måste ses!!!

riktigt rolig rasta snubbe:)
http://youtube.com/watch?v=MorR04iLtMw

kalender ändring!

Det har dykt upp nu ännu en liten ädring i kalendern för mig! Genom att killen nu fått jobb har vi nu varit tvungen att avboka resan till norrland mellan jul och nyår, de suger rätt så fett! hade verkligen sett fram emot att åka upp med honom och hunden och spendera några dagar där uppe med familjen och mina vänner där ,äta god mat och bara slappa kanske ta sig ett glas eller två. Men nu gick ju inte det .............. så har därför börjat kolla om jag i alla fall ska åka ?.......som jag inte alls tror kommer att bli lika roligt. Börjar jobba den andra januari "på riktigt" , därför hade det varit kul att åka upp och träffa alla innan januari, för då det händer kommer jag inte att ha tid med så mycke annat än att rännu runt här och i kommunerna runt om för att hälsa på mina chicks ;) DET TAR MAN SIG TID FÖR!  Men ett plus är att jag slipper tåg och kan flyga:) man ska ju som sakt alltid se det possetiva i det negativa:)
Men jag återkommer om hur jag gör.
 
kizzkizz on ya!


Sökes!

Är det någon människa som kan säga mig vart jag kan hitta "Vivienne Westwood" kolektion kläder?
satt och läste tidningen GLAMOUR i går kväll, hittade då en skit snygg klänning, jag blev förälskad i det ögonblicket! Nu är jag som besatt (hahah) i att få tag på den!!! (nr 12 sida 43) om ni skulle vija kolla in den! just in case:)
Funderar faktist på att böra penumerera på den tidningen, de hade nu ett supe erbjudande testa yra nummer för 49pix. FYND!
En annan tidning jag snart får i blevlådan är tidningen PAUS som jag skickat efter några nummer för en bilig enning för att se om det är nå. Men det återkommer jag mer om!


image7      image8                 


medelande!


Gattis älskling till jobbet!


paus! .-ett film måste!


Har precis sett färdigt filmen "surf it up", mycket rolig och söt tecknad film ett måste att se!image2

Måndag 10/12 kl.12.17

Vaknade ur min skönhetsömn allt för sent som vanligt, kl 11! hade då redan missat ringa min läkare som jag nu snart i en vecka sakt att jag ska göra men aldrig fått tummen ur röven för att göra. men nu har jag lovat mig själv att i morgon då jäklar ska jag gå upp tidigt och uträtta mina telefon ärenden.
  • Ringa vårdcentralen (för att få en ny läkare)
  • Ringa min gammla hyresvärd (i hopp om att han tycker om tjejen som ska ta över min gammla lägenhet i januari, hoppas!!!!)
  • Måste börja kolla överjulklappar.
  • m.m......
Då jag vaknade förökte jag ändå ringa till vårdcentralen , men utan resultat ,så klart man!. då slog det mig att då man flyttar är det jäklit mycke att fixa med, tex medela ica så man får sin bonus, adressändring (för vem vill vara utan räkningar?) och skaffa en ny läkare som för mig inte alls var lika lätt som de andra. Nej tvårt om att beställa tid hos en läkare är som hen hel livs gång . Först ska man stiga upp mycket tidigt på morgonen för att sitta i en telefonkö, för att sedan få lämna ett nummer för att en otrevlig sköterska ska rina upp om ett par minuter, som sedan visar sig att de minuterna blev ca en timme, då hennes medelande är att det är fullt och att jag ska återkomma i morgon tidigare på morgonen för att då kanske få en tid, Men inte var det slut än , nej då! hon ifråga satte mycket noga om jag bodde i komunen och om jag verkligen tillhörde hennes vårdcentral med en inte alls för trevlig ton, jag dementerade detta och förskrade henne om att jag gjorde och att jag nu bodde och var sriven här i hennes områda(som att hon ägde det) blev då lätt irriterad och tyckte on var en fitta! men ändrade snapt min attetyd då jag insåg att jag orkar inte tjura över hennes bitterhet och i stället vara glad att jag själv är så snäll:) (ibland) haha... hon hade säkert bara en dålig dag , men tänk er själva stiga upp tidigt på morgonen, säkert på en trög mage oxå, och sätta sig i en växel dit folk vallfärdar (ringer) varje morgon och få höra om alla smärtor och andra problem hela jäkla befolkninen har. Nej tack till det jobbet , men jag har respekt för det människor som orkar med!
Go sköterskor!

Take care! /GossipChick
Söndag

Sitter här och funderar lite över julen. Hur kommer den att bli i år? och nyår vad händer?  känns som hela december bara rullar i väg och inte får jag något gjort. i dag är det redan andra advent och jag har inte köt en enda julkapp!?! mycket olikt mig, jag brukar börja planera sådanna saker månader i förväg, vad är det som händer med mig? något nytt för i år är att jag inte ska fira med min familj julafton utan med min pojkvän och hans familj, men jag sörjer inte tvärt om jag ser detta som mycket positivt och tycker det ska bli riktigt kul. Vi kommer att åka till mina föräldrar dagen efter och spendera några dagar med dem i norrland. Vi båda ser mycket fram emot det. Det finns vissa saker jag troligen kommer att stöta på då jag kommer upp, saker som jag absolut inte vill men det är lika bra att få det bortgjort, denna gång är jag en av de fula fisken i det hela , men låt oss då inte glömma att detta har jag bett om förlåtelse för och att det inte bara är jag. Dock togs inte förlåtet på de sättet man hade hoppas men det är förståligt. Men de kommer nog vara ett av höjdpunkterna då vi anländer.
sen får vi ju inte glömma allt roligt som kommer att göras under de dagar vi är där, all god mat, alla vänner och familj vi ska hinna träffa och sen så få vi ju inte glömma mellandags-rean  som enligt mig kanske man ska kolla över om inte det ska stå med som en röd dag i kalendern. Men nog om detta....
Jag skickade mina julkort i dag .... kanske du får ett?!
Jag pratade med en mycket nära vän i dag och vi börade smått spåna på nyår. Jag älskar nyår det händer alltid något oväntat. De kan nog de flästa som har firat nyår med mig nån gång instämma med.
Ialla fall denna vän funderade på att komma och fira nyår hos mig här nere. Blev super glad och sa till henne att ta med sig en kavalje. det skulle hon fixa!:) hon lovade att gå ner på stan och fråga om någon ville följa henne ner och fira nyår. Så finns det nån sugen på en blind blid date så säg till.  Hon är Snygg smart och älskar muskler:)
Nu till något helt ..... en fråga..... hur många gånger kan man förlåta en "vän" som snackar skit om en?

Over and out/  Gossip Chick


Vem är hon?


Som hennes pojkvän beskriver henne, glad,sexig och helt underbar. Men det är dock hans åsik. Medans hennes vänner verkar ha många delade åsikter om henne. Hon har många lojala och underbara vänner som tyr sig till henne och hon till dem, med hon har även några få som inte alls är den som de utspelar sig för att vara , hennes vän! Men genom de små fåglarna som trogna kommer till henne varjegång något nytt händer så håller dom henne  mycket uppdaterad vad som sägs och görs i hennes kretsar.
Hon vet att hon ej är felfri och har gjort många stora misstag i livet ,många hon har fått ångra och många hon har lärt sig mycke av. Men som hon brukar säga man är aldrig full lärd. Hon vet att hon är omtyckt av sina närmaste och vill därför alltid se till att dom har det bäst, kanske blad bättre än henne själ.
Hon älskar sin familj och henns undebara pojkvän över allt annat på jorden. De ställer upp för henne till 600% i alla lägen, även fast de själva ofta är osäkra så vet dom att de i slutändan bara blir bra.
Hon är en som en vind, har alltid nya mål i siktet och ändrar ofta kurs i livet. Hon hatar att stå och trampa i väntan på att saker ska hända i hennes livet, däför gör stress henne lugn.Hon älskar då saker händer det får henne att leva. Hon vill alltid ha många bollar i luften och allt ska planeras, även fast det bara handlar om att åka på ica eller något annat. Hon ser aldrig problem, hon leker med sitt liv och älskar det.

Välkommen till henns värld!


image1

RSS 2.0