Vem är hon?


Som hennes pojkvän beskriver henne, glad,sexig och helt underbar. Men det är dock hans åsik. Medans hennes vänner verkar ha många delade åsikter om henne. Hon har många lojala och underbara vänner som tyr sig till henne och hon till dem, med hon har även några få som inte alls är den som de utspelar sig för att vara , hennes vän! Men genom de små fåglarna som trogna kommer till henne varjegång något nytt händer så håller dom henne  mycket uppdaterad vad som sägs och görs i hennes kretsar.
Hon vet att hon ej är felfri och har gjort många stora misstag i livet ,många hon har fått ångra och många hon har lärt sig mycke av. Men som hon brukar säga man är aldrig full lärd. Hon vet att hon är omtyckt av sina närmaste och vill därför alltid se till att dom har det bäst, kanske blad bättre än henne själ.
Hon älskar sin familj och henns undebara pojkvän över allt annat på jorden. De ställer upp för henne till 600% i alla lägen, även fast de själva ofta är osäkra så vet dom att de i slutändan bara blir bra.
Hon är en som en vind, har alltid nya mål i siktet och ändrar ofta kurs i livet. Hon hatar att stå och trampa i väntan på att saker ska hända i hennes livet, däför gör stress henne lugn.Hon älskar då saker händer det får henne att leva. Hon vill alltid ha många bollar i luften och allt ska planeras, även fast det bara handlar om att åka på ica eller något annat. Hon ser aldrig problem, hon leker med sitt liv och älskar det.

Välkommen till henns värld!


image1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0