De snöar

kl är 07.17 å snön faller ner som stora vantar från himlen,hela lanskapet har färgas vitt och jag önskar att det kommer bevars så i alla fall till juldagen då är jag nöjd och dag:)
igår blev det klapp inslagning till min kära sida av släktet och nyårs prat ....å ved ni vad vi kom fram tilll??? NADA!!! som vanligt så är det ju alltid jag som sja styra upp och dona för att saker och ting ska bli jorda, rikard är inte direkt någon ide sprutare. vi hade några förslag men vi var tvungen att tacka nej då det ligger på annan ort, tråkit  hade jag kunnat byta helg hade vi nog åkt nån stans låååångt bort!!!! n ä nu ska jag packa skolväskan och klä på mig som tusan för att springa till bussen.vad ska du gör nyår???


halv åtta hos mig

ja det är precis vad klockan slår då jag hoppar ut ur dushen för att se programmet "halv åtta hos mig". men satan vad man blir sugen då man ser allt gott dom sk få trycka i sig ... men icke jag jag fick nöjja mig med köttbullar och överkokta makkisar. 
I kväll blir det att sappa mellan sissta delan av ullared(inte för att jag följer det men...) och svenska hjältar-galan, trevligt att se att vi svenskar inte är så stela och enstörniga( ja det är mitt ord) som vi egentligen är, vilket är synd .... men det är ju så typiskt svensk att vara så "normal" och inte sticka ut. att kunna ta för sig ,säga sitt och visa man vill man kan jag ska och att vi ska hjälpa varandra vare sig vem man är eller inte är!:)
jaja nog om det måste ju bara berätta att i dag i skolan kom en kvinna in med dreads, åh jag blev aldeles till mig jag tycker det ju är så fint med det.. men i alla fall hon hade haft dem i 10 år dom var nästan ner till knävecken så nu ville hon klippa av sig dem.... phu! så vi klippte dom ca 15 cm från huvudet och började kamma ut de,,åh dom både luktade och rasade damm/talg från dom:) vi var som mest 5 st som stod och kammade i två timmar vi blev dock inte färdiga men hon skulle komma tillbaka, men med sig hem fick hon en stor tofs med sina 10 år gamma dreds. sen klippte jag en liten kille som skrek att jag skulle förhöra honom på matte-tabellen, så mellan saxeen och håret räknade vi matte:)sen fick både han och hans lilla sysster barn-färg i håret, dom var super duktiga och tyckte det var jätte roligt. så en bra dag med andra ord:)

to do

en ny vecka full fart fram!!!:)


lucia

ja ha då  var det redag den 13 december och inte bara lucia utan vi får ju även tända tredje ljuset i staken. vilket jag och hjärtat har firat med lite korvstroganof med ris som jag totalt misslyckades med som tom smigge tackade nej till, men inte blev jag ledsen för de..nej jag trycker i stället lite lusse bullar i väntan på att storma över ostbrickan jag har inhandlat för kvällen.

helgen har varit bra ,skönt med ledighet detta firades med afterwork i fredags med flickorna på salongen, blev dock full som en kastrull hahah men det var nice. Madde och lana ni is the shit!!! hehe
Lördagen kom och en jävla sementbasker med den, jaja bakis och jävlig tog vi bussen till svärmor där jag bänkade mig på köksoffan och rullade lusse-katter, det blev massa annt bak med så nu är frysen fyld med läckerheter så kom på besök så bjuder jag inte bara på mig själv.
anyway nu är det söndag skönt som fan hunnit med tvättstugan och en sväng förbi Lana och snacka skit.
för övrigt så har jag beställt hår nu så hert som fan kommer jag bli:) mitt mission är att vara snyggast vid julbordet;)

 

slut mjölk

jag vaknade i dag och var så sugen på mannagryns gröt, men icke kunde man få det då man har slut mjölk så snälla ta dina ängel vingar och flyg hit med ett paket till mig:)
jaja jag fick i alla fall i mig en julvört med ost, inte det godaste men det gick ner måste ju vara mätt nu då jag ska åka och ta hand om pernillas dotter i salongen.nu ska jag gå och kleta på lite spakel innan jag drar till bussen:)

See full size image


England

Jag vet inte varför men jag började helt plötsligt att tänka på då jag var i england och levde livet 2007. haha det var tider det....
Då jag åkte hem fick jag en mugg som de stod en text på ...jag tog fram den i dag och började as garva ...


visst var det rätt sött, dom tyckte att de stämde in så mycke på mig haha...


jonas, jason och åsa


familjen jag bodde hos:)jag och mamman i huset:)


vi som åkte:)


jag i mitt rum...

Denna tid kan jag verkligen längta tillbaka till:)


Upp och hoppa

Upp och hoppa nu är det morgon:)
Nu är det frukost på sängen som gäller, hårdbröd med ost och ett glas vattan, medans jag njuter lite av tv4 vädret som jag ska ut och njuta av sedan. Jag har även én omelett i ugnen som jag ska ta med till julbordet i dag, jag är ju ingen mäster kock så jag hoppas den år att äta. nu ska jag hoppa i duschen och sen spackla mig lite het:) ska ta en expedition längst in i garderoben och försöka hitta nått att klä min exotiska kropp med lär bli svårt då vi inte har tvättat på mer än en månad. Men i kväll smäller det då ska jag tvätta och mangla som jag aldrig gjort förr.....
jag ska nog även beställa hår i dag, ska förlänga håret sen ska jag även ha några dreds i ...kommer bli så snyggt!!!!

en film om hur man gör dreads:)


Back in bussines

Så nu är det dax för mig att lägga tårarna och häng läppe på hyllan och börja leva igen, jag startar med att göra ett litet inlägg:) som jag fösrår har ni saknat mig så mycke och undrat vad som hänt och vart jag tagit vägen, men vi gör så här skit i det och så tänker vi frammåt, för vem tusan orkar älta gammalt skit när man har så mycke oupptäckt att att se/göra framåt i livet?!?Snart är det ju jul, jag kan lova att det har börjat kännas som det oxå, julmusik hela dagen på salongen så då man ska lägga sig nynnar man EMDs julskiva...hm å det är inte kul.... se så har jagh märkt e kosntig grejj jag gör då jag får slut på prat med mina kunder... ja vad tror ni jag börjar prata om...jo julen ,hahah, men det är smart! man får både tips och nya ideer om tex julklappar. Men jag börjar känna lite stress då man hör alla andra börjat men allt julklappshandling och julstök, då jag själv inte ens inhandlat en enda. Men jag känner mig stolt, på lördag blir det jul bak och med allt som det innebär,hos svärmor:) Awesum!! då jag själv är katastrof på att baka. Annars brukar min kompis ICA baka åt mig;)I morgon är det jul lunch med jobbet ska bli trevligt att se alla det var ett tagsedan nu då man bara jobbar vissa helger:) jag ska stå för omeletten på julbordet, ska trycka som om jag aldrig sett mat förr;)nu ska jag återgå till the last episod of DH!!!(för denna sesong i slla fall)i kväll smäller det;)


update from the black side of life

Livet känns för stunden ganska trasigt, jag varken vet eller känner så mycke. Så nu åker jag bort på en obestämd tid...Det finns en person som jag verkligen saknar just nu i mitt liv. 


äntligen fredag

efter en lång vecka är nu äntligen den efterlängtade fredag här och för många andra ine är detta helg/ledig men icke för mig, jag ska jobba i helgen vilket ioförsig kommer bli trevligt då man inte ser kapraterna på jobbet så ofta men jag hade helt ärligt:).. varit ledig i helgen jag känner mig så trött det tär att att ha skola frå 9-18 varje dag ... men sån tur är har vi ju så kul .
snart är det av till skolan för att starta dagen med ett besök av snygg elli, jag ska gå lös med sexen på henne ...jag hoppas på nått drastiskt:) sen har jag min första barnklippning och som avslutnig på dagen ska det färgas på en hemlig person;)Ellie före.....


Ellie efter:)

Glögg monster

Glögg! alltså finns det något godare jag kan banne mig säga att det bästa med julen är glöggen jag har redan smällt i mig två flaskor sen i söndags:) oj oj så gott! så nu sitter jag och hjäratat i sängen ser lite tv och dricker glögg.mys på hög nivå.
jag tror jag kommer att sluta som ett glögg monster!


meny

På dagens middags meny står det :         Pizza m.Coleslaw sallad

En duktig flickvän som man är ska jag bjuda min man på en underbar middag efter en lång dag på jobbet.
Jag vet att just Coleslaw sallad är en stor favvo och pizza är ju inte heller dåligt.

Coleslaw sallad:


pizza:

med valfritt pålägg.....
Å så bra och å så enkelt å gott:)

bilder taget från googel

(å detta är inte på väg att bli en mat blogg om ni tror det,sett att det gar blivit mycke mat på senaste)

lägenhets inlägg

Ja vad ska man säga jag har inte varit så bra på att uppdatera och är heller ionte så pepp på att göra det heller men bara därför ska jag stå emot mig själv och göra det i alla fall.....
Nu har ju syrran åkt det har varit super mysigt och roligt har skrattat mycke, hon är ju så rolig.rikard sa igår då vi skulle gå och lägga oss att det var lite tomt nu då hon har åkt, å så började han att skratta ..
.jag- vad skrattar du åt
Rikard -  ja men jossan är ju så rolig hade ho varit här nu hade hon sakt nå roligt
å så skarttade vi båda och gav exempel på saker som hon skulle sakt.Kul!
jag har fått lite av en pite längtan, vi har pratat om att vi ska åka upp efter jul nån helg, lämna smigge hemm så vi kan ta flyget.... men det får vi se.... mamma kommer ju ner i januari och hjälper oss att flytta.
å på tal om att flytta så har vi varit så duktiga på att redan nu börjat packa saker vi inte använder, delat av vardagsrummer så nu används halva som tv-rum och de andra som flytt-rum:) där karonger krukor m.m står staplat.....
i helgen har jag haft sån inredninskännsa ochg varit in på massa inrednings/pynt butiker men jag har köp-stop nu ( det blev en dyyyyyyr helg)för denna månad men jag har handlat och inrett nya läggan med mina ögon så då jag flyttar så bär det av med mamma och rikard på shoppingtur, vi pratade igår (jag och rikard) att vi tillsammans skulle inreda:) kul att ha en man som vill hjälpa till:) detta är ju faktist våran första lägenhet tillsammans, vi bor ju ihop nu men jag flyttade in hos honom och han hyr den av sin mamma så det känns inte som att det är VÅRAN.


Åh jag har så många ideer på hur jag vill att de ska se ut, har tom bett hyresvärden om en ritning på lägenheten så jag har kunnat rita upp vart möbler och dylikt ska stå:) jag är nog en skvätt galen hahha

RSS 2.0