Utan titel

2dba91bcd53c6549851dc2995017371d.png


update

sitter nu under kvällskvisten och försöker få igång mobil blogg så att jag kan uppdatera er lite mer om min vardag :))

natt bloggning

jobbade natten till i dag så det blev att stiga upp sent på dagen efter 15, men jag snabbade mig upp för att dra ner på stan rikard hängde på vi passade på att göra lite inköp till både hemmet och resan:) för mig blev det en ny tröjja i corall färg rätt snygg :) ska lägga upp en bild sen ..... sen blev det ett par dojjer från CHEAP MONDAY...super rea 50 spänn:) jag var nöjd sen blev det två pennor i guld och silver till ett projekt jag håller på med.

I kväll har vi sett filmen Mammut av Lukas Moodusson. jag älskar alla hans filmer de är så speciella på ett bra sätt, även denna ... jag fälde en tår vid två tillfällen tror jag.... kan rekomendera.nån som har nått filmtips till mig??


sov gott !
puss hej

Människor

Jag är så fruktansvärt less på vissa männsikor så jag bara vill spy galla över dem, i allt helvete så dyker det alltid upp en nån eller några vackra underbara människor som värkligen ger en livs glädjen tillbaka.
Jag blir så lycklig av att andra männisor är lyckliga, då andra mår bra mår jag oxå bra.
så med det här vill jag säga TACK TILL ALLA LYCKLIGA,UNDERBARA, FRAMGÅNGSRIKA, GENERÖSA, ÖPPNA, GLADA MÄNNSIKOR DÄR UTE:)

vill avsluta med att säga att hoppas alla som ska på PDOL får det riktigt kul, sup som fan för mig.

sissta natten nu

nu är det sissta jobb natten sen är jag ledig i fem hela dagar ska bli så skönt!!

jag håller för övrigt på med en liten present åt hjärtat ett scrap-album om jag och han. håller på att samla material och kort. ska ner på stan i dag och köpa lite pappare och annt pynt till:) sen ska jag hålla på med det på de lugna timmarna på jobbet i natt:)

för övrigt så håller jag på att längta ihjäl mig för att åka till thailand, ska bli så skönt....vaknat ut min skönhets sömn

Jobbade i natt det gick bra trorts att jag kännner att det är  jnån förkylning på g. men jag det var lungt på jobbet så jag och anna´-carolina som jag jobbade med gjorde lite spa behandling med ansiksbehandling såg vänner och åt soppa.

innan jobbet var på ica maxi och vandrade omkring med louise, blev så sugen på en varm soppa så jag hittade en het nudelsoppa som viktväktana har den var super god!!!!!!!!!funderar på om jag ska gå med i viktväktarna, känner att jag behöver tappa några av mina sambokilon jag lagt på de två senaste åren:)


blåser ute

ja vad ska man säga jag har jobbat natt och just vaknat det blåser ute och jag har lite ont i min rygg....ska iväg och jobba i kväll. Nu äter jag en banan


lägger upp en bild på mig som liten skit...i know you love me

skriver mer sen då jag har vaknat

skulle sitta fint hos mig:)

Lite coolt BLIN BLING som jag vill ha:)


 
.....men det var ju oxå en önskan


En måndag...

en måndag, som vilken måndag som hällst skit tråkit. det blåser jätte myck men det är varmt som satan sen ska mna i väg och jobba, men till dess har man inget att göra, mer än att sitta och stirra in i en kyl full med enbar kall luft, då man är så fattig som en kyrk rätta..... i alla fall käns det så har så mycke jag skulle vilja köpa och en hel del saker jag måste köpa innan vi åker.... jaja jag hoppas att det faller in lite pengar snart på kontot det är ju lön nästa helg och jag är ledig....:)

kan även ta och berätta lite om helgen som vart... fredagen blev inget spec. jag jobbade ett extra pass sen åkte jag hem och såg nån film jag inte minss så så bra kan det ju inte men sen kom lördagen då jag steg upp vid kanske 11 ringde johanna som lovade att komma lite tidigere än vi hade bestämt så henns dag började du bra hon hon missar det två första bussarna till mig då jag frågar om hon vet att de är lördag givet vis hade hon inte kollat när lördagens bussar går ,min lilla söt johanna hahah vi är värkligen såååååååå lika men såååå olika, hon kom  alla fall till kl. ett som det var sakt från början och hon var exakt kl ett oxå.... go girl!:)
vi gick på sysstemet och invigde johanns första köp där sen gick vi och handlade massa go mat, för att sedan ta oss hem till mig för att fixa allt för kvällen vilket inte var det lättaste , ska  alla fall aldrigt "låna hem" en kundvagn från affären igen!!
väl hemma hos mig fixade vi både maten och oss själva för att några timmar senare bege oss(jag rikard och johanna) till stan för att möta upp gull paret  louies och robban för en pickninck i parken!! skit mysigt ..hade jätte kul och var trevligt som fan:) dom hade ju med sig sin hund oxå den var super söt blev lite kär och funderade en snabbis på att göra ett byte med smigge om jag har tur kanske dom inte märker
i alla fall så gick vi sen hem till louise och robban för att hinka ännu mer alkohol mycke trevligt med musik från alla årtal hahah...
sen började det spörägna då vi skulle gå ut ...som sakt så var både jag och rikard lite lätt över fulla då så vi glömde vecka ut paraplyet och fattade inte varör vi blev så blöta .....
men vi hamnade  alla fall på terassen som avslutades med ett missförstånd i alkoholens ära hahahah....
Avlutningsvis vill jag säga en super kul kväll men underbara människor kanske ett glas mindre nästa gång men ångrar inge,;)

puss hej

Dagen efter

hade svin kul i går ... men jag är så satans bakis i dag så jag berättar mer senare.....

måste oxå säga att en ny design är nu på gång:)

FRISÖR

Gårdagen spenderade jag i tankarna om att jag ska ta min tumme ur röven och söka in till frisör skolan, i morse vaknade jag av att jag fortsatte tänka på det, n har jag bestämt mig för att göra det blir det inte nu  höst så ska jag göra det eter jul !!
har velat det så länge nu jag kan inte förså vad det är som igentligen har stoppat mig, det är ju inte så att man blir yngre haha det lät gammalt......

nån som har nått tips bra bra skola??


Ny design!!

Jag behöver en nya snygg design på min sida, jag satt och titta på den och insåg att den fan är deppig att bara se på gör att innehållet blir grått och trist.

Nån som vill ge mig en hjälpande hand ?? eller har tips om hur man gör??
tack på förhand!!

puss

Vänner

Jag är helt besat... haha helt galet, sedan jag örjat jobba natt jag jag sett på vänner det är å grymt bra.!!
då jag jobbar natt har jag ju en hel del timmar att slå ihäl så det är perfekt att ta med sig några avsnitt av vänner, tiden går så fort och man få skratta hela natten.
är inne på sesong 5 nu, jag har hela boxn så jag har några till att se:)


oj så skönt att sova:)

vaknade för 20 minuter sedan vart en riktigt lång sovmorgon....vilket är jätte bra då jag ska i väg och jobba natt i kväll.
jag har precis börjat jobba natt och jag stormtrivs synd bara att jag bara ska göra det nu i sommar .

ska ta och käka lite frukost blir väll typ en dammråtta eller nå då de är fattigt i plånkan...måste spara inför resan:)

blod,SVETT och shopping

Medans rikard sitter på golvet och ränsar på kilometer med lika kablar till både de ena och de andra så håller jag på att svettat ihäj, vet inte vad som hände ....ja menade jag vet att man kan bli lite varm i kroppen av alkohol men va fan jag drack ju bara tre klunkar till middan och sedan dess har jag svettats som en gris.......

Den senaste timmen har jag suttit och funderat på hur galet mycke jag tycker om att handla/spendera pengar.... och då menar jag inte bara shopping, att till och med gå på ica för att köpa mjölk tycker jag är kul och det gör mig glad.... nu menar jag inte att jag går och köper mjölk varje gång jag känner mig lite nere men själva grejjen är att jag blir glad bara jag får spendera pengar och har jag inte pengar så fixar jag alltid pengar... och då började jag tänka på när jag sisst hade noll(0) kroner på mina konton och insåg att det har ju aldrig hänt.... HELT SJUKT.... måste tänka vidare... peac out!min nedräkning har börjat

nu har jag äntligen börjat min nedräkning den 19 augusti drar jag och hjärtat till Thailand i treveckor bara jag och han:) UNDERBART!!! så i morgon är det 5 veckor kvar. .....

Britney Spears

Brittan var på globen i går och det var jag med!:)''
Helt otroligt vilken upplevelse, vilken show det var, freak show som de kallade det.
hon startade med låten cirkus hela globen stod i gung.
spelade även gammal låtar som tex everythime och baby one more time. bästa latarna var nog if you seek Amy och  peice of me.
det går inte att beskriva måste upplevas. det var som att gå på cirkus med dansare akrobater m.m. på cenen med henne, det var vid några tillfållen på gränsen av att showen skulle ta över musiken.
något som var dåligt var att de hade inga storbilds apparater som visade henne på cenen bara fårdig inspelat material.
men helheten var super lätt värt att se på!!!

RSS 2.0