Nu är man sjuk igen

Redan igår på jobbet bar jag små sjuk könnde mig mer och mer hängig under kvällen , då jag kom hem drack jag en stor kopp te och gick och la mig , sen vaknade jag mitt i natten frös och skakade , har sovit med lång byxor och långtröjja duntofflor ett tjockt töcke och smigge(hunden) med mig. då jag skulle gå på toa var jag så yr så jag var tvungen att sitta på söngkanten ett tag......shit har nog inte varit så hör sjuk på länge. så i dag och i morgon ska jag vara hemma måste bli frisk ska jobba i helgen plus att jag vill absolut inte vara sjuk då det är jul. emely har åkt på apoteket och köpt in ett stort lager av en massa gojja man ska ha då man är sjuk så nu jöklar ska jag bli frisk!!!


http://msp275.photobucket.com/albums/jj316/jammib/sick.jpg


update LÖRDAG

Vilekn underbar kväll vi hade i lördags jag hade jätte kul tyvär så glömde vi ju spela BUZZ men det får bli näsat gång hade så trevligt i alla fall...... vi åt och drack.....mycke! haha sen så gjorde vi oss heta för dansgolvet.... vi gick ut på BJ ett ställe här i uppsala det var rå kul jag vet inte hur många gånger jag halka eller blev knuffad på dansgolvet en gång ramlade jag i alla fall raklång på golvet hahahahah fan va vi skratta men det är ju tur man kan bjuda på sig själv.....kom i alla fall hem hel och ganska ren i alla fall fick några drikar över mig men det var det nästan värt sov gott sen hela natten brevid mitt hjärta:)

 - det ska vi göra om flickor små:)

dagen efter var dock inte lika rolig tog mig till i går och börja städa och kan lova att jag inte än är färdig med all disk.......

http://hem.passagen.se/godmorgonbakis/bakis.gif
undra om dom här funkar???




Kommentarer
Postat av: Malin

Oh, jag gillart! Fixa en piska så att du kan slå ordentligt då du väl gör det! Jag vill bli lika piskad som jesus! Längtar till då jag får känna din stjärt mot min skäggbiff!

2008-12-16 @ 16:33:45
URL: http://youareanasshole.blogg.se/
Postat av: ♥jenny♥

läänge oohh lallall vi msåt styra nå riktigt nice=)

2008-12-16 @ 16:56:47
URL: http://killerprincess.blogg.se/
Postat av: ThereseLo

sv: vad avundsjuk jag blir, det låter verkligen som att du är redo för jul, jag däremot står och trampar kvar vid typ midsommar ;)

nja på lucia var jag på hemmafest, det var rätt kul. vad hade du för roligheter för dig?

2008-12-16 @ 17:23:37
URL: http://thereselo.blogg.se/
Postat av: Lina

Synd om oss.. =(

2008-12-17 @ 15:42:06
URL: http://monroy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0