jobbet VS kärleken

Är  på jobbert nu, lite att göra och löite att skriva.
Funderar om jag ska sova här i natt börjar ändå så tidigt i morgon.....hm.. eller det kanske är konstigt att sova på jobbet för så mycke älskar jag ju inte det att jag tar en säng på jobbet i stället för att ligga brevid rikard...hm..eller gör jag..haha nä jag bara skojja!:)

Fick ett väldigt trevligt sms i dag som löd:
- vill du vara värdinna på mitt brölopp??
shit va kul tänkte jag, sen kom jag ju på vad fan är det och vad gör man då??hahah nån som vet ?? tell me ....

ha en trevlig lördags kväll.
puss å snusk på er


tips!

Kayne West - Homecoming
super bra låt !:)

SOMMAR KÅT

Nu har man äntligen kommit hem från jobbet, det första man ser då man kommer hem är att de nya nummret av glamour sticker upp ur brevlådan. nice de!! plus att se de fina vårvädret som är ute gör ju saken bara bättre då man vet att de snart är sommar. då jag tänker på sommaren pirrar det i magen haha nästan som då man är kär haha... jag vet att varje sommar gör jag till något unikt, eller med ett sannare ord helt galen sommar. hamnar jag inte i rullstol så hittar jag någon ny stad att bosätta mig i hahah ja just ja det är min första sommar här i uppsala. SE UPP!!! haha
Allt blir mycke bättre på sommaren man blir gladare, man får bada och lägga på sig en bränna och det är så mycke roligare att gå ut och festa  på sommaren. nu när man har varit lugna gatan hela hösten och vintern så kommer snart odjuret i en. sen ska man ju inte sticka undersolen med att man blir ju lite kåtare under den perioden;) hur det nu kommer sig då man själv inte fattar vad det är för fel på en annars ..... nä ni, i hel het kan man nog säga att jag är riktigt sommar kåt i sommaren!
Nu ska jag sätta mig på ballen och läsa glamour, en artikel om spektakulära sexliv;)
see ya!


våran bäbis

image9
Mammas lilla lovely, smeaol.

LÄGGA SIG UNDER KNIVEN

tittade precis i min kaländer och insåg att nästa vecka ska jag till läkaren. shit tänkte jag . jag var helt säker på att jag i alla fall hade minst en månad kvar till läkar besöket, så jag kanske skulle kunna hinna gå ner nått kilo till.
NU efter jag har gått ner så mycke är det dax för mig att börja "forma kroppen" lite, det är i alla fall därför jag ska till läkaren för att se hur mycke löshud man kan ta bort. fan jag är ju 22 men har en kropp som en gammal kärring som fött åtta ungar. kanske man kan få lite snygga boobs då man ändå håller på skulle ju inte sitta helt fel då man kanppt har några kvar. sen har man ju det super snygga jäddhänget som då man kan slå ihjäl någon med. hm...visst låter jag sexig?!?! haha
tur i alla fall man har en kar som tycker man är bäst no matter what! love ya R.
Nä nu måste jag ta en promenad och tänka över mina synder eller nå.........

Morgon snusk!

Dagen kan väll inte börja bättre?!
Att vakna upp brevid den man älskar, ligga kvar i sängen och mysa som sedan leder till underbart sex. som man hoppas på aldrig tar slut.
Tittar ut mot balkongen och upptäcker solen är uppe och man ser att det ska bli en varm och fin dag. sen när älsklingen åker till jobbet stiger man själv upp ,tar en kort promenad med hunden, innan man genomsöker kylskåpet grundligt för att än en gång se om det har dykt upp något nytt och gått.
Men jag hittar en matlåda som jag igentligen skulle ätt i går på jobbet, men som jag glömde hemma.
jag öppnar den och kommer på! -fan vilken lyx räksallad till frukost,nice!
så nu sitter jag här knullrufs i håret och äter min räksallad, väntar på att graderna ska stiga så jag kan styra lite bränna inför sommaren. Men morgonens bästa var morgon snusket hoppas jag kan få lite massage med happy ending i kväll då han kommer hem:)
På tal om sommaren så har jag nu planerat min sommar, det gick fort! jag ska jobba...
Har tagit semester under midsommar då jag får fin besök från norrland, jenny och johannes kommer. planerna är att vi alla fyra ska åka till gottland och göra som då man var liten ,CAMPA!!!!!
Shit det var så längesedan jag gjorde det så jag har nästan glömt hur man gör hahah....
men jag får inte glömma den super sexiga vindoverallen som alla hade i början av 90 talet. alla familjer hade "sin modell". alla i familjen skulle ha samma modell och färg, våran familj hade en grön med inslag av nå rött och mörkblått...haha fy fan hur man såg ut vi hade t.o.m vårat namn inbroderat på vänster sida på bröstet . men då tycket jag nog vi var riktigt coola:)
Förutom midsommar ska jag och Rikard till MIAMI i höst,så det är då vi tar våran semester:) har bokat resa så vi åker den 23 oktober . Gud vad jag ska schoppa har börjat googla området vi ska vara i allt som finns att göra m.m men sån är jag ni som känner mig vet att jag panerar at i låååång förväg . Rikard har ovat att jag ska få åka på disney world, något som jag alltid velat göra:)

                                                     sommar sommar sommar ...herre gud va jag längtar!

ska gå och se lite nyheter nu! puss och snusk;)

RSS 2.0