ny dag nya tag

Ännu en ny dag har snart passerat i mitt liv kanske inte den mäst possetiva men säkert har den lärt mig nått.
har varit och hälsat på Flickorna i sthlm över helgen. det var skönt att komma bort ett tag efter allt känndes riktigt bra att vara där.... men nu är man hemma känner ångesten sakta krypa tillbaka in igen.
jag är så trött och jag har så ont i hela kroppen, jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.... men förhoppningsvis får jag veta det i morgon......
ska gå och göra lite middag nu, kanske se nått på tv....ähäntligen hema

Efter tio timmar på natttågethar jag nu kommit hem eller det var ett tag sedan men.....
känns skönt nu ligger jag i sängen ch ser en film som jag fick av rikard för längesedan han köpte den för att han trodde jag skull tycka om den ...jag såg den stå där i bokhyllan helt oöppnad till och med plasten kvar, oj så jag skämdes då!...
varför har jag inte sett den??....... infe fan vet jag. men nu gör jag det och rikard hade rätt jag tycker om den .... eller i alla fall rätt okey en ej film som är bara skön att igga och se på n dag som denna.

annars händer inte så mycke, jag sitter och väntar på ett mail från skolan jag sökt in på.......

oj nu kom påsten ska se vad det ärför skojj:)

NYHETER

Här kommer en ny kategori där jag kommer att presentera nyheter som jag har. hoppas ni blir nöjda!:)


NU har Mary Kay släpps sina vårfärger denna serie heter Le coatstal colors collection .


Läppglanen - skit snygga, gnistrande läppglans som ger maximal finish. Gör sig lika bra ensamt som med ditt favorit läppstift!

Ögonskuggan -  ett måste nu i vår! LE Mary Kay® Mineral Eye Color Palette Coastal erbjuder vackra ögonskuggsnyanser, inspirerade från jord, vatten och himmel!- tre underbara nyanser som passar alla hudtoner. Formulan innehåller välvårdande vitaminer som A,C och E, som hjälper till att skydda mot fria radikaler som gör att huden åldras! (mineral ögonskugga!)

Eyeliner - LE Mary Kay® Eyeliner Bahama Blue är en lyxig eyeliner som kompletterar de nya ögonskuggorna perfekt!
nya krafter ...

Okey nu jäklar ska jag lägga fan på att hålla detta skrivande glödhett flytande!.... i alla fall tills jga ledsanar igen hahah
sitter nu i urskogen...på min pappas stuga i norrland ingen förutom jag är vaken. rätt skönt då det annars är liv i lukan 24-7. i dag blir det sissta dagen ute med skoter ska pressa som fan i molnen vill ju inte komma hem som en alvedon då man har sakt att man ska ligga naken och sola på isen... blir nog lite brun utan sol oxå:) me like it this time of year!! det är så jävla frecht och uppigande att se lite brun ut på våren just i solenmed et par sol brillor...riktigt nice en 10 stars till den som bara har det ska gudarna veta.
annars så åker vi hem i i dag till uppsala, har vart här nu i 12 dagar och det känns men utvilad från tårna till korken är jag då. tåget i kväll går 22,30 kommer att vara framme i uppsala 08,30 wow....shit va kul.,10 timmar på ett tåg och inte bara det, sittplats!!! jag skulle värkligen kunna dräpa nån för flyg i dag är inte det minsta sugen på tåg kan jag säga.
Nu börjar det röras lite i huset så jag uppdateta lite senare.


Lägger in en bild på den bästa brun utan sol ever!! ...eller ja den är i alla fall bra!;)


ger er oxå några riktigt snygga goggles inför sommaren!

puss hej!

RSS 2.0