det bara för jenny att ta sig upp med sopsäckarna till ögon och palla sig till jobbet men före det hann man ju som alltid då man jobbar helg en paus på centralen i 20 minuter innan nästa buss går, inte så måttligt glatt känns det.
sån tur är att jag möttes på jobbet av vackra Annette som jag inte träffat på veckor!!! hur kul som hällst var det att se hon, så dagen gick jäklit fort då vi tog våra barn och drog till .... ja va fan det nu hette men tant grön och dom andra tanterna bodde där....
sen blev det taco till lunch Mums!!
sen fick jag skjuts halva vägen hem å det var nice!
nu sitter jag hemma och funderar över kvällen mitt ena jag skriker vin och cigg med dans och den andra skriker skönt med en hemma kväll efter en låååååååååååång vecka och det kommer ännu en låååååååååååång vecka innan ledighet.
Ser ut som det blir hemma i alla fall men man vet aldrig.....

to do

Dagens schema!


- telefon möte med coachen

- sola

- träffa louise och johanna

- Ringa banken och folksam

det är inte så mycke så jag ska ta det rätt lugnt i dag efter en stor händelserik vecka!


MVG

Idag rullade vi permonet spolar, det var min fösrta gång och jag fick MVG på  första dockan jag rullade, jippi!!!
jag trodde att det var permanent som skulle bli det svårste momentet för mig.
Anna min lärare sa:
- jag har gjort det i 15 år och detta är din första gång, det är ett klart MVG jenny.

snacka om att det stärkte både mitt självförtroende och självkännsla.

sen fick jag beröm för min föntecknik, att jag såg ut som ett proffs med ett leende:)

gud så vad jag älskar att få beröm, give me more!!!

när man får beröm blir man mer motiverad,gladare och vill bara forstätta göra bra saker ifrån sig.



nytt inköp:)

Jag har inhandlat mig en ny frisörsax:)
ën rosa med hjärtan....visst är den söt?? nog vill man väll bli klippt med den:)?


Tips

Nu var det längesedan som jag hade något nytt tips ..... här kommer ett.

Då du har slitet hår och ska lägga en inpackning så shamponera håret före och skölj ut det med varmt vatten, shampoo gör att håret "öppnar sig", sen handukstorkar du det, efter det så tar du en vald hårkur och masserar in i håret.låt värka i tiden de står på förpackningen skölj sedan NOGA! avsluta med balsam i håret för att "stänga håret"
här kommer TVÅ inpackningar som jag rekomenderar och jag själv använder.


GOLDWELL



LOREAL


Är så fett röksugen

under semestern som jag hade vid misommar började jag tydligen om smått att röka,jag som hade varit så duktig att vara rökfri ett år och bara hållt mig till fest-rökning. Men nu jäklar efetr ytterligare 3 veckors semester i thailand har satt sina spår och jag koänner mig lite röksugen titt som tätt..... å det känns INTE bra


höst

å vad jag har härliga höst kännslor i mig, tycker dock att det är skit tråkit att sommaren är slut. men med hösten betyder det nya tag( som skolstart för mig i alla fall) sen en jävla massa bra tv. som de senaste kvällarna har det varit nån bra film varje kväll sen så har det ju nästan varit beslutsångest på vilken kansla man ska se på, så det har blivit mycke sappande då det är så mycke bra på tv.

Här är en lista på go bitar inför tv-hösten som jag ska se.
- Despret HW
- Gossip girl
- hollywood fruar
- Idol
- uggly batty
- 2 ½ män
- vakna med the voice:)
- Åh en jävla massa bra film, super nice till mysiga hemma kvällar.

jag och Rikard pratade igår om hur skönt det kommer att bli nu då aldrig kommer att vara borta på vardagkvällar, vi kommer att ha dom tillsammans ( jag har annsra varit borta minst 2-3 varda-kvällar i veckan då jag jobbade, nu blir det bara 2-3 kvällar i månaden )


Min första skoldag

nu har man avklarat sin första skoldag sedan många år.... och det var super kul!!
med mig var vi fem st nya elever på skolan och tre sedan förr så 8st underbara männsikor (som det verkar i alla fall hahah) i klassen. lärarna verkar oxå jätte bra, mycke humor i alla fall, de gillar jag.
så nu mina vänner ska ni få vara modeller åt mig!!! springer ni så jagar jag er tills jag får klippa er mohahaha..:)

Nu ska jag vara en snäll fru och fixa lite lunch åt min man

puss

the new life of jenny

Första dagen i skolan i dag, ska bli så spännande att böörja. det var 5 år sedan sisst jag gick i skolan.
Jag har förberett mig med nytt rosa kolegeblock, pennfack från guess och penna av hello kitty så jag ska bli glad då jag har tråkit eller det är svårt. har även införskaffat mig en ny kaländer ,skolkaländer som det så fint heter, då min gamla gick ut i augusti började jag göra min egen så kallade kaländer som inte ens jag fatta nått av. 

Förörigt i går hade jag så tråkit på em, och vart lite deppad av vädret så tvingade jag mid mig emely för lite söndags shopping i gränby (fick som jag ville,brukar fördemästa) haha... det blev nya leggings,vanliga svarta från hm och nya heta trosor :) och ett par skor för min fest jag ska ha om två veckor:)

För övrigt så vill jag bara göra en lite hyllning för Lady Gaga som jag tycker är så fucking cool. Hon är tjejen som värkligen är egen,kör sin grejj och skriver sina egna låtar.
Men som hon sjäv säger:
- im not a celebrity, im a ARTIST!



JAG VILL OXÅ HAR LÅNGT HÅR

Kärlek


Kärleken än för mig så svår att beskriva, den är oändlig. kännslan och upplevelsen att få vara förälskad och att bli älskad är den underbarsate kännslan som finns. Att få göra en annan människa lycklig som den själv gör det för en. Att dela båda glädje och sorg, att stötta, och vara trogen. allt alltid finns där.


vad är kärlek för dig?







jag kan fortfarande knappt fatta att du gjorde det...... älskar dej mitt Hjärta.

Kallt

jaha då var man hemma i kalla sverge kul att stiga ut ur planet var det inte då man såg hur jäkla grått och kallt sverige igenligen är. hata! det står ju nån stans att välden kommer att ändras att vi kommer att få det klimat som är varmt och skönt nu har jag väntat i 23 år är det inte dax snart?
det tog mig tre timmar att bli less, nu vill jag åka till gränby och shoppa lite...nån som hakar på?




Sissta doppet före vi åkte....

sätter 50 spänn på att jag kommer att bli sjuk eller få uvi inom två veckor.... det är ju höst och jag är jenny.


the end

halvsliten efter gårdagens ute kväll har jag nu varit så duktig och packat allt,hunnit med lite solande och käkat stor frukost buffe. vi ska snart tjäcka ut men vi blir kvar här på hotellet några timmar, och dom ska jag slå ihjäl genom att ligga i poolen för sissta gång innan vi åker till flygplatsen.

Det ska bli skönt att komma hem men som vanligt hinner det nog bara gå några timmar eller nån dag så längtar man tillbaka speciellt nu då vi har hösten i sverige.

haha jo får inte glömma att rikard gjorde två till tatueringar igår riktigt nice blev de!! han kommer nsart inte ha nån plats kvar att göra nått ....bara här han har ju gjort 6 st.

nu ska jag lägga mig brevid min man och fisa lite på honom...

tjigeling!!!

Planera livet för några månader

Nu har jag legat i solen i ca 2,5 timmar varmt och svettigt ...blev lite less så jag gick och köpte en väska....
nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på,rikard är och köper enegidryck, han verkrar ha börjat leva på det ...hm...hahha

på tal om nått helt annat så har jag insett att jag har tagit med mig alldeles för mycke saker, mycke har jag inte ens använt och andra saker hade jag kunnat klara mig utan... men är väll en sak som är så typiskt mig .
Men nu då man ska börja packa så är det inte lika kul .... vi åker ju i morgon ..whääääääääääääääää jag vill inte, bara en vecka till  snälla?!?
Men jag måste ju erkänna att jag saknar sverige lite och alla mina underbara vänner som jag har fått lyckan att lära känna. sen att börja skolan ska bli ringtigt kul, att få börja göra nått man älskar att göra,VILKEN DRÖM VA!?!

jag/vi
har i alla fall lagt upp lite planer för då vi kommer hem:

- Hitta en ny lägenhet
- Planera in nästa resa hit, vid samma tid nästa år.
- min föresnade födelsedagsfest blir den 18 el.19 sep:) kul va?!?
- sen har jag satt upp ett mål för mig själv att jag ska sluta vara som en säck-potatis och återgå till den jag vill vara.
- Jag och min super heta vän Annette ska köra viktväktarna som slavar!! (eller kanske inte slaviskt)
 
vi har skert sakt nå annat oxå men de kommer jag inte ihåg nu.


såg på min statestik att jag hade ganska många läsare, gud så kul:)
Det får en att vilja skriva mer:)

uppe med tuppen...

Humör: på topp
Håret: missnöjd
Brännan: ska arbeta hårt i dag
Förväntan: att få börja skolan ska bli sååååååå kul
Längtar:Efter smigge så orehört mycke, men jag vet att han är i dom bästa händerna, johanna!!, shes the best of the best!!!! åh så söt:)....har föresten köpt jätte fina presenter till henne :)

Nu blir det frulle-buffe sen dega vid poolen för det är ett kanon väder i dag.
I kväll ska jag gå på spa och fixa mig lite:)






Natti Natti

nu är det för mig dax att lägga mig efter en lång dag av sol och vattengympa i poolen, för att sedan rantat runt i bangkok på shopping och tempel är jag nu slut som artist. kl är 21.45 och vi har precis krypit under täcket för att mysa lite framför tvn innan man somnar ska bli så skönt.


denna bild är från de tempel vi besökte i dag men den 3m hög budda i ren guld jätte vacker ställe både inne och utanför.... men fatta vad tung den måste vara. det var några söta munkar oxå där i sina läckra outfit:) vi donerade pengar till dom och till de tempel som finns här ... det var dagens goda gärning... 


sen min egna goda gärning för mig sj blev en shoppingtur i china town, de blev nya hello kitty tofflor haha  en tunika,pennfack inför skolan och lite annat skit ...

ses i morgon, tror de blir poolen då har ju upptäckt att den lilla brännan man lyckats få har ju försvunnit då man har varit här så innan lördag ska jag har jobbat på den lite i alla fall:)

pusshej

PS. nu har jag köpt munskydd,rikard vägrar använda dom och jag ser inte klok ut i det....


1 m brett hus

För några månader sedan skrev bloggaren FOKI ett inlägg om världens smalaste hus jag tycke det var jätte fränt. Så när jag gick på gatan i går så sneddar jag blicken mot andra sidan och ser ett av dem, ca 1 m bredd har små butiker nertill och lägenheter upptill. här har ni en bild.....




Bangkok är en fantastisk stad


sky bar



Igår var vi på världens högsta utomhus-bar,65 våningar upp och bara efter 47 våningen kännde man i öronen. Det var super coolt man såg hela bangkok allt känndes så litet som att det bara var lite jul-belysning som låg på marken, vi hade super mysigt drack öl, åt nötter och njöt i den sköna ligg soffan. nackdelen var att det var ganska dyert men still fett värt en tripp upp


svininfluensan

Rikard har just konstaterat att om vi inte fått den nu så kommer vi garanterat att få den innan vi åker pga allt folk och skit här ..... men vi trivs och mår i alla fall:)



vi har funderat på att köpa munskydd inte bara för det men för allt utsläpp och skit, jag var och kollade på ett Louis Vuitton i går det var fint.

frissan

jag var hos frissan igår skulle göra lite slingor hade fått så konstig färg av solen efter all sol och bad, så jag gick dit och sa att jag vill göra slingor ljusa och lite bruna så det gick i hop snyggt.
då jag gick där ifrån var jag super nöjd men sen då jag kom hem och ni vet hur man granskar osv så ser jag att slingorna är ju typ mörkbruna så det ser ut i dag som jag har grått hår.... håll tummarna att det är en färg som går bort fort för då den bleknar bliur det nog rätt fint i alla fall...rikard tycker jag är jätte fin nu men han är ju som han är hahah

Siam Ocean World

Igår tog vi en tripp till ett av världens största akvarium med saltvattensfiskar, sjukt kul hade vi!! vi kom vid tio och åkte efter två därifrån. vi såg fiskar av alla olika slag fula,söta tjocka små och dom man inte ens visste fanns.
vi köpte nått som hette delux packet då vi var där, 950 B (ett vanligt ) 850 B för oss turister fett mycke billigare för thai-folket. i alla fall så fick vi förutom gå igenom hela och se lite shower som matning och dyckning så fick vi gå på fisk-spa, man sitter med fötterna i ett typ av badkar där massa småfiskar rensar/biter bort döda hudceller från dina fötter, sen fick vi åka båt med glas botten genom hela akvariumet, en guidad tur back-stage haha fick se reningsvärk och fisk sjukhus:) som tilltugg fick man dricka och popcorn och som avslutning fick man se en film om havet och havets djur i 4-d, det var skit kul känndes som man satt i vattnet svårt att förklara men tex då en delfin plaskade med vattnet så stänkte det lite vatten över en..... snacka om 2000- talets bio haha











fyllekajja





Gårdagen blev lååååång, vi vaknade tidigt, som vanligt då det är nån som inte förstått att man ska sova ut på semestern. i alla fall så drog vi iväg tidigt till en stor smyckes affär där man fick gå in i ett rum och se då en massa thaländare satt bakom stora fönster och tillvärkade diamantringar/hängen,kedjor ja ni vet och allt gjordes för hand. helt sjukt..... som så många andra saker jag sett här. det tar vi sen.....
sen bar de än en gång av till några stora shooping centrum för att hitta skor och jacka till min vän annette dock utan framsteg på jackfronten men ett par convers skor fick jag tag i rikard köpte två par DC skor skit snygga.
sen åt vi sushi tror att det nog var det godaste jag ätit. det var på en resturanmg som man satt vid en bar sen framför en var det ett rullband som man plockade talrikar i från av det man ville äta skit coolt har bara sett de på film förr. Sen var jag så otroligt less att gå på stan ....ja det är sant jag blev less....haha... så vi var dumma nog att ta en tuk tuk mitt i bangkok hem till hotellet. vi satt med vi satt med våra tröjor över munn och näsa för alla avgaser , jag var så yr och trött då jag kom hem så jag höll på att spy . det är inte konstigt att människorna i bangkok dör så tidigt och de flästa i cancer. efter den resan bestämde jag min för att bli lite mer som min vän johanna från boden som är ekologisk och miljökär. Nu är du min förebild gumman hahha...
så då jag kom hem tog jag mig en sup som sedan slutade på koh san road och att rikard gjorde ännu en tatuering .
Idag vaknade jag för första gången och är fan inte ens bakis ...inte ens de minsta. så nu ska jag på museum eller nått men först frulle och lämna in tvätten.

Rikard har oxå skaffat nån typ av blogg där han har lagt ut fler bilder som inte jag har lagt ut om det är någon som är intresserad så besök den...

http://cid-16f001556cf993e0.profile.live.com/

nu ska jag kila
pusselipuss


RSS 2.0